kornel-1 11.11.09, 18:55 Chciałbym na forum cyklicznie zamieszczać informacje o imprezie o charakterze turystycznym. Impreza jest biletowana. Czy mogę to zrobić bez naruszenia regulaminu forum? Kornel Link Zgłoś Obserwuj wątek
snajper55 Re: Zaproszenie na imprę - można? 11.11.09, 19:57 kornel-1 napisał: > Chciałbym na forum cyklicznie zamieszczać informacje o imprezie o charakterze > turystycznym. Impreza jest biletowana. Czy mogę to zrobić bez naruszenia > regulaminu forum? Na forum Regulamin zabrania umieszczania ogłoszeń. Możesz je bezpłatnie umieścić na Dwukropku: www.dwukropek.pl/0,70610,3042385.html Możesz też wykupić płatną reklamę lub tani link tekstowy: serwisy.gazeta.pl/linki/0,0.html S. Link Zgłoś
kornel-1 Re: Zaproszenie na imprę - można? 11.11.09, 20:31 snajper55 napisał: > Na forum Regulamin zabrania umieszczania ogłoszeń. Możesz je bezpłatnie umieścić na Dwukropku: Chodzi mi o takie ogłoszenie, jak to: forum.gazeta.pl/forum/w,193,101500868,101500868,Nowy_sezon_slajdowy_w_kinie_Wisla_W_wa_.html Czy możecie zrobić dla mnie wyjątek? Bardzo proszę. Kornel Link Zgłoś
Gość: poi Re: Zaproszenie na imprę - można? IP: *.aster.pl 11.11.09, 20:59 snajper nie jest wladny do robienia wyjatkow. skotaktuj sie z administracja. Link Zgłoś
kornel-1 Re: Zaproszenie na imprę - można? 11.11.09, 21:32 Ja myślę, że można zrobić dla mnie wyjątek. W końcu na jednym bilecie wstępu zarabia się grosze, więc trudno mówić tu o komercji, prawda? Chciałbym zamieszczać informację raz na miesiąc. To jak, mogę? Kornel Link Zgłoś
siwa Re: Zaproszenie na imprę - można? 12.11.09, 08:52 Nie możesz. Możesz wykupić linkiem (to grosze) albo adtaily. Zaproszenia i imprezy (szczególnie cykliczne) to nie temat na forum turystycznym. Link Zgłoś
kornel-1 Re: Zaproszenie na imprę - można? 12.11.09, 09:30 Jestem rozczarowany. Na forum Turystyka na świecie (ale nie tylko tam) od kilku lat pojawiają się informacje o slajdowiskach Klubu Podróży Jarema. Zaproszenia na imprę Pomyślałem więc sobie, że skoro te informacje - czasem z podaną explicite ceną - nie przeszkadzają nikomu, to i ja będę mógł zachęcić czytelników do przyjścia na ciekawe slajdowiska w innym mieście. No, trudno. Kornel PS. Zupełnie nie rozumiem dlaczego wycięliście ostatnie zawiadomienie Jaremy. Przeze mnie?! Link Zgłoś
giwi Re: Zaproszenie na imprę - można? 12.11.09, 10:00 Zostały na niektórych forach przez niedopatrzenie. To nie znaczy, że powinny tam być. Link Zgłoś
siwa Re: Zaproszenie na imprę - można? 12.11.09, 10:27 Nie czytamy wszystkich for, oczywiście, że takie ogłoszenia powinny być osłowane. Link Zgłoś
kornel-1 Re: Zaproszenie na imprę - można? 12.11.09, 10:37 Moje wątpliwości wyraziłem kilka miesięcy temu w poście pod informacja o kolejnym slajdowisku. Mój post (obecnie przeniesiony wraz z wątkiem na Oślą ławkę) był skierowany bezpośrednio do Valdivii - moderatora forum. Skoro nie usuwał tych wątków - pomyślałem sobie, że ja też mogę się ogłosić. Klub Jaremy organizuje bardzo profesjonalne slajdowiska, zostawcie więc na pamiątkę chociaż kilka starych wątków z namiarami na klub na forum Góry. Kornel Link Zgłoś
Gość: poi Re: Zaproszenie na imprę - można? IP: *.aster.pl 11.11.09, 20:08 podobno na forach regionalnych mozna umieszczac tego typu ogloszenia. pogrzeb w wyszukiwarce. jakkolwiek cos mi sie wyadje, ze to ktorych z tzw. aesow rzucil takie haslo, wiec nie nalezy przyjmowac tego za pewnik. Link Zgłoś
Gość: poi add IP: *.aster.pl 11.11.09, 20:15 forum.gazeta.pl/forum/w,299,98772586,,ogloszenia_na_forum.html?v=2 Link Zgłoś
giwi Re: Zaproszenie na imprę - można? 11.11.09, 23:16 Najwyraźniej nie doczytałeś. forum.gazeta.pl/forum/w,299,98772586,98773700,Re_ogloszenia_na_forum.html Link Zgłoś
Gość: poi Re: Zaproszenie na imprę - można? IP: *.aster.pl 12.11.09, 07:19 regionalnych bylo w innym watku. ten zalinkowany jest tylko w ramach naprowadzenia. jakkolwiek pacynka.g cos napisala w tym temacie. Link Zgłoś
giwi Re: Zaproszenie na imprę - można? 11.11.09, 23:13 Forum nie jest słupem ogłoszeniowym. Do tego służą dwukropek i płatne linki. Niby dlaczego dla Ciebie administracja miałaby robić wyjątek? Inni potencjalni ogłoszeniodawcy poczuliby się pokrzywdzeni. Jeśli ogłoszenie nie jest nachalną komercją, możesz sobie wstawić w sygnaturkę. Zresztą poczekaj na odpowiedź administracji, ale nie dziś bo święto. Link Zgłoś
kornel-1 Re: Zaproszenie na imprę - można? 11.11.09, 23:31 Ojej, nie przesadzaj. Chyba nic się nie stanie, jeśli zamieszczę informację o imprezie, która może zainteresować czytelników forum. Zwłaszcza, że tu chodzi o posty tylko raz na jakiś czas. Nie chcę wstawiać informacji do sygnaturki. Chciałbym konkretnie publikować takie posty: W dniu takim a takim w miejscu takim a takim odbędzie się spotkanie poświęcone temu i owemu. Temat spotkania to "To i to". Serdecznie zapraszam. Ale masz rację, poczekam na wyjaśnienia od Administracji Link Zgłoś
fallen86 Re: Zaproszenie na imprę - można? 11.11.09, 23:34 Nie ma sensu, poczekaj na kogoś "wyższego" a nie na takich szarych jak ten co mi posta skasował ;) Jutro zapewne będzie Siwa - Ona konkretnie odpowie ;) Link Zgłoś
kornel-1 Re: Zaproszenie na imprę - można? 11.11.09, 23:41 Powiem ci coś szczerze. Nie lubię podpowiadaczy, których wypowiedzi nie mają mocy administracyjnej. Wątek niepotrzebnie rośnie a nic z tego nie wynika :-( Jutro pewnie dowiem się konkretów, czy mogę publikować posty z informacjami o imprezach turystycznych. Kornel Link Zgłoś