pendzacy_krolik 04.03.10, 19:18 pojawil sie troll,ktory mnie szykanuje i wysmiewa o nicku "pierdzacy_krolik". czy jest mozliwosc zablokowania go? pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
yoma Re: troll 05.03.10, 12:23 Powinnaś być dumna, wyhodować sobie własnego trolla to sztuka :) Link Zgłoś
tylko.tu Re: troll 05.03.10, 15:13 hehe.. mam juz 2.5-3 na stanie. jeden zywy, jeden leniwy (liczony jako 0.5), jeden chyba zahibernowany ? mozesz mi mowic maestro ;)) choc nie wiem czy to powod do dumy. Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: troll 05.03.10, 15:02 pendzacy_krolik napisała: > pojawil sie troll,ktory mnie szykanuje i wysmiewa o > nicku "pierdzacy_krolik". czy jest mozliwosc zablokowania go? > pozdrawiam Ciesz się, ze niska "sr.jący_królik", bo wtedy by dopiero było wesoło. Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: troll 05.03.10, 17:39 kasi.aa napisała: > Tak - zablokowany. > > Pzdr Witam. Szanowna moderacjo. O ile jest mnie wiadomo Sejm uchwalił zakaz palenia, natomiast w kwestii pier_dzenia jescze się nie wypowiedział, choć znając madrośc naszych posłów wcale tego nie wykluczam. pozdrawiam ZR Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: troll 05.03.10, 20:46 o, ja też sobie wyhodowałem osobistego trolla, to znaczy częściowo wyhodowałem ja, a częściowo troll toytoy vel tylko.tu wyhodował się sam, odżywiając się w obiegu zamkniętym wydalanymi przez siebie postami. Te moje trolisko jest normalnie full wypas! :) Link Zgłoś
tylko.tu Re: troll 06.03.10, 15:12 mylisz sie. nie podpisuje sie toytoy. natomiast twoj post odbieram na zasadzie 'zlodziej krzyczy: lapaj zlodzieja !' tudziez 'kto nie znami - prawdziwymi polakami, to zyd i komuch.' gdyby nie wywalali twoich postow, to dokonujac retrospekcji samodzielnie mozesz sie o tym przekonac :)) Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: troll 06.03.10, 17:03 a kto mówi, że się podpisujesz toytoy, gdzie to napisałem? W poście moim jest tylko przypomnienie,jaki nick jest dla ciebie właściwy. I nie przemęczaj sobie mózgu tego typu analizami, bo zwarcie na zwojach nastąpi i wtedy totalna kicha. Przecież to, co tam masz pod czaszką, ledwie ci wystracza do sterowania procesami związanymi ze spożywaniem pokarmów i wydalaniem! :)) Link Zgłoś
wariant_b Re: troll 06.03.10, 20:18 Mateuszu, wydaje mi się, że zaczynasz się nadmiernie powtarzać. Chyba pora na nowy tekst. No, dasz radę!!! Link Zgłoś
wariant_b Re: troll 06.03.10, 21:03 mateuszwierzbicki napisał: > wujek Dobra Rada? OK, mów mi wuju, Mateuszu Wierzbicki. Link Zgłoś
Gość: rochkowalski Re: troll IP: *.77.classcom.pl 06.03.10, 23:04 A ciocia mówiła, że umiesz czytać... Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: troll 06.03.10, 23:09 dobrze mówiła, ale Roch Kowalski to raczej by nie pytał :) Link Zgłoś
Gość: / Re: troll IP: *.aster.pl 06.03.10, 22:50 wariant_b napisał: > OK, mów mi wuju hehe.. wujek samo zlo ;)) Link Zgłoś
Gość: / Re: troll IP: *.aster.pl 06.03.10, 22:48 wariant_b napisał: > Mateuszu, wydaje mi się, że zaczynasz się nadmiernie powtarzać. > Chyba pora na nowy tekst. No, dasz radę!!! no.. niestety nudny jest jak flaki z olejem. kiedys mialem fanke (?). taka.. bardziej zwawa byla :)) Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: troll 06.03.10, 23:03 o fance to ty toytoy mogłeś co najwyżej pomarzyc i to wtedy, jak jeszcze miałeś trzy zwoje mózgowe. Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: troll 07.03.10, 11:00 mnie prześladuje czasami czternaście szfirowych motylków i co pytam...nie skarżę się,nie wypłakuję w mankiet,nie donoszę i nie odnoszę się do tego Po prostu tak ma być,panta rhei ... A pierdzacy_krolik zbanujcie wszystkie nicki zwierzaków i będzie po kłopocie. Ach Filipie Ach Filipie.... Resztę niech dopisze życie ;] Link Zgłoś