malopolanin 20.02.02, 21:18 W dniu urodzin forum chciałbym podziękować Tobie za to, że prawie zawsze reagujesz pozytywnie na moje prośby i uwagi :) Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że nasza dalsza współpraca będzie równie owocna. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pafik Re: DROGA MAAS IP: *.kom-net.pl 20.02.02, 21:51 Przylaczam sie do pozdrowien! :) A co do malej ilosci listow milosnych od fanow, na co poskarzylas sie na czacie, to... mysle, ze cos sie w tej materii wykombinuje ;) Pozdrawiam takze dj'a! Link Zgłoś
chaladia Re: DROGA MAAS 20.02.02, 22:19 I ja składam serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego, droga Maat (to nie mistype, Maat to staroegipska bogini porządku swiata). Cichy wielbiciel, nie tracący nadzieji na zmianę Twojej decyzji odnośnie niepojawienia się na CzyPSI Chaladia Bolandi Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: DROGA MAAS IP: 62.8.156.* 21.02.02, 07:29 Gość portalu: Pafik napisał(a): > A co do malej ilosci listow milosnych od fanow, na co poskarzylas sie na > czacie, to... mysle, ze cos sie w tej materii wykombinuje ;) Bez kombinowania - maas, kocham Cię! /ale zlikwiduj liczniki :))) Jurek Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: DROGA MAAS IP: *.kom-net.pl 21.02.02, 23:57 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Bez kombinowania - maas, kocham Cię! /ale zlikwiduj liczniki :))) Z serca mi to wyjales ;) Link Zgłoś
maas Re: DROGA MAAS 22.02.02, 15:05 Hej wszystkim, czuje sie strasznie dowartosciowana i z nowa energia zabieram sie znow do roboty (przygotowywanie forow regionalnych do wyszukiwania po nich). Pozdrawiam :-) M. Link Zgłoś
eela Re: DROGA MAAS 22.02.02, 15:20 O, o tak. Możemy codziennie życzyć i to bardzo szczerze :) pozdrawiam cieplutko Ela Link Zgłoś
georghe Re: DROGA MAAS 22.02.02, 17:25 malopolanin napisał(a): > W dniu urodzin forum chciałbym podziękować Tobie za to, że prawie zawsze > reagujesz pozytywnie na moje prośby i uwagi :) > Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że nasza dalsza współpraca będzie równie > owocna. No chłopie, i jak w tej sytuacji Maas może Cię nie znać.. :)))) podjechałeś z wazelinką aż miło :))))))))))))) Link Zgłoś
Gość: mik Re: DROGA MAAS IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.02.02, 18:30 A ja Ci dziekuje za robienie burdelu w tej gazecie. Poczytaj "kraj"do mas i Do Wszystkich Link Zgłoś
octave Re: DROGA MAAS 25.03.02, 16:46 Jak mówi AJK: "Si vis pacem - para Belgów"! A my i tak lubimy Maas wesoła kamanda z "kultury" i wątku "trójkowego" W imieniu kolektywu Octave Link Zgłoś