Dodaj do ulubionych

Mam pomysła

19.09.10, 16:34
Wątki zamknięte, w których dyskutowali by tylko zaproszeni przez was goście.
Np. Kurski (ten z pis a nie z AGORA SA), Senyszyn, Niesiołowski.
Oczywiście takie sesje dyskusyjne mogły by dotyczyć bardzo różnych dziedzin lub wydarzeń - nie tylko polityki.
To mogłoby by być ciekawe i dochodowe.
No i cytaty w głównym nurcie medialnym np. TVN24 - Pasek u dołu ekranu: "Andrzej Lepper w dyskusji na forum portalu gazeta.pl przyznał, że...."
Po za tym pomyslcie jak się poczuje moderator gdy ocenzuruje np. Palikota....
PS
Pamiętacie co się dzialo gdy na forum pojawil się lwprezydent?
Obserwuj wątek
    • siwa Re: Mam pomysła 20.09.10, 14:34
      To jest dobry pomysł, robimy cos w tym kierunku od jakiegoś czasu z Wyborcza.pl.
      Nie jest łatwe, bo niewielu polityków "czuje się" w internetowej dyskusji.
      Strony, blipy, twiterry i fanpejdże na Facebooku zazwyczaj prowadzą sztaby.

PS.
      Są u nas zatrudnieni katolicy traktujący swoją wiarę poważnie, ale to nie temat na dyskusję tutaj i wyznanie nie ma wpływu na naszą pracę.
      • wkkr Re: Mam pomysła 21.09.10, 13:04
        siwa napisała:
        > To jest dobry pomysł
        ===
        Wiem
        ===
        > Strony, blipy, twiterry i fanpejdże na Facebooku zazwyczaj prowadzą sztaby.
        ===
        Zdaję sobie z tego sprawę. Nie mniej, biorac pod uwage to że politycy osobiście chardzaja do studiów radiowych i telewizyjnych można podiąć próbę usadzenia ich przed komputerem.
        Jestem gotów sie zalozyć że spora ich cześć chwiciła by forumowego bakcyla. A wtedy by się działo....
        ===
        >Są u nas zatrudnieni katolicy...
        ===
        Naprawdę, biorac pod uwagę ewolucję ideologiczną mediów Agora SA trudno w to uwierzyć.
        Oni muszą w waszej firmie czuć się okropnie.
        • siwa Re: Mam pomysła 22.09.10, 10:48
          > Jestem gotów sie zalozyć że spora ich cześć chwiciła by forumowego bakcyla. A w
          > tedy by się działo....

Trudno ich zarazić. Szczepieni sa chyba.

> Oni muszą w waszej firmie czuć się okropnie

Czują się świetnie. Ale to prawdziwi katolicy, miłość bliźniego, dobry przykład, miłosierdzie, te sprawy. Nie puste frazesy i religijność na pokaz.
          • wkkr Re: Mam pomysła 22.09.10, 13:50
            siwa napisała:
            > Czują się świetnie. Ale to prawdziwi katolicy, miłość bliźniego, dobry przykład
            > , miłosierdzie, te sprawy. Nie puste frazesy i religijność na pokaz.
            =================
            Nawet wtedy gdy panowie redaktorzy lub ich goście (np. TOKFM) urządzaja sobie niewybredne żarty z KK?
            nie wierzę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka