Dodaj do ulubionych

Raczej niewybrukowane nawsie, niż Forum

20.11.10, 20:20

Przestałem nawet pobieżnie rzucać okiem na komentarze na tym, co obecnie nosi nazwę 'forum' na wiadomosci.gazeta.pl. Nawet przez myśl nie przeszłoby mi, by cokolwiek tam obecnie napisać (a z modestią równą męstwu mogę zapewnić, że na staroformatowym forum od czasu do czasu zdarzało mi się napisać coś bardziej do rzeczy, niż autorom coponiektórych artykułów - łatwo wyszukać).

Ludziom, od których to zależy zapewne dałoby do myślenia krótkie porównanie poziomu komentarzy pod tymi samymi artykułami na wiadomosci.gazeta.pl (po nowemu) i wyborcza.pl (po staremu).

Zastanawiam się, jak wielu czytleników internetowej GW podziela moje zdanie?

(nawsie, Redaktorzy/Admnistratorzy, to nie literówka z angielskiego, tylko taki placyk w środku wsi, która usiłuje udawać miasteczko; chyba trzeba było wyjaśnić, nieprawdaż?)
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Raczej niewybrukowane nawsie, niż Forum 21.11.10, 09:36
      turpin napisał:

>
      > Przestałem nawet pobieżnie rzucać okiem na komentarze na tym, co obecnie nosi n
      > azwę 'forum' na wiadomosci.gazeta.pl. Nawet przez myśl nie przeszłoby mi, by c
      > okolwiek tam obecnie napisać (a z modestią równą męstwu mogę zapewnić, że na st
      > aroformatowym forum od czasu do czasu zdarzało mi się napisać coś bardziej do r
      > zeczy, niż autorom coponiektórych artykułów - łatwo wyszukać).
      >
      > Ludziom, od których to zależy zapewne dałoby do myślenia krótkie porównanie poz
      > iomu komentarzy pod tymi samymi artykułami na wiadomosci.gazeta.pl (po nowemu)
      > i wyborcza.pl (po staremu).
      >
      > Zastanawiam się, jak wielu czytleników internetowej GW podziela moje zdanie?
      >
      > (nawsie, Redaktorzy/Admnistratorzy, to nie literówka z angielskiego, tylko taki
      > placyk w środku wsi, która usiłuje udawać miasteczko; chyba trzeba było wyjaśn
      > ić, nieprawdaż?)

Ojej, jaki z Ciebie oczytany czytlenik.
      • kaszebe12 Turpin... 21.11.10, 11:15
        Zauwazyles ,chyba,"wykruszenie sie" calej grupy forumowiczow.-Mialem okazje podyskutowac o "nowym" forum.-Wszyscy zgadzaja sie w opiniach...Gazecie chodzi o stworzenie platformy zlozonej z ordynarnych chamow,ludzi nie posiadajacych jakiejkolwiek wiedzy tematycznej, z ludzi "politycznie poprawnych".-Coz...-wystarczy spojrzec na poziom dziennikarski GW.-"Detektyw" ,przy niej , staje sie pismem intelektualnym...
        • Gość: autokrata Re: Zauwazyles "wykruszenie sie" calej grupy IP: *.icpnet.pl 30.11.10, 12:03
          Panowie, a co myślicie o skórkach - podobają Wam się te bardziej klasyczne, czy te mniej? ;->
    • browanx nie pasi? Zapraszam na... 21.11.10, 16:04
      konto.gazeta.pl/konto/initRemoveAccount.do

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka