Dodaj do ulubionych

broneknotgeld

15.04.04, 22:15
No toż mom problym, bo na forum RŚl już sie ktoś podymnie podszywo
Polecom ta sprawa adminom.
Piyrsze co trza zrobić to chydba "zaczaś" tyn nick. jo sie potym zaloguja
inaczyj. No i trza by ujawnić tego kto sie tak "piyknie" bawi. Możno znojdzie
sie tyż jakoś kara.
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: broneknotgeld IP: *.visp.energis.pl 15.04.04, 22:20
      To to problem. Popieram. To jest chamski chwyt.

Ktoś np. zarejestrował też już dawno konto piecyk.gazovvy@gazeta.pl, co prawda
      nie używał ani razu, ale przy okazji też zgłoszę.
      • Gość: piecyk gazowy PS IP: *.visp.energis.pl 15.04.04, 22:21
        Ktoś sobie zarejestrował jeszcze kiedyś piecyk.qazowy i umieszczał jakieś durne
        wpisy, ale z tym akurat szybko sam się rozprawiłem. :-DDD
      • broneknotgeld Re: broneknotgeld 15.04.04, 22:29
        Piecyk - wybocz. Fałszywy alarm. Joch se na forum wloz po dwóch szychtach.
        Wnerwioł tym co tam było napisane i niy prziuważoł drobny zmiany w nicku.
        Wyboczcie mi wszyscy. Nerwy mi coś puściyły. To jest yno jeszcze jedna proba
        zniychyncynio internautow do forum kaj wiela szkryflom.
        Łodwołuja coch wyżyj napisoł i przeproszom.
        • Gość: piecyk gazowy Re: broneknotgeld IP: *.visp.energis.pl 15.04.04, 22:41
          Toż jest broneknotgelT tam!
          • niech Re: broneknotgeld 15.04.04, 22:49
            Chcialbym zwrocic uwage ze mamy na forum naiwnego poete. On myslal ze ktos
            uzywa jego loginu. A jak zobaczyl ze to marna podroba to przeprosil i pogodzil
            sie z faktem. Ten czlowiek mnie zdumiewa. Uwazam ze powinien adminowac na
            Rudzie Slaskiej. Robil to dobrze - jak sie dowiedzialem z dyskusji o nim.
            Klecic wierszy nie przestanie. Jest naiwny i glupi (w pozytywno-bajkowym
            sensie). Dajcie mu adminowac. Lepszego nie znajdziecie.
            PS. Jest oczywiscie alternatywa. Mozecie sobie poszukac lobuza i zlodzieja.
            Zalozyc mu jakas fajna akcje, rozpropagowac jego nazwisko, wtedy krasc
            przyjdzie mu latwiej. Tak tez mozna. Pozdrowcie Rywina.
            • Gość: piecyk gazowy Re: broneknotgeld IP: *.visp.energis.pl 15.04.04, 22:53
              Ja się poddaję, nie wiem o co chodzi...
              • niech Re: broneknotgeld 15.04.04, 23:04
                To nie jest proste. Bronek jest prosty - on jest za prosty jak na ciebie. On w
                swoim spamowaniu jest dziecieco - niemowleco wrecz - uczciwy. Przeczytaj jego
                komentarze do wystawy notgeldow - to powala. On mi napisal o Kluczborku kilka
                rzeczy o ktorych - mimo ze spedzalem tam przez 10 lat wszystkie wakacje - nie
                mialem pojecia. Admini tolerujacy i wrecz wspomagajacy spamerow (mam liczne
                dowody) - maja cos na Bronka? Khe, khe, khe - tyle komentarza.
                • Gość: piecyk gazowy Re: broneknotgeld IP: *.visp.energis.pl 15.04.04, 23:24
                  A ja się przed chwilą dowiedziałem od innego uczestnika forum, że żeby
                  zainstalować Windows 2000 trzeba mieć dyskietki instalacyjne, wystartować z
                  nich komputer, płyta z systemem powinna siedzieć w napiędzie i w taki sposób
                  rusza instalacja. Nie można wybootować od razu z płyty.

Pzdrw.
                  • eressea Re: broneknotgeld 16.04.04, 00:38
                    Gość portalu: piecyk gazowy napisał:

> A ja się przed chwilą dowiedziałem od innego uczestnika forum, że żeby
                    > zainstalować Windows 2000 trzeba mieć dyskietki instalacyjne, wystartować z
                    > nich komputer, płyta z systemem powinna siedzieć w napiędzie i w taki sposób
                    > rusza instalacja. Nie można wybootować od razu z płyty.

Człowiek całe życie się uczy ;-)))
                    • niech Re: broneknotgeld 16.04.04, 08:33
                      Szkoda ze ci nie powiedzial ze W2000 to najgorszy badziew na swiecie. Albo W98
                      albo Millenium lub XP - nigdy 2000. Jak widzisz w siec sie mozna zlapac.
                      • pejsaty Re: broneknotgeld 16.04.04, 09:33
                        niech napisała:

> Szkoda ze ci nie powiedzial ze W2000 to najgorszy badziew na swiecie. Albo
                        W98
                        > albo Millenium lub XP - nigdy 2000. Jak widzisz w siec sie mozna zlapac.

z wymienionych polecam xp, zdecydowanie jest najstabilnijeszy. w2000 i w98 nie
                        polecam - gdy sie otworzylo wiele programow na raz system padal.
                        ps a co bronka zdanie moje znacie: uwazam, ze admini go skrzywdzili odbierajac
                        mu prawa moderatora. zeby sie nie powtarzac podam dla zainteresowanych linke do
                        moich wczesniejszych wypowiedzi na ten temat:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11602478&a=11609283
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11628529&a=11632337

• basia Re: broneknotgeld 16.04.04, 08:41
                  Dodam, że mnie Bronek rozczulił.
                  • niech Re: broneknotgeld 16.04.04, 09:02
                    Dodam ze manie i fobie piecyka mnie mierza.
                    • broneknotgelt Re: broneknotgeld 16.04.04, 09:21

"Chciałbym dodać,że mój nick pozwoli na powrócenie do sytuacji sprzed paru
                      tygodni-jakby nigdy nic.Moderatorem na forum RŚl znowu będzie broneknotgelt a
                      ma to niebagatelne znaczenie dla licznych już fanów śląskiego poety rozsianych
                      po całym świecie i pilnie śledzących twórczość fraszkopisarską tego
                      uzdolnionego syna śląskiej ziemi.Myślę,że również moje stosunki z głównymi
                      adwersarzami literata bedą układać się na stopie przyjacielskiego
                      zrozumienia.Po wstępnej rozmowie z prowodyrem całego zamieszania wokół
                      fraszkopisarza doszliśmy do pewnych konkluzji,które dobrze rokuja na przyszłość
                      tego forum i nie tylko."

Mom takie skryte marzynie
                      By adminym łostać,pierzinie,
                      Moderowoł bych blank uczciwie,
                      zrob to dlo mnie tebe adminie.

Po pierwsze:już w pierwszym zdaniu zwracam uwagę i podkreślam różnice w
                      nickach-pisze "jak gdyby nigdy nic"?Pisze.
                      Po drugie :nie jednemu psu Burek.
                      Po trzecie:hipermarkety pełne są różnych Penosoników np.
                      Po czwarte:fraszka jest autentycznie moja.Może fraszkować notgeld dlaczego nie
                      mógłby notgelt?
                      Po piąte:gelt pisze sie przez "T" na końcu.
                      • fdj Re: broneknotgeld 16.04.04, 09:40
                        Ja tam wolę Panasonica niż Pana słonika ;-)
                      • pejsaty Re: broneknotgeld 16.04.04, 09:42
                        broneknotgelt napisał:

> Po piąte:gelt pisze sie przez "T" na końcu.

poprawna forma to "notgeld" (notgeld to pieniadz zastepczy wydawany w okresie I
                        wojny swiatowej i po jej zakonczeniu).
    • Gość: Ciekawy Co to za język? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 09:35
      broneknotgeld napisał:

> No toż mom problym, bo na forum RŚl już sie ktoś podymnie podszywo
      > Polecom ta sprawa adminom.
      > Piyrsze co trza zrobić to chydba "zaczaś" tyn nick. jo sie potym zaloguja
      > inaczyj. No i trza by ujawnić tego kto sie tak "piyknie" bawi. Możno znojdzie
      > sie tyż jakoś kara.

Po jakiemu to jest napisane?
      • pejsaty Re: Co to za język? 16.04.04, 09:44
        jezyk polski, dialekt slaski.
        • Gość: Ciekawy Czyli jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 09:51
          Co to znaczy: slaski?
          • pejsaty czyli taki: 16.04.04, 09:56
            Dialekt śląski zachował się w południowo-zachodniej części Polski, a także na
            niewielkim obszarze Czech. Na obszarach zachodnich uległ germanizacji. Obecnie
            dialekt ten sięga na zachód po linię Syców - Prudnik. Granicą południowo-
            zachodnią jest w przybliżeniu linia Prudnik - Czaca. Granica wschodnia
            przebiega w okolicach Lublińca, Tarnowskich Gór, Bielska, granicę północno-
            wschodnią tworzy mniej więcej linia Syców - Lubliniec.

Językowo dzieli się Śląsk na południowy i północny, czasem wyróżnia się także
            środkowy, bądź na Cieszyński, Górny i Opolski.
            • Gość: Ciekawy Czyli inny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 09:58
              Poprzednio napisałeś: slaski, a nie: śląski.
              • pejsaty Re: Czyli inny 16.04.04, 10:00
                liczylem na twoja domyslnosc...
                • fdj Re: Czyli inny 16.04.04, 10:05
                  On zna tylko "domyŚlnoŚĆ" ;-)
            • fdj Re: czyli taki: 16.04.04, 09:59
              Właśnie, Pieronie.
              Powiedz mu Pejs, powiedz mu!
              • Gość: piecyk gazowy Re: czyli taki: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:26
                Stoi pociąg na pieronie! ;-)
                --
                NIE CHCĘ FORDA NAWET ZA DARMO!!!
                • broneknotgelt Re: czyli taki: 16.04.04, 14:20
                  Notgeld z małym D na końcu,
                  to może piniondz - brzdącu,
                  Notgelt z małym T na końcu,
                  to niy płacom roz w miesioncu
    • broneknotgeld Re: broneknotgeld 16.04.04, 18:20
      Hehe. Ktoś tu pedzioł że jo jest "prosty", no i niych to łostanie. Ciesza sie
      bo przeca lepi być "prostym" niż krziwym. Dali se byda "robioł swoje". Forum
      RŚl mo już nowych moderatorow i to jest plus ty cały "afery". Szkryfnyli kedyś,
      że fora "prywatyzowane" kere niy bydom miały "opiekunow" mogom zostać
      zlikwidowane. No, toż to już Rudzie niy grozi. A co do notgeldow, to oryginalne
      zowdy som z "d" na końcu. Yno fałszywki mogom być inksze, ale tych jo niy
      zbiyrom.
      Pozdrowiom wszyskich.
      broneknotgeld
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka