Dodaj do ulubionych

Archiwa ginące wątki

21.12.10, 16:32
Chciałam przejrzeć wszystkie zarchiwizowane wątki jakie tylko były w danym roku, ale okazało się to niemożliwe. Można wpisywać literę A, Z, W które często pojawiają się w zdaniach, ale nadal wszystko się nie wyświetla. A może jest na to sposób. Szkoda, że wyszukiwarka nie ma możliwości wyświetlania postów po dacie, miesiącu, albo roku. W ten sposób ginie bezpowrtonie większy dorobek forum.
Obserwuj wątek
    • princessofbabylon Re: Archiwa ginące wątki 21.12.10, 18:07
      Ja też nad tym ubolewam...
      • nielaik Re: Archiwa ginące wątki 22.12.10, 15:49
        To może zgłosi się wiecej forumowiczów i w ten sposób zasygnalizuje problem. Wszystkie fotofora są skazane na zapomnienie, do niektórych przepisów, zdjęć, nigdy się możesz nie dostać, tam prawie treści nie ma. Pozatym archiwa galerii powinny być wyświeltlane razem ze zdjęciami, bo takie klikanie na na każdy z wątków jest męczące.
        • eela Re: Archiwa ginące wątki 22.12.10, 16:10
          Problem jest znany i poruszany od kilku lat, ale nic z tego dla nas nie wynika. Podobno jest gdzieś tam w planach, podobnie jak trasy wylotowe z Warszawy. :-)
          • siwa Re: Archiwa ginące wątki 23.12.10, 11:43
            Jest, jest w planach.
            Analogia do obwodnicy jest bardzo trafiona
            • eela Re: Archiwa ginące wątki 23.12.10, 21:01
              Mnie dwa tematy irytują. :-)
              • nielaik Re: Archiwa ginące wątki 25.12.10, 06:05
                A kiedy mniej więcej można by się spodziewać? Prośba do wyszukiwarki archiwalnej galerii zdjęć, czy mogły by się również wyświetlać zdjęcia a nie sam link z tytułem?
                • eela Re: Archiwa ginące wątki 29.12.10, 23:10
                  Przypuszczam, że raczej nigdy. To tylko obietnice.
                • kropka Re: Archiwa ginące wątki 29.12.10, 23:17
                  no, wyżej napisali: jak wylotówki będą wybudowane i Warszawę autostradą z Łodzia połączą.
                  Jakies priorytety musza być, nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka