Dodaj do ulubionych

Zmiany w komentarzach

01.09.11, 08:56
Dla zainteresowanych, bo wiem, ze większość z Państwa komentuje nasze artykuły.

Wprowadziliśmy trochę zmian.
- lekko zmienia się sortowanie
- przy każdym wpisie jest teraz możliwość wygenerowania linku do konkretnej wypowiedzi
- pod każdym wpisem pojawia się opcja: "odpowiedz", która skutkuje dodaniem komentarza ze znacznikiem @ i loginem usera, któremu odpowiadacie
- możliwość wyróżniania przez redakcję wybranych komentarzy.

Mam nadzieję, że się Wam spodoba, bo część zmian jest postulowana przez Was ;)
Pracujemy jeszcze nad wątkowaniem komentarzy, upraszam o cierpliwość :)
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Zmiany w komentarzach 01.09.11, 17:35
      O, będzie normalnie:)
      • zapijaczony_ryj Nareszcie 01.09.11, 17:42
        bartoszcze napisał:

> O, będzie normalnie:)
        >
    • angharad Problem z ocenianiem komentarzy 01.09.11, 18:16
      Od rana (czyli od wprowadzenia zmian) nie mam możliwości oceniania komentarzy. Po naciśnięciu na + lub - , zamiast dodania oceny strona przeładowuje się i pojawia się początek artykułu. Widzę, że ocen jest dziś bardzo niewiele, więc to chyba nie tylko mój problem.
      • siwa Re: Problem z ocenianiem komentarzy 02.09.11, 10:33
        Podeślij na forum@agora.pl informacje jaka przeglądarka i jaki system.
        Sprawdź czy na innej przeglądarce widzisz "kciuki" i na początek wyczyść ciasteczka i historię przeglądarki, w której ich nie ma.
    • easz Re: Zmiany w komentarzach 03.09.11, 01:50

Hmm. Znaczy sie wraca jakby stare?
    • a_chacun_son_paradis Re: Zmiany w komentarzach 06.09.11, 21:33
      nie wiem czy dobrze pamietam, ale onegdaj chyba wmawiano ludziom, ze gazeta.pl i forum to dwie rozne bajki :]

ps. wyglada lepiej i jest bardziej funkcjonalne. wspominalem kiedys, ze zaczniecie dojrzewac ;)
      • jan-w Re: Zmiany w komentarzach 06.09.11, 23:38
        Informowano czytelników że gazeta.pl i Gazeta Wyborcza to osobne firmy. Nic się nie zmieniło.
        • sammler Re: Zmiany w komentarzach 07.09.11, 16:14
          Przeczytaj jeszcze raz, co napisał twój przedpiśca.

S.
          • jan-w Re: Zmiany w komentarzach 07.09.11, 22:04
            Przeczytałem. Wszystko się zgadza. Zgodnie z jego przypuszczeniem, niezbyt dobrze pamięta. Wielokrotnie trzeba było wyjaśniać że Gazeta Wyborcza i gazeta.pl to osobne firmy.
            To forum jest forum gazeta.pl analogicznie jak forum onet itp. To osobne działy tej samej firmy. Nawet wątki opiniowe są bezpośrednio podczepione pod artykuły w gazeta.pl.
            Np: forum.gazeta.pl/forum/w,383,128597289,128597289,Bank_nie_wykonal_prostej_dyspozycji_klienta_Za_.html
            • sammler Re: Zmiany w komentarzach 07.09.11, 22:30
              Nadal nie rozumiem, gdzie on mówi o Gazecie Wyborczej?

S.
            • a_chacun_son_paradis Re: Zmiany w komentarzach 08.09.11, 05:37
              nie zgadza sie. smialo moge natomiast przytoczyc, ze informowano czytelnikow, zeby 'czytali ze zrozumieniem' ;)

niemniej polowicznie pewnie miales racje - generalnie chyba 'nic sie nie zmienilo', m.in. podejscie do uzytkownikow, stosunki uzytkownik-uzytkownik, zmagania administracji z rzeczywistoscia oraz na odwrot itp. :))

bardzo intrygujacym okazal sie dla mnie tekst siwej 'większość z Państwa komentuje nasze artykuły'. jesli bede mial wiecej czasu do zmarnowania, to moze poszukam.
    • sammler Re: Zmiany w komentarzach 07.09.11, 16:16
      Czy przez "wątkowanie" masz na myśli strukturę drzewka komentarzy? Jeśli tak, to fajnie. Bo obecnie nie da się czytać tych komentarzy i odpowiadać innym...

Nie wiem, po co robiliście tę rewolucję, ale ostatnio zauważyłem, że komentarze w nowej wersji wyświetlają się w mobilnej wersji portalu m.Gazeta.pl, czego wcześniej nie było. Czy o to chodziło w tym wszystkim?

S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka