narysuj.mi.baranka 09.06.04, 23:56 ... z "podwarszawskimi" forami tematycznymi (rodzaj warszawskiego "na skroty")? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jaa_ga Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 15:55 Czy o to Ci chodzi, baranku?:) forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540804.html?x=1271370 PS. To słynna "płaska struktura":) Link Zgłoś
aniela Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 16:13 ktos komus struktore zwojow splaszczyl. jesli szlo o utrudnienie dostepu to sie udalo. gratulacje Link Zgłoś
aniela Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 16:19 cholera, ktos mi u na o podmienil! wredny chochlik Link Zgłoś
tebe Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 19:12 Rozwiń myśl. Dokąd wchodzisz i którędy Ci jest tam teraz daleko? Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 19:25 Chodzi mi o ramke na f. Wawa, na gorze strony. Byla tam ramka z podpietymi forami (np. inwestycje, zabytki, rowerzysci). Taka sama ramka jaka mozesz zobaczyc na FoF. Komu ona przeszkadzala? Link Zgłoś
tebe Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 19:34 Ramki nie ma, bo "spłaściliśmy" strukturę tego forum. Spis wszystkich forów masz po kliknięciu w Warszawę w linkach po lewej. Anielu - Ciebie pytałem. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.04, 19:34 przestalo mi byc na skroty (splaszczcie tez aktualnosci z rownorzednymi) nawiasem mowiac: mi jest wszystko jedno. Link Zgłoś
tebe Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 19:35 No tam są 3 fora... To bez sensu. Tu jest dużo. I będzie więcej jak wydzielimy w prywatnych stolycę. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.04, 19:42 do 5 zliczylam. za pomoca ulubionych pokonam kazde utrudnienie, ktorym mnie mile zaskoczycie. kombinujcie wiec sobie z aktywem swobodnie nad dalszym regulowaniem swobody rozmow. jak powiedzialam: nam (anielom) jest wszystko jedno Link Zgłoś
tebe Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 19:44 Zobaczymy co sie będzie działo. Na Turystyce się dobrze stało. W katowicach już tak jest - ale to raczej dotyczy śląskiego. Już mniałem nadzieję, że powiesz mi jak po tym klikasz, ale skoro wszystko jedno. pzdr Link Zgłoś
Gość: aniela Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.04, 19:46 klikam: warszawa, a nastepnie: warszawa. cieszy mnie sukces turystyk i katowic. glownie dlatego ze tam nie bywam, milego weekendu. Link Zgłoś
tebe Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 19:48 To dobrze klikasz... Miłego weekendu (a kiedy to jest?) :-) Link Zgłoś
Gość: aniela Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.04, 19:52 dobrze, o ile sie nie pomyle i nie klikne w czerwona warszawe. wtedy klikam jeszcze raz: warszawa (mala). ale jak wspominalam, bardziej niz struktura portalu lezy mi na sercu pokoj na swiecie oraz co zjem na kolacje. reformowanie internetu zostawiam internatom. Link Zgłoś
headline Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 16:25 Nie Jaa_ga. Chodzi mi o ramke na f. Wawa, na gorze strony. Byla tam ramka z podpietymi forami (np. inwestycje, zabytki). Taka sama ramka jaka mozesz zobaczyc na fof. Link Zgłoś
headline Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 16:26 Post poszedl z drugiego nicka, bo przed chwila obslugiwalam swoje forum. Link Zgłoś
niech Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 16:33 Obsluz swoja glowe. Czasami. Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 20:19 Posluz sie glowa. Jesli juz. Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 10.06.04, 23:13 Nie znam Cie, nigdy nie wymienilam z Toba zadnego postu a Ty pozwalasz sobie na takie wstawki ad personam... Link Zgłoś
sceptyk Na moj rozum, to jest bez sensu 10.06.04, 20:35 Co to komu szkodzilo, ze dzielnice, zabytki etc. byly w zasiegu myszki, bez klikania w kolejne strony? Link Zgłoś
tebe Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 10.06.04, 21:44 To zależy, z której strony patrzysz. Gdy wchodzisz ze strony głównej forum, Warszawę masz dalej, resztę bliżej. Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Fakty 10.06.04, 23:36 Tebe a znasz przyslowie "Lepsze jest wrogiem dobrego"? Wybacz ale pomysl zlikwidowania ramki to krok do tylu. Fakty sa takie, ze jestem na f. Warszawa i nie moge sobie jednym kliknieciem wskoczyc na f. dzielnicy czy inne (bylo tam chyba 10 podpietych forow). Zwykle utrudnienie i juz. Link Zgłoś
sceptyk Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 10.06.04, 23:55 Ale to wyglada teraz tak, ze chyba sa dwa Fora o nazwie "Warszawa". No to tak przeciez nie moze zostac. Bo jak sie umowie z forumka na Warszawie, to ona bedzie stala na jednej Warszawie, a ja bede czekal na drugiej. Oczywiscie, ze ziemia jest okragla i w ktorym kierunku sie nie pojdzie, to w koncu dojdzie sie do celu. Tak jest teraz z ta nowa struktura. Jak czlowiek sie uprze, no to w koncu wyszuka dzielnice, zabytki etc. Ale po co komplikowac zycie? Byla sobie WARSZAWA z roznymi podforami i bylo OK - wszystko blisko. Dlaczego teraz, uwazasz, jest lepiej? Przeciez jest gorzej! Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Na moj rozum, to jest bez sensu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.04, 10:47 bo jest lepiej (niz bedzie). planuje sie wprowadzic scisla specjalizacje tematyczna rozmow warszawskich. watki o kaczynskim nie sa warszawskie tylko polityczne (stworzy sie podforum). uzytkownik nie musi sobie glowy zawracac gdzie zalozy watek, bo o wlasciwe ulokowanie zadba admin przy pomocy forumowego Aktywu z Glowami (?) Pelnymi Pomyslow jak uszczesliwic swiat. i niech sie gupi swiat nie opiera. Link Zgłoś
tebe Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 11.06.04, 10:52 Myślę, że należy podchodzić spokojniej :-) Link Zgłoś
aniela Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 11.06.04, 10:58 czy ja wygladam na niespokojna? zwyczajnie tylko nadziwic sie nie moge, choc wiele gupiego w zyciu widzialam. Link Zgłoś
tebe Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 11.06.04, 11:12 OK. Ustalmy co jest głupie. Układ płaski jest typowy w Internecie - zdecydowana większość forów jest tak zorganizowana. Całe Internet jest głupi? Głupie jest to, że rozmawiamy z tymi, którzy z nami rozmawiają, czy głupie, że nie jest tak jak było wcześniej? Dodam, że w układzie typu drzewko, ludzie rzadziej docierają do podforów tematycznych a okazja na takie eksperymenty jest dobra, bo większość narodu się wygrzewa. Pozdrawiam Link Zgłoś
niech Ja wiem co jest glupie! 11.06.04, 12:10 Glupie jest rozmawiac z glupkami. PS. I kilka innych rzeczy jest glupich. Krotkie dni w zimie sa dla mnie szczytem idiotyzmu. Link Zgłoś
tebe Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 11.06.04, 10:54 Teraz trudniej dość do forum ogólnego a przy okazji łatwiej do podforów i to nie jest złe. Przy okazji trudniej przejść z ogólnego na podfora - i tu możemy dyskutować czy to dobrze czy źle. Pozdrawiam Link Zgłoś
atob Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 11.06.04, 04:37 tebe napisał: > To zależy, z której strony patrzysz. Patrzac z strony uzytkownika to mi sie wydaje ze teraz jest gorzej . Link Zgłoś
niech Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 11.06.04, 11:15 Myslalem ze przy plaskiej strukturze zachowane beda linki do potforow na glownej W-wie. Jak zobaczylem ze tak nie jest wstawilem sobie do ulubionych potfora do ktorych zagladam - i po sprawie. PS. To znaczy po chwili po sprawie. Bo wpierw dostalem ataku histerii, podcialem sobie zyly i mi sie miesiaczka o tydzien opoznila. Link Zgłoś
sceptyk Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 11.06.04, 12:02 Widze, Niechu, ze przejales moja filozofie podejscia do portalu: minimum oczekiwan, nie skarzyc sie, radzic sobie samemu. Ale pytanie pozostaje wciaz zasadne: jaka jest glowna korzysc z tej akcji buldozera, po ktorej musimy sami sobie wszystko odbudowywac? Moje pytanie jest z gatunku tzw. szczerych. Nie kryje sie w tym zaden podstep ani inna zasadzka. No, nie rozumie. Link Zgłoś
niech Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 11.06.04, 12:08 Generalnie jest to proba stworzenia z forum W-wa rownorzednego z dotychczasowymi potforami. Cos jak forum "Problemy Warszawy ktorych nie omawia sie na potforach". Nie twierdze ze ta proba przyniesie oczekiwany efekt ale sprobowac mozna. PS. Nie pytaj jaki efekt. Domysl sie. Dopiero jak sie nie domyslisz zapytaj. Link Zgłoś
sceptyk Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 11.06.04, 12:37 Jak sie domysle, ze "mizerny" - to zgadlem i dostane ptaka w kolorze od adminow? Link Zgłoś
niech Re: Na moj rozum, to jest bez sensu 11.06.04, 12:45 Jesli praktyka potwierdzi twoja ocene to moze tak. Ale nie wiem kiedy to moze nastapic. PS. Teraz i mi sie ptak nalezy. Zwlaszcza za to drugie zdanie. Link Zgłoś
miltonia Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 11:36 tebe napisał: > To zależy, z której strony patrzysz. > Gdy wchodzisz ze strony głównej forum, Warszawę masz dalej, resztę bliżej. Guzik prawda. Warszawe mam owszem, dalej a podfora tak jak poprzednio, po dwoch kliknieciach. Bylo dobrze, to koniecznie musiceliscie sknocic. Po cholere Tebe, sie pytam? Link Zgłoś
aniela Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 20:44 odpowiedz tebow: OK. Ustalmy co jest głupie. Układ płaski jest typowy w Internecie - zdecydowana większość forów jest tak zorganizowana. Całe Internet jest głupi? Głupie jest to, że rozmawiamy z tymi, którzy z nami rozmawiają, czy głupie, że nie jest tak jak było wcześniej? od tego poziomu dalsza wymiana postow nie rokuje nadziei na zysk. zaoszczedzony czas spedzam na balkonie podlewajac kwiatki :) Link Zgłoś
miltonia Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 21:11 Podlewanie nie zabiera tak duzo czasu jak net, chyba, ze masz plantacje roslin wodno-bagiennych. Naprawiliby wreszcie ciagle szwankujaca wyszukiwarke a nie dodawali kompletnie bez sensu jeszcze jedna strone i jeszcze wmawiaja, ze tak jest lepiej. Chyba nie maja co robic, moze bys ich Aniela zaprosila, to opieliliby ci balkonowy ogrodek. Tyle, ze obawiam sie, ze nie z chwastow, wiec moze lepiej nie. Link Zgłoś
aniela Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 21:44 aha ale naprawde jest lepiej. niz bedzie. bo to poczatek udogodnien dopiero. no i przyznaj sama, ze te uciazliwosci bedace wynikiem wspolnego zburzenia kilku mozgow tutejszego Aktywu (gdzie jakosc efektu koncowego odpowiada jakosci burzonego materialu) sa latwe do ominiecia. takiejmi np. to jest nawet wszystko jedno. do Admnistracji: czy rozwazaliscie pomysl przenoszenia postow pomiedzy watkami? zeby ulozyc je tematycznie, lub w porzadku alfabetycznym albo jakims innym porzadku, moze byc nawet pod sznurek. pomysl ten oddaje za darmo, bez prowizji i dodatkowych oplat. Link Zgłoś
miltonia Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 21:51 Lepiej nie oddawaj pomyslow za darmo, sadzac ze jego absurdalnosc zniecheci adminow do wziecia i wprowadzenia w zycie. O co to to nie. Link Zgłoś
aniela Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 22:00 uwazam ze wdrozenie tego pomyslu zdecydowanie odrozni gazete od onetu, co jest zaleta (pomyslu), jak sie zdazylam zorientowac po stosowanych kryteriach ocen bardziej doswiadczonych. Link Zgłoś
miltonia Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 22:15 Ale czy nie przyblizy do WP lub innego portalu? Mogloby to miec dalekosiezne skutki. Link Zgłoś
aniela Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 22:19 uwazam ze bylaby gazeta jedyna w swoim rodzaju. zeby te jej oryginalnosc ugruntowac mam tez pomysl zeby na forum np. warszawa poprowadzic jeszcze bardziej okrezna droge np przez wybrane losowo podfora. zwiekszyloby to popularnosc podforow znacznie bardziej niz przy obecnej strukturze. dla utrudnienia (a takze zroznicowania popularnosci) proponuje zmieniac podforum w kazdy poniedzialek rano. Link Zgłoś
miltonia Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 22:29 A nie jest juz jedyna w swoim rodzaju? Przeciez nigdzie indziej sie nie produkujemy;) Link Zgłoś
aniela Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 22:36 fakt. (i zauwaz, ze nie napisalysmy wcale ze to zaleta. ale ze roznica. dobrze to o nas swiadczy, o czym tez zauwaz nie napomykamy mimochodem pzemykajac;) Link Zgłoś
miltonia Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 22:47 O rzeczach oczywistych nie musimy pisac. To co, nada sie Tebe do pielenia, czy szkoda zasiewow? Link Zgłoś
aniela Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 22:54 yyy a czy jest na sali Adam? zapytam wymijajaco :) Link Zgłoś
miltonia Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 23:09 Chyba nie podejrzewasz go, ze byl jednym z tych mozgow od burzy, ktora wygenerowala dluzsze wchodzenie na forum Warszawa, co ma byc ulatwieniem? Link Zgłoś
aniela Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 23:18 nieno, gdyby Adam wspoltworzyl, zmiany przyjelabym z niekontrolowanym entuzjazmem przeciez :) Link Zgłoś
miltonia Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 23:26 Mniemam, ze droga dedukcji doszlas, iz to nie jego, tak pomyslowe i nowatorskie, dzielo? Link Zgłoś
aniela Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 23:28 a nene, patrzylam jak sie na sasiednim forum mozgi rozsypuja w pyl. fakt, ze kurzu bylo niewiele. (sceptycznego watku lekture na fom polecam, choc zdaje sie ze tam nie bywasz?) kolorowych snow :) Link Zgłoś
miltonia Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 13.06.04, 23:36 Szkoda, ze nie podalas tytulu watku nim zasnelas. Przeciez nie bede wszystkiego czytac, bo nie zasne porazona glebokoscia mysli co tezszych glow. Link Zgłoś
aniela Re: Tebe,. nie wciskaj kitu. 14.06.04, 09:00 aha nie dobudzilas mnie? watek sceptyczny mowilam, pt "mam pytanko". Link Zgłoś
kixx To ja powiem wprost-bezsensowne 13.06.04, 22:04 zeby wejsc na sport wwski musze wejsc na WWe z lewej strony a dlaczego nie moge wejsc na Wwe z gornego paska? To zeby bylo latwiej? Struktura mi ogolnie jest obojetna,ale ktos moglby jednak przy tym pomyslec Zabytki A. i M. moga nie odpowiadac Link Zgłoś
tebe Re: To ja powiem wprost-bezsensowne 14.06.04, 08:26 Wchodzisz kiksie przez regionalne -> warszawa? BTW - rozumiem, że jeśli jesteście na Warszawie ogólnej to wam ta lista podforów w żaden sposób nie przeszkadza? Link Zgłoś
sloggi TEBE 14.06.04, 10:24 Czy możliwe jest przywrócenie linków i tzw. ramki z linkami do podforum? Obecny układ bardzo utrudnia korzystanie z forów dzielnicowych. Link Zgłoś
tebe ps 14.06.04, 11:17 Chociaż nie, jak na to patrzę to do dzielnicowych trudno będzie wrócić.. Jeśli coś można ułatwić, to przechodzenie na podfora tematyczne. Nawiasem mówiąc - jeśli klikniesz w skrótach po lewej to do dzielnic masz bliżej. Link Zgłoś
tebe ps2 14.06.04, 11:20 Mogłoby powstać coś takiego jak forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=31 Gdzie Gry sportowe byłoby napisem "Dzielnice" i pod spodem lista dzielnic. A jak dodamy warszawskie fora prywatne (bo chcemy wydzielić) to byłaby i taka kategoria... Link Zgłoś
tebe Re: ps2 14.06.04, 11:41 Pod spodem oczywiscie znaczy po kliknieciu... Przy okazji - do dzielnic jest blizej z HP... Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: ps2 IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 14.06.04, 12:01 Tebe drogi - czy mógłbyś wyrażać się jaśniej? "Szyfrowanie" (he he) wiadomości jest może ciekawe dla "starych" użytkowników, ale mnie np HP kojarzy się z Hewlett-Paccard tylko, niestety... Jak zwykle - miłego dnia:) Link Zgłoś
tebe Re: ps2 14.06.04, 12:16 Chodziło o stronę główną (HomePage) - Forum czy Portalu. Korekta: nie jest bliżej, ale wybór jest jaśniejszy. Link Zgłoś
basia Re: ps2 14.06.04, 12:36 Będzie(?) rozwinięcie podforów. W ten sposób dzielnice i inne będą na głównej tylko w szufladach. Link Zgłoś
tebe Re: ps2 14.06.04, 12:40 Problem mają tylko Ci, którzy przechodzą z regionalnych i Ci, którzy już są na Warszawie. Jego najlepsze rozwiązanie to przejście z regionalnych na płaską strukturę. Na tej warszawie ze wszystkimi podforami po prostu już nic więcej się nie da pokazać... Np. prywatne mam na myśli. Link Zgłoś
kixx Re: ps2 14.06.04, 14:38 mnie ,jak juz napisalem jest prawie wszystko jedno no,a Wy musicie cos robic,zeby na premie zarobic przydalaby mi sie jednak,albo Warszawa na pasku gornym wyrzucajaca na te "plaska strukture",albo mozliwosc dodania tej "struktury" do skrotu "ulubione fora".Byloby to moze dziwne,ale ,przynajmniej dla mnie praktyczne. Z gory dziekuje za zrozumienie. I za odpowiedz odmowna tez-nie ma problema ,przyzwyczaje sie Link Zgłoś
tebe Re: ps2 14.06.04, 16:21 Pasek górny to dla Ciebie strona Fora Regionalne? Stronę Warszawa w zasadzie masz w Ulubionych. Na każdej stronie z wątkami jest przecież lista głównych Forów regionalnych z Warszawą. Link Zgłoś
kixx Re: ps2 14.06.04, 16:29 pasek gorny to na tej stronie ten:Gazeta.pl > Forum > Gazeta.pl a jesli chodzi o drugie to masz racje Link Zgłoś
kixx Re: ps2 14.06.04, 16:34 kixx napisał: > > > a jesli chodzi o drugie to masz racje €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ ale zeby jeszcze powybrzydzac,to Warszawa jest za nisko ,musze sie nakrecic ta rolka Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Zdecydowanie za nisko! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.04, 18:56 Można przecież zacząc od Wawy?... Matka w końcu jest tylko jedna ... Link Zgłoś
tebe Re: Zdecydowanie za nisko! 14.06.04, 19:20 Alfabet matką naszą. Kiksie ciesz się że masz rolkę, tutaj tylko ja mam rolkę, bo mi klawisze się wystukały i dostałem nowy czarny komplet ;-) Ten pasek poziomy nazywamy ścieżką, słuszna uwaga. Jest jeszcze błąd na stronie regionalnych. Pozdrawiam -- T Link Zgłoś
niech Re: Zdecydowanie za nisko! 14.06.04, 19:40 Z tym alfabetem to bym nie przesadzal. Ponizsza lista wlada inna matka. Macocha? forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540804.html?x=1271366 Link Zgłoś
sceptyk Nie wiem czy ten zart chodzil po FoF lub WAW? 15.06.04, 00:33 Jaka byla geneza powiedzenia, ze "matka jest tylko jedna"? Link Zgłoś
sloggi TEBE 14.06.04, 12:50 Słodki Misiu. Teraz fatalnie mi grzebać we wszystkich dzielicach, a wiesz, że nie lubię się rozdrabniać. Pomyślicie nad dolą Sloggusia? Link Zgłoś
j_karolak Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 14.06.04, 09:01 Ta zmiana jest bezsensowna i nie ma co jej tłumaczyć, że takie struktury stosowane są wszędzie. Skoro u Was, to znaczy u Nas, było lepiej, to po co zmieniać na coś, co jest gorsze, choćby było powszechne. Większość użytkowników podforów przeglądała także forum główne, tak więc obejrzenie postów z głównego forum nie było dla nich jakąś tragedią. Jedyne co się zmieniło, to to ,że nie tylko uczestnicy podforów Warszawskich muszą kliknąć dwa razy, by dojść do własnego forum, ale także uczestnicy forum "Warszawa Główna". ps czy w ramach reform nie moglibyście na przykład zabanować Krzysia, baranka, oszołoma, czy innych normalsów? Link Zgłoś
j_karolak I jeszcze jedno... 14.06.04, 09:04 Foum Warszawka dogorywa, a może już nawet zdechło. Zróbcie pogrzeb i pochowajcie, a nie wystawiacie trupa na widok publiczny. Link Zgłoś
eela Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 14.06.04, 12:53 O takiej zmianie była mowa parę miesiecy temu. Płaska struktura miała mieć na celu rozwój podforów kosztem forum głownego. Chodziło wtedy o to, ze dzięki płaskiej strukturze nie wszystko bedzie leciało automatycznie na Warszawę i że część tematów od razu pójdzie na dzielnice i inne podfora. Była wtedy mowa, że Warszawa będzie pierwszym forum miejskim, które dostanie nowy układ. Link Zgłoś
niech Re: F. Wawa - gdzie sie podziala ramka... 14.06.04, 13:44 Wlasnie tak. Bylem jednym z nielicznych - jak widac - ktory czytal te informacje na FoF wiec mnie ta zmiana nie zaskoczyla. PS. W tym miejscu mialem cos napisac w temacie: forumowicze, FoF, ilosc postow na FoF, zmiany na forum W-wa - ale mi sie nie chce. Link Zgłoś
basia za i nie za 14.06.04, 11:23 za płaskim: 1.podfora w ramce nie zajmują 1/3 strony 2.mniejszy ruch nie za: 1.łatwość komunikacji myszą 3.zdecydowanie większy związek podforów z Wawą gł.niż np.turystyka ze swoimi podforami. Ps.żeby pogodzić wszystkich-nie dałoby rady podforów zrobić na gł. w formie rozwijanej? Ps. to moje 3 grosze dla forum, a dla niektórych okruszki, albo mięsko-bo przecież, do skrzydlatych i sępy się zaliczają. Link Zgłoś
basia Re: za i nie za 14.06.04, 11:47 j_karolak napisał: > a gdzie > > nie za: > > 2. > > ? wyszło, że do trzech nie umiem zliczyć. Dzięki Karolak za pomoc:) Ps. to 3 na wyrost. Miało być 2. Link Zgłoś
miltonia Tebe, Wy juz lepiej nie myslcie. 14.06.04, 13:48 tebe napisał: > Problem mają tylko Ci, którzy przechodzą z regionalnych i Ci, którzy już są na > Warszawie. Jego najlepsze rozwiązanie to przejście z regionalnych na płaską > strukturę. Osobiscie wole przechodzic z regionalnych na wypukla strukture. Plaskich w ogole nikt nie chce, o czym swiadcza wpisy. Po co znowu psujecie, to co mialo rece i nogi? Link Zgłoś
aniela Re: Tebe, Wy juz lepiej nie myslcie. 14.06.04, 13:53 Aktyw rozstrzygnal ze sa dwa wazne za: po 1) zyskalismy 1/3 ekranu (po nic), po 2) zmniejszono dzieki zmianie ruch. proponuje zlikwidowac warszawe, za: 1) zyskamy 100 % ekranu, po 2) zlikwidujemy ruch. dziekuje za uwage. Link Zgłoś
miltonia Re: Tebe, Wy juz lepiej nie myslcie. 14.06.04, 14:18 Wlasnie ze zapartym tchem przeczytalam polecany przez Ciebie watek na moderacji, ciut pobieznie, zeby sie za bardzo nie porazic od tej burzy mozgow. Aktyw w osobie nieocenionej varsavianistki i dyzurnego savoir-vivrowca w subtelny, czyli wlasciwy sobie, sposob daja wyraz niecheci obcym, piszacym nie na temat i chamstwu. Sie normalnie wzruszylam. Link Zgłoś
aniela Re: Tebe, Wy juz lepiej nie myslcie. 14.06.04, 14:23 yy jakby to ujac zeby nie obrazic... maja jakas misje do spelnienia, koncepcje uzdrowienia. no i maja czas. Link Zgłoś