pantg3
12.02.12, 00:15
Nie znalazłem takiego tematu, w którym mógłbym zadać to pytanie, a doświadczenie mi podpowiada, że chyba każdy autor, któremu coś znalazło się w oślej ławce lub w koszu, to prosi o wyjaśnienia itd. Jednak nie wiem gdzie się o to zapytać, więc zakładam nowy temat, który proszę natychmiast skasować po przeczytaniu.
.
Ja z wielką pokorą proszę o choć jednozdaniową informację, dlaczego mój temat- List Otwarty Do Ministra Sprawiedliwości, w sprawie matki tragicznie zmarłej półrocznej Magdy, to ten temat został w dziale Ośla Ławka? Sam wiem, że ten list był naiwny i prostoduszny, ale był on też do bólu uczciwy. Przecież dział Ośla Ławka uniemożliwia jakąkolwiek dyskusję, nawet nie można napisać słowa poparcia, czy krytyki.
.
Może w Oślej Ławce powinno być tak, aby użytkownicy mogli każdemu tematowi dać plus, czy minus, bo wtedy autorzy by mieli świadomość, że jego temat jest rzeczywiście do bani, albo że jego temat spotkał się z życzliwością?
A obok takiego tematu może powinno być jakieś określenie, które by wyjaśniało powód bytu w Oślej Ławce? Oto przykładowe określenia: głupi, kłamstwa, obraźliwy, niezgodny z prawem, nawołuje do waśni i wojny itd.
.
Jeszcze raz proszę o informacje w sprawie mego Listu Otwartego. Ja mógłbym dać mu takie określenia: naiwny, niedbały, chaotyczny, ale jednocześnie- uczciwy, szczery. Pozdrawiam