Dodaj do ulubionych

Zapamiętaj logowanie

23.09.12, 19:55
Dlaczego ptaszek do zapamiętania logowaniu jest obecny tylko w niektórych sytuacjach? Np nie ma go przy logowaniu wprost ze strony jakiegoś forum, a pojawia się przy logowaniu wymuszonym próbą napisania odpowiedzi na forum wymagającym zalogowania by odpowiedzić? Ptaszek powinien być dostępny przy każdym logowaniu!
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Zapamiętaj logowanie 23.09.12, 20:10
      Nie polemizując z istotą Twojego pytania, zapytam tylko czy przez "forum wymagające logowania by odpowiedzieć" nie masz aby na myśli komentarzy pod artykułami? Bo to już troszkę inna para kaloszy jest, niestety.
      Ktoś z administracji zerknie na to pewnie nie wcześniej niż jutro, więc póki co jest czas na doprecyzowania ;-)
      • miskidomleka Re: Zapamiętaj logowanie 23.09.12, 20:51
        bartoszcze napisał:

> Nie polemizując z istotą Twojego pytania, zapytam tylko czy przez "forum wymaga
        > jące logowania by odpowiedzieć" nie masz aby na myśli komentarzy pod artykułami

Nie, mam na myśli forum, które może czytać każdy, zalogowany lub nie, ale do napisania czegoś (lub odpowiedzi) trzeba być zalogowanym (i mieć uprzednie błogosławieństwo admina forum).
    • miskidomleka Re: Zapamiętaj logowanie 25.09.12, 13:16
      Helou? Czy ktoś z administracji forum ma może zamiar odpowiedzieć?
    • kasi.aa Re: Zapamiętaj logowanie 28.09.12, 14:24
      Dzięki za zgłoszenie - pracujemy nad ujednoliceniem logowania na Forum tak, aby opcja 'zapamiętaj' dostępna była z każdego poziomu logowania w serwisie.
      • miskidomleka Re: Zapamiętaj logowanie 28.09.12, 17:28
        Dzięki, cieszy mnie to bardzo.

Jakbyście jeszcze bloxa w to ujednolicenie włączyli, to byłoby słodko. W tej chwili forum znacznie dłużej pamięta logowanie niż blox. Na moje oko (nie sprawdzałem dokładnie) forum pamięta przez wiele dni, może tygodni, a blox może z pół dnia.
        • miskidomleka Re: Zapamiętaj logowanie 24.10.12, 23:47
          I co tym pracowaniem? Efektów jakby nie widać
    • Gość: Forumowicz Re: Zapamiętaj logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 22:35
      Jeśli forumowicz jest kobietą to nie ma ptaszka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka