Gość: LaGuardia IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 23.02.12, 14:53 Są trzy rzeczy na świecie, które są pewne. Śmierć, podatki i dziecinny bełkot redaktorki, która nie umie dorosnąć - biedna mała Judytka na którą zaczaja się cały zły świat :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kovac2 Inwazja moli w Multikinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.12, 14:58 czy zajmuje się Pani także czymś poważnym czy płacą Pani jedynie za utyskiwanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Inwazja moli w Multikinie IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.12, 15:38 Nie wiem kto gorszy - Irlandczyk, czy pani Judyta. Nie lubię tego uczucia zażenowania, podczas czytania ich artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
strass1 Inwazja moli w Multikinie 23.02.12, 16:33 Ta niewiasta to tylko o kardiologii zabrzańskiej nie pisze żle. Nawet mole widziała w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Inwazja moli w Multikinie IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.12, 16:44 I tak cud, że mole widziała w kinie a nie w pociągu. Mole w pociągu = dwie obsesje w jednej. Biedna Judyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMS Inwazja moli w Multikinie IP: *.180.76.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.12, 16:45 artykuł Watoły i wszytko wiadomo!!!!DNOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Inwazja moli w Multikinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 16:54 jak naczelnego gazety nie wstyd za takiego pracownika? spódniczka z wełny swetr z wełny płaszcz nie w szatni tylko na siedzeniu tyż z wełny,pytam czy rozum tyż z wełny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Inwazja moli w Multikinie IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.12, 16:57 Rozum dawno mole zjadły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Judyty czy majtki też miała Pani z wełny ? IP: *.welnowiec.net 23.02.12, 19:13 Tak się składało, że miałam akurat na sobie wełnianą spódniczkę i wełniany sweter, a na fotelu obok położyłam swój - także wełniany - płaszcz Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooka Inwazja moli w Multikinie 23.02.12, 21:41 Z molami to prawda! Już ponad rok temu latały po salach, widać je elegancko podczas projekcji filmów. Nie wnikam w to, czy felieton jest napisany językiem literackim itd, nie ważne że artykuł jest autorstwa pani Judyty, potwierdzam fakt. Moli w zabrzańskim Multikinie jest pełno. Ci którzy tego nie zauważyli może powinni zwrócić na to uwagę, o ile wogóle bywają w tym Multikinie :) ...może wielu osobom to nie przeszkadza, nie zauważają tego, może sami hodują mole ... wtedy można uważać ten fakt za normalny a temat na durny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Inwazja moli w Multikinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 23:09 Owady latające wokół twarzy są irytujące i rozumiem niezadowolenie autorki artykułu. Zapłaciła za bilet i chciała obejrzeć film, a nie rozmyślać, co przyniesie do domu. Pokrzykiwanie na insekty jest bezsensu. Polecam zmianę kina. Nie rozumiem kpin z wełnianej garderoby pani redaktor. Eleganccy ludzie preferują naturalne tkaniny. Płaszcz czy spódnica z wełny nie jest z włóczki, jak wydaje się niektórym internautom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek W SCC sa za to pluskwy IP: *.rev.numericable.fr 24.02.12, 00:28 Nie kupujcie tam ubran, w Silesii jest plaga pluskiew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyJudyta Inwazja moli w Multikinie IP: *.sileman.net.pl 24.02.12, 00:48 A do zabrzańskiego Multikina dojechałaś brudnym i śmierdzącym pociągiem Przewozów Regionalnych... Judyta W. i wiadomo o co chodzi! No i te "rzuciłam z wyrzutem w głosie do jednej z pracownic" - szkoda, że jej nie pobiłaś - wysokich lotów dziennikarko - wszak tak najlepiej, wyrzyć się na bogu ducha winnym pracowniku. Ach te wyższe sfery ludzi z gazety wyborczej i jej jakże głęboke i wreszcie mające jakąkolwiek wartość dodaną artykuły. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Inwazja moli w Multikinie 24.02.12, 11:45 Mole wystrzylać abo zakilać!!! katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,11221317,Inwazja_moli_w_Multikinie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Mol Inwazja moli w Multikinie IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.12, 16:32 Nie interesuje mnie jakie ma Pani Judyta Watoła zdanie na temat służby zdrowia. Dziękuję, ze dostrzegła Mole. Jestem kinomanem i Multikino w Zabrzu jest dla mnie najbliższym kinem. Coraz częściej jednak wybieram Gliwice lub Katowice. Nie sposób oglądać filmu i nie być atakowanym przez mole. Kierownictwo dawno powinno przeprowadzić tam jakieś odmaolanie. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś