Dodaj do ulubionych

dodaj do ulubionych

01.12.15, 22:29
gdzie zniknęła ta opcja? chciałam dodać watek do ulubionych, szukam i nie ma opcji, a kiedyś była.
Obserwuj wątek
    • stefan4 Re: dodaj do ulubionych 01.12.15, 23:06
      zetka50:
      > gdzie zniknęła ta opcja? chciałam dodać watek do ulubionych, szukam
      > i nie ma opcji, a kiedyś była.

To jest opcja-efemeryda. Mam w tej chwili otwarte 3 wątki; przy jednym opcja jest, a przy dwóch jej nie ma.

- Stefan
      • beata_ Re: dodaj do ulubionych 02.12.15, 00:33

A to nie jest przypadkiem tak, że nie ma tej opcji na spieprzonych po nowemu forach?
        Bo tak mi jakoś na to patrzy...
        • marrant Re: dodaj do ulubionych 02.12.15, 08:48
          Tu jest. Gwiazdka po prawej stronie tytułu wątku.
          • morfeusz_1 Re: dodaj do ulubionych 02.12.15, 11:43

Jak można skiepścić proste i dobre opcje to jest przecież takie proste.
            Też się wnerwiłem że muszę gmerać i szukać w ustawieniach żeby odnaleźć nową formułę.
            Przecież można było na pasku bocznym dodać pod hasłem Twoje: Posty Zdjęcia ( Ulubione )
            Wykasowaliście też dużo fajnych funkcji w profilu forumowicza.
            Po prostu jak Boguś kiedyś mawiał ; Ludziom już nawet nie chce się z wami gadać, bo takich nowych sztucznych kwiatków popsikanych erzacem dezodorantu Jesteś Jeleń jest cała masa
          • morfeusz_1 Re: dodaj do ulubionych 02.12.15, 11:43
            Jak można skiepścić proste i dobre opcje to jest przecież takie proste.
            Też się wnerwiłem że muszę gmerać i szukać w ustawieniach żeby odnaleźć nową formułę.
            Przecież można było na pasku bocznym dodać pod hasłem Twoje: Posty Zdjęcia ( Ulubione )
            Wykasowaliście też dużo fajnych funkcji w profilu forumowicza.
            Po prostu jak Boguś kiedyś mawiał ; Ludziom już nawet nie chce się z wami gadać, bo takich nowych sztucznych kwiatków popsikanych erzacem dezodorantu Jesteś Jeleń jest cała masa
          • zetka50 Re: dodaj do ulubionych 02.12.15, 15:16
            dzięki:)
    • morfeusz_1 Re: dodaj do ulubionych 02.12.15, 13:08
      O masz po raz 43 ustrzeliłem dubleta w zawiniętych sreberkach.
      Brawo Ja.
      Chciałbym żeby wkrótce mogła się pojawić też opcja ustrzelenia tripleta.
      Idąc za tym ciosem myślę, że dla waszych informatyków to tylko kwestia niedługiego czasu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka