zetka50 01.12.15, 22:29 gdzie zniknęła ta opcja? chciałam dodać watek do ulubionych, szukam i nie ma opcji, a kiedyś była. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: dodaj do ulubionych 01.12.15, 23:06 zetka50: > gdzie zniknęła ta opcja? chciałam dodać watek do ulubionych, szukam > i nie ma opcji, a kiedyś była. To jest opcja-efemeryda. Mam w tej chwili otwarte 3 wątki; przy jednym opcja jest, a przy dwóch jej nie ma. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: dodaj do ulubionych 02.12.15, 00:33 A to nie jest przypadkiem tak, że nie ma tej opcji na spieprzonych po nowemu forach? Bo tak mi jakoś na to patrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: dodaj do ulubionych 02.12.15, 08:48 Tu jest. Gwiazdka po prawej stronie tytułu wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: dodaj do ulubionych 02.12.15, 11:43 Jak można skiepścić proste i dobre opcje to jest przecież takie proste. Też się wnerwiłem że muszę gmerać i szukać w ustawieniach żeby odnaleźć nową formułę. Przecież można było na pasku bocznym dodać pod hasłem Twoje: Posty Zdjęcia ( Ulubione ) Wykasowaliście też dużo fajnych funkcji w profilu forumowicza. Po prostu jak Boguś kiedyś mawiał ; Ludziom już nawet nie chce się z wami gadać, bo takich nowych sztucznych kwiatków popsikanych erzacem dezodorantu Jesteś Jeleń jest cała masa Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: dodaj do ulubionych 02.12.15, 11:43 Jak można skiepścić proste i dobre opcje to jest przecież takie proste. Też się wnerwiłem że muszę gmerać i szukać w ustawieniach żeby odnaleźć nową formułę. Przecież można było na pasku bocznym dodać pod hasłem Twoje: Posty Zdjęcia ( Ulubione ) Wykasowaliście też dużo fajnych funkcji w profilu forumowicza. Po prostu jak Boguś kiedyś mawiał ; Ludziom już nawet nie chce się z wami gadać, bo takich nowych sztucznych kwiatków popsikanych erzacem dezodorantu Jesteś Jeleń jest cała masa Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: dodaj do ulubionych 02.12.15, 13:08 O masz po raz 43 ustrzeliłem dubleta w zawiniętych sreberkach. Brawo Ja. Chciałbym żeby wkrótce mogła się pojawić też opcja ustrzelenia tripleta. Idąc za tym ciosem myślę, że dla waszych informatyków to tylko kwestia niedługiego czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś