Dodaj do ulubionych

Bagienny ...

20.04.17, 13:00

Jak tam macie już łączność z jednostką IT w Dziale Sportowym
Zero odpowiedzi na moje pytanie dlaczego Blog Po Bandzie został zbanowany
Wypadałoby odpowiedzieć, wszak to my niezależni forumowicze w 20% tworzyliśmy alternatywę dla tzw.speed newsów dziennikarskich czytanych przez młode pelikany, które niechętnie zagłębiają się w dłuższe treści.

Tym razem żebyś nie szukał zapodam jak to mawiacie screen własnej roboty.
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź ~ Morfi
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/cc/yf/lahb/b1rd25ve6MDrzarYOB.jpg
Obserwuj wątek
    • kasi.aa Re: Bagienny ... 20.04.17, 17:41
      Pisałam już, że te blogi do nas nie należą. Bagienny Ci tutaj niestety nijak więc nie pomoże.
      Lokalne blogi sportowe przestały być wspierane.
      • morfeusz_1 Re: Bagienny ... 20.04.17, 19:16
        To dlaczego włącza się do dyskusji, myślałem że dużo może, a wy sami nie wiecie kto teraz z kim w piłkę kopie.
        Pisałem trzykrotnie na pomoc@agora.pl - za pierwszym razem poprosili o link do bloga, to podesłałem, teraz już nic w temacie się nie dzieje
        Agora to chyba jeden wydawca i mogę pod tym szyldem również upomnieć się pośrednio tu o odpowiedź.
        • kasi.aa Re: Bagienny ... 21.04.17, 11:37
          Bagienny pisał o bloxie, to nasze blogi, więc tutaj jak najbardziej może pomóc, np. w reaktywacji bloga, jeśli będzie taka potrzeba.

Ja tylko dla porządku dodam, że jesteśmy na forum "O forum" i tutaj rozwiązujemy sprawy forumowe. Mamy tu już ze trzy wątki w sprawie Twojego bloga na sporcie, powtórzę więc - pozwolisz, że po raz ostatni - że my niestety tymi blogami się nie zajmujemy. Możesz spróbować napisać na forum@wyborcza.pl, może oni coś w tej sprawie poradzą, ale tak jak pisałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka