Dodaj do ulubionych

Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo myslec

09.10.04, 15:43
To do technicznych/adminow.

I znow opcja "odpowiedz cytujac" pojawila sie najblizej. I narod klika w ta
opcje. I stosy powtorzonych tekstow, nikomu niepotrzebnych pojawiaja sie na
ekranach. Wydluzajac czas otwierania, pokazywania sie tekstu, czytania,
wprowadzajac zamet.

A przeciez juz kiedys dyskutowalismy to. I ustalono, ze opcja
najbardziej "pod reka" bedzie sama "odpowiedz", bez cytowania.
Obserwuj wątek
    • niech Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 16:01
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=16234893&a=16439236
      Z tego co zrozumialem administracja sadzi tak samo jak ty a nawet wrecz
      przeciwnie.
      • Gość: kixx Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 16:26
        taaa
        ja to tez czytalem
        juz wtedy ciekaw bylem,co takiego Tebemu nie lata
      • sceptyk Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 16:27
        No faktycznie, nie czytalem tych dyskusji. Ale po pobieznym przejrzeniu chyba
        przyznam Ci racje. Najbardziej mi sie spodobalo, gdy Tebe lagodnie przyznal, ze
        jest zle, ale sie przyzwyczaimy. Lepiej juz bylo. I byc nie moze. Oraz nie
        powinno.
        • tebe Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 16:28
          Sceptyku jest jeszcze propozycja, żeby wogóle usunąć odpowiedz cytując z
          rozwiniętego wątku...
          Wtedy już na pewno będzie mniej cytatów.
          • Gość: kixx Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 16:30
            a gdyby tak jeszcze usunac "odpowiedz"?
            • basia Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 16:34
              odpowiedzi na post nie będzie, bo już postu/ów nie będzie. Wpisy będą. Też się
              przyzwyczaimy.
              • kixx Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 16:36
                dyskusje stalyby sie jeszcze ciekawsze
                wielowatkowe
                ale to kwestia przyzwyczajenia tylko
            • tebe Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 16:35
              To chyba zły pomysł...
              • kixx Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 16:36
                slowko "chyba"pozwala miec jednak nadzieje
                • tebe Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 16:39
                  Jasne, zastanowimy się nad tym...
          • sceptyk Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 16:38
            No to ciach, usunac! Albo przynajmniej znacznie utrudnic dostep. Na przyklad -
            wpisujac od tylu slowo abrakadabra.

Ogolnie rzecz biorac to chodzi mi o to, zeby chronic sie przed skutkami
            bezmyslnosci. Na Forum tez.
            • basia Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 16:43
              albo coś w stylu- chcesz wysłać odpowiedź wybierz 1, czy na pewno wybierz 2, czy
              chcesz cytować wybierz 3,czy na pewno ...itd
    • Gość: aniela Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 17:05
      uwazam, ze likwidacja "odpowiedz cytujac" jest dzialaniem wymierzonym w Messje.
      • kixx Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 17:27
        czesc sliczna
        brakowalo mi ciebie
        i twoich blyskotliwych wypowiedzi oczywiscie tez
        >
        • Gość: aniela Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 17:33
          mi natomiast brakuje Twojej nieobecnosci.
          • kixx Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 17:34
            droczysz sie
            po co bys w takim razie wracala
            • Gość: pollak Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:00
              Zakochany w Anieli po uszy. Jak ja w Maas. Z tym że moja Jedyna odchodzi, a Wy
              macie okazję pielęgnować Wasz związek. Szczęściarze.
              • messja Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 21:21
                Gość portalu: pollak napisał(a):

> Zakochany w Anieli po uszy. Jak ja w Maas. Z tym że moja Jedyna odchodzi, a
                Wy
                > macie okazję pielęgnować Wasz związek. Szczęściarze.

wywolana przez aniele znowu do tablicy, wypada bym i ja jakos madrze sie
                wypowiedziala. tylko, ze o tym jaki ich zwiazek piekny juz chyba mowilam, wiec
                nie chce sie powtarzac. wszystkiego dobrego kochani:)
                • sceptyk Messja, 09.10.04, 23:18
                  to pokazesz w koncu swe zdjecie, czy wciaz sie wahasz?
                  • piecyk.gazowy Re: Messja, 09.10.04, 23:23
                    Ale takie z nogami „na za piętanście trzecia”!!!
                    • messja Re: Messja, 10.10.04, 02:21
                      piecyk.gazowy napisał:

> Ale takie z nogami „na za piętanście trzecia”!!!

nie wiem o czym mowisz, ale jesli dysponujesz swoim zdjeciem z takiej
                      kategorii, to chetnie sie z nim zapoznam by sie porzekonac.
                  • messja sceptyku 10.10.04, 02:24
                    sceptyk napisała:

> to pokazesz w koncu swe zdjecie, czy wciaz sie wahasz?

nie waham sie wciaz, bo nigdy nie zaczelam.

ps.
                    jesli mnie podrywasz, to pragne cie uprzedzic, ze moj zalotnik: efdejot jest
                    bardzo nerwowy i moze ci nakopac.
                    • sceptyk Oswiadczenie 10.10.04, 23:19
                      messja napisała:

> jesli mnie podrywasz, to pragne cie uprzedzic, ze moj zalotnik: efdejot jest
                      > bardzo nerwowy i moze ci nakopac.

Co do podrywania, to ani nie potwierdzam, ani tez nie zaprzeczam.

Natomiast jedyna rzecza w jakiej efdejot jest ode mnie lepszy - to efdejocenie.
                      • messja Re: Oswiadczenie 10.10.04, 23:59
                        sceptyk napisała:

> messja napisała:
                        >
                        > > jesli mnie podrywasz, to pragne cie uprzedzic, ze moj zalotnik: efdejot j
                        > est
                        > > bardzo nerwowy i moze ci nakopac.
                        >
                        > Co do podrywania, to ani nie potwierdzam, ani tez nie zaprzeczam.

:)

>
                        > Natomiast jedyna rzecza w jakiej efdejot jest ode mnie lepszy - to
                        efdejocenie.

masz racje. w tym dorownuje mu jedynie aniela:)
    • Gość: jaa_ga Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 17:50
      Ta opcja pojawia się tylko po zalogowaniu chyba,
      bo ja aktualnie nie widzę takowej...
      • aniela Re: Dlaczego, Kochani, przestajecie okresowo mysl 09.10.04, 17:52
        aha potwierdzam.

wczesniejszą moja wypowiedz o likwidacji usprawiedliwiam niezalogowaniem
        właśnie.
    • institoris1 funkcje "odpowiedz cytujac" mozna zniesc calkowici 10.10.04, 01:08
      W jej miejsce mozna wprowadzic funkcje "zapisz"
      Funcjonowaloby nastepujaco:
      -po kliknieciu na funkcje "odpowiedz" pojawialaby sie funkcja "zapisz"
      - moglbym wtedy napisac czesc postu, nastepnie po kliknieciu na "zapisz"
      pojawialaby sie funkcja "wroc", a ja wracalbym przykladowo na rozwiniety watek
      i moglbym sobie otworzyc dowolny post i ewentualnie skopiowac fragment na ktory
      chce odpowiadac.
      - po kliknieciu na "wroc" bylbym znowu w zaczetym wczesniej poscie
      W takim ukladzie odpadlaby mozliwosc biernego cytowania. No i nie musialbym sie
      podwojnie logowac jesli w trakcie odpowiadania na jakis post musze poszukac cos
      w innym (czesto mi sie tak zdaza)
      Moznaby jeszcze automatycznie dolaczyc autora z cytowanego postu, czyli jesli
      przykladowo kopiuje fragment z postu Sceptyka, to po wklejeniu pojawia sie
      automatycznie "sceptyk napisala"
      i.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka