shellyanna 06.04.22, 19:36 Mówi cokolwiek o nakazie pisania w języku polskim? Tak tylko pytam… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:41 Nie, nie mówi. Natomiast zmiana jezyka nie powoduje że można zamieszczać dowolne treści Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:43 A co było w tym wątku treścią niezgodna z regulaminem? Słowa piosenki Albano, czy wielokrotnie pod moim kierunkiem wystosowywana rada o terapii? Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:44 Czy może post mashcarona z pytaniem o to gdzie to mieszkanie, czy ma jakiegoś „opiekuna”? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:46 A wszystko, ja nie gadam po włosku, a też chciałabym wiedzieć, o czym tam sobie parlacie. Inna sprawa, że ja nie koszowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:47 No ale to już problem niezrozumienia języka. Iwonia przyznała, ze nie na zakazu posługiwania się innym niż polski. Chodzi o treść. Wiec w treści nie było nic niestosownego czy obraźliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:48 To teraz przeproś koleżanko. I oddal się. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:53 Nie, to ty przeproś. To jest forum polskie i tu się pisze po polsku. Wystarczy forumek które kaleczą język ojczysty. Chcesz sobie popisać po włosku - szukaj sobie forum włoskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:59 Po co? Sprawdziłem oślą ławkę z ciekawości; znalazłem poprzedni wątek i kończe dyskusję bo nie ma z kim i o czym dyskutować; tam dałaś popis swojej osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 20:04 profes79 napisał: > Nie, to ty przeproś. To jest forum polskie i tu się pisze po polsku. Wystarczy > forumek które kaleczą język ojczysty. Chcesz sobie popisać po włosku - szukaj s > obie forum włoskiego. > osobiście namówię shell żeby cię przeprosiła, jeśli zaraz po tym wyp..lisz stąd w podskokach, zabierając przy okazji resztę chłopa. to jest forum dla kobiet, tu piszą kobiety. chcesz sobie popisać, bujaj na etatę albo na automoto Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 20:06 iwoniaw napisała: > Nie, nie mówi. Natomiast zmiana jezyka nie powoduje że można zamieszczać dowol > ne treści zachęcona brakiem oznaczenia EOT, pociągnę dyskusję. czy można prosić o przytoczenie wyjątków z dowolnych treści, które łamią regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 20:10 Dopo questo vita chętnie si dimentica di te… Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 20:01 Jakby był zakaz to Biscotti byłaby cała poszatkowana Odpowiedz Link Zgłoś