Dodaj do ulubionych

Czy regulamin forum

06.04.22, 19:36
Mówi cokolwiek o nakazie pisania w języku polskim?
Tak tylko pytam…
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:41
      Nie, nie mówi. Natomiast zmiana jezyka nie powoduje że można zamieszczać dowolne treści
      • shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:43
        A co było w tym wątku treścią niezgodna z regulaminem? Słowa piosenki Albano, czy wielokrotnie pod moim kierunkiem wystosowywana rada o terapii?
        • shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:44
          Czy może post mashcarona z pytaniem o to gdzie to mieszkanie, czy ma jakiegoś „opiekuna”?
        • alpepe Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:46
          A wszystko, ja nie gadam po włosku, a też chciałabym wiedzieć, o czym tam sobie parlacie. Inna sprawa, że ja nie koszowałam.
          • shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:47
            No ale to już problem niezrozumienia języka. Iwonia przyznała, ze nie na zakazu posługiwania się innym niż polski. Chodzi o treść. Wiec w treści nie było nic niestosownego czy obraźliwego.
      • shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:48
        To teraz przeproś koleżanko. I oddal się.
        • profes79 Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:53
          Nie, to ty przeproś. To jest forum polskie i tu się pisze po polsku. Wystarczy forumek które kaleczą język ojczysty. Chcesz sobie popisać po włosku - szukaj sobie forum włoskiego.
          • shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:56
            Jeszcze „zabisuj”
            • profes79 Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:59
              Po co? Sprawdziłem oślą ławkę z ciekawości; znalazłem poprzedni wątek i kończe dyskusję bo nie ma z kim i o czym dyskutować; tam dałaś popis swojej osobowości.
          • chococaffe Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 19:59
            Dlaczego?
          • suki-z-godzin Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 20:04
            profes79 napisał:

> Nie, to ty przeproś. To jest forum polskie i tu się pisze po polsku. Wystarczy
            > forumek które kaleczą język ojczysty. Chcesz sobie popisać po włosku - szukaj s
            > obie forum włoskiego.
            >
            osobiście namówię shell żeby cię przeprosiła, jeśli zaraz po tym wyp..lisz stąd w podskokach, zabierając przy okazji resztę chłopa.
            to jest forum dla kobiet, tu piszą kobiety. chcesz sobie popisać, bujaj na etatę albo na automoto
      • suki-z-godzin Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 20:06
        iwoniaw napisała:

> Nie, nie mówi. Natomiast zmiana jezyka nie powoduje że można zamieszczać dowol
        > ne treści

zachęcona brakiem oznaczenia EOT, pociągnę dyskusję. czy można prosić o przytoczenie wyjątków z dowolnych treści, które łamią regulamin?
        • shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 20:10
          Dopo questo vita chętnie si dimentica di te…
          • shellyanna Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 20:10
            Che nie chętnie :)
    • mid.week Re: Czy regulamin forum 06.04.22, 20:01
      Jakby był zakaz to Biscotti byłaby cała poszatkowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka