18.10.22, 08:59
Witam chcialabym dołączyć do forum prywatnego o nowotworach, jednak moderatorka zaznaczyła by w zgłoszeniu napisać parę dłów dlaczego chce się dołączyć, i tu mój problem GDZIE TO NAPISAĆ?NIE WIDZĘ OKIENKA GDZIE MOŻNA BY TE PARĘ SŁÓW NAPISAĆ. Pisałam na email ale został odrzucony. Proszę o pomoc.!
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: Forum 18.10.22, 10:16
      Może być tak, że założyciel forum jest od dawna nieaktywny i konto zostało usunięte.
      Warto również sprawdzić, czy forum jeszcze żyje, bo nie ma sensu zapisywać się
      do forum, do którego nikt nie zagląda. Skoro konto pocztowe założyciela nie istnieje,
      można spróbować napisać do ostatnio aktywnych użytkowników, zakładając że mają
      konta gazetowe - może ktoś potrafi poradzić lub poda namiary administratora forum.
      W ostateczności można zwrócić się z prośbą o pomoc do Administracji forum.

Przy okazji pytanie, o jakie forum konkretnie chodzi?
      • lilka8222 Re: Forum 18.10.22, 10:58
        Dziękuję za odpowiedz. Chodzi o forum: Nowotwory-damy radę!

------
        ostatni post na tym forum został dodany 2 pazdziernika. Chyba napisze do drugiej z trzech moderatorek na poczcie.
        • wariant_b Re: Forum 18.10.22, 11:21
          lilka8222 napisała:

> Dziękuję za odpowiedz. Chodzi o forum: Nowotwory-damy radę!

Tak właśnie obstawiałem - z konta założyciela ostatnie wpisy były bodaj z 2016 roku,
          a w tym roku całe forum zaliczyło tylko dwa nowe wpisy. Szansa, że ktoś ogląda
          zgłoszenia nowych uczestników forum wydaje się minimalna. Spróbuj znaleźć kontakt
          z kimś z byłych użytkowników - może ktoś z nich zawnioskuje o zmianę forum na otwarte,
          bo zamknięte forum bez administratora ciężko jest ożywić.

Nie mam jak sprawdzić, ale pewnie okienko z uzasadnieniem zgłoszenia na forum zamknięte
          zniknęło w trakcie którejś z ostatnich modyfikacji, takowe pozostało jedynie dla forów ukrytych.
          Stąd pewnie informacja w opisie forum, bo uzasadnienie prośby było opcjonalne.
          • lilka8222 Re: Forum 18.10.22, 17:34
            Dziękuję.

To już drugie onkologiczne forum które jest nieaktywne. Szkoda, poszukam gdzieś indziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka