student_zebrak 11.05.26, 15:12 takie zadanie zanim moglem cos napisac dopiero od niedawna (kilka godzin) czy to z powodu tych studentek z nadmiarem chuci? przeciez obrazkow nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: pokaz metryke!!!! 11.05.26, 23:04 najlepsza pod "artykułem" o słoiku rozmarynu w sypialni. nie wiem, co tam było od lat szesnastu, ale może słoik. Odpowiedz Link Zgłoś
student_zebrak Re: pokaz metryke!!!! 12.05.26, 12:09 Rozmaryn jest uznawany za naturalny afrodyzjak, który działa poprzez intensywny, korzenny zapach stymulujący zmysły oraz właściwości poprawiające ukrwienie organizmu. Tradycyjnie stosowany do zwiększania libido, zmniejszania zmęczenia i podnoszenia poziomu energii, często kojarzony jest z miłością i płodnością. ... pamietaj, ostrzegalem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: pokaz metryke!!!! 12.05.26, 13:39 Prześlij proszę szczegóły (link, rzut ekranu) pod adres pomoc@grupagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
student_zebrak Re: pokaz metryke!!!! 12.05.26, 15:29 wczoraj chcialem skomentowac, wyskoczylo okienko z miejscen na date urodzenia (ma byc ponad 16 lat), dalem taka latwa do zapamietania i poszlo. Juz wiecej nie prosi. Uroczyscie przysiegam, mam wiecej. Robienie zrzutow itd to ponad moja godnosc. Ja tu nie pracuje..... Zapytaj Katarzyno warianta. Odpowiedz Link Zgłoś