Dodaj do ulubionych

jak zrobić "komentowany artykuł" ?

11.12.04, 15:59
Co zrobić, żeby przy moim watku była taka karteczka, a przy temacie żeby
pisało "przeczytaj komentowany artykuł?" Aha i co zrobić, żebym był pierwszy w
komentowaniu tego artykułu?
Obserwuj wątek
    • niech Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:15
      Aby to zrobic musisz zostac dziennikarzem Gazety Wyborczej. Przy twoich
      niewatpliwych zdolnosciach zabierze ci to jakis tydzien, potem piec dni stazu i
      wtedy juz twoje teksty trafia na portalowe strony.
      • messja Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:31
        proponuje zalinkowac ten watek do pieszczoszka jabbura.
        • neostrador Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:36
          A mój ojciec jest dziennikarzem Gazety Lubuskiej. Znacie może tę gazetę?
          Redakcja jest w Zielonej Górze, napiszcie co sądzicie o Gazecie Lubuskiej.
          • messja Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:37
            neostrador napisał:

> A mój ojciec jest dziennikarzem Gazety Lubuskiej. Znacie może tę gazetę?
            > Redakcja jest w Zielonej Górze, napiszcie co sądzicie o Gazecie Lubuskiej.

nie znam. twojego ojca tez nie.
            • niech Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:38
              Jedyna gazeta w ZG to dodatek do GW. W pozostale tytuly zawija sie kielbase w
              sklepach.
              • neostrador do niecha 11.12.04, 16:49
                Piszesz, że komentowany artykuł mogą założyć tylko dziennikarze gazety wyborczej?
                A wiec zobacz sobie to
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18488788
                Jak wam się nie chce klikać w linka to zacytuję tego posta:

Janik: Środa powiedziała "autentyczną prawdę" ...
                Przeczytaj komentowany artykuł »
                Autor: kolekcjonerzy.martwych.sedesow
                Data: 11.12.2004 12:50

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
                SLD walczy z klechokatolicką głupotą i średniowiecznym zacofaniem durniów z
                LPR-u Chwała im za to!!!

No i kto jest autorem postu - osoba o loginie kolekcjonerzy.martwych.sedesow

Więc ta osoba jest dziennikarzem gazety wyborczej! Wszystko jasne!!!! To gazeta
                wyborcza sama sobie spamuje forum!!!!!!!!
                • messja Re: do niecha 11.12.04, 16:57
                  neostrador napisał:

To gazeta
                  > wyborcza sama sobie spamuje forum!!!!!!!!

no widzisz? jak chcesz to myslisz, a udajesz, ze wszystko niech ci musi na
                  talezu podac.
                  • niech Re: do niecha 11.12.04, 17:00
                    "kolekcjonerzy.martwych.sedesow" to akurat faktycznie jest login jednego z
                    dziennikarzy GW. Ale to akurat mozna poznac po jakosci jego wpisow.
          • miss_dronio Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:45
            > A mój ojciec jest dziennikarzem Gazety Lubuskiej
            O! No to super! Z pewnością jesteś w takim razie genetycznie uzdolniony i że
            tak powiem "przesiąknięty" atmosferą dziennikarską. W takim razie myślę, że
            zamiast pięciu dni stażu wystarczą trzy.
    • Gość: kixx Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 19:27
      wszystkie watpliwosci w zasadzie zostaly wyjasnione przez Niecha,ale mnie
      jeszcze frapuje ten zwrot:
      "a przy temacie żeby pisało"
      o kogo to chodzi?
      to ma byc zwierze ,dziecko,czy jeszcze cos innego??
      • neostrador Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 19:47
        O kogo chodzi - o komentowany artykuł!
        • Gość: kixx Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 19:55
          jestes wielki
          dawno tu kogos takiego nie bylo
        • pejsaty Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 19:55
          neo powiedz nam jak nakloniles amfane by wyjawila ci swoj sekret. tez bym
          chcial odleciec tam gdzie wy...
          • miss_dronio Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:06
            Proponuję stymulację intelektualną wypocinami trolli na forum zwierzeta;)
            Polecam szczególnie finezyjne anegtotki o sztucznych waginach i cycach.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=17287219&a=18055102
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=17997514&a=18055693
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=18015670&a=18055572
            pełen odlot!
            ;)
            • pani_boss Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:27
              A Ciebie to bawi??
              Wklejaj linki po ludzku- klikamy i mamy {na czerwono}.
              • neostrador Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:36
                Haha! Już umiem! Wystarczy wejść na stronę główną gazety i otworzyć jakiś artykuł.
                Klikamy na "dodaj swoją opinię" i po chwili wątek z karteczką pojawia się na
                forum :) niech, jak możesz kłamać, że tylko wasza redakcja ma do tego prawo?
                • messja Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:42
                  neostrador napisał:

> Haha! Już umiem! Wystarczy wejść na stronę główną gazety i otworzyć jakiś artyk
                  > uł.
                  > Klikamy na "dodaj swoją opinię" i po chwili wątek z karteczką pojawia się na
                  > forum :) niech, jak możesz kłamać, że tylko wasza redakcja ma do tego prawo?

niech bedac typowym adminem prowokatorem (co juz swojego czasu odkryla umfania)
                  klamie z nawyku i defincji.

ps.
                  za znalezienie odpowiedzi bez niczyjej pomocy (nieliczac moderatora niecha)
                  postuluje o niebieskiego ptaka dla autora watku.
                  • neostrador Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:47
                    Masz racje messaja. Wogóle jak o coś pytam, to admini się tylko nabijają ze
                    mnie, a większość rzeczy to się sam nauczyłem, umiem także zakładać ile chcę
                    wątków przed upłynięciem trzech minut, ale nie napiszę jak to się robi, bo
                    skasują mojego posta.
                  • Gość: kixx Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 21:48
                    dac mu cale stado
                    moze bedzie bardziej lotny
              • miss_dronio Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:47
                A tu specjalnie dla Pani Boss czerwoniutki link!
                portalwiedzy.onet.pl/szukaj.html?S=sarkazm&pw=1&x=25&y=7
                • Gość: hujopi..cw..okryt Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:54
                  Teraz mój link:

portalwiedzy.onet.pl/szukaj.html?S=ka%B3&pw=1&x=0&y=0
                • niech Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:54
                  Tylko nasza redakcja ma prawo umieszczac artykuly w portalu. Ja umieszczam te o
                  Ghanie, wspolczesnym kinie belgijskim i bezpiecznym seksie.
                  PS. I prognoze pogody na zeszly tydzien.
                  • neostrador Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 22:01
                    Gdyby tylko wasza redakcja miała do tego prawo, to by nikt inny nie mógł
                    zakładać komentowanych artykułów! Byłaby jakas blokada! Wasza redakcja ma prawo
                    do czerwonych i niebieskich nicków. I do usuwania wątków i przenoszenia ich do
                    oślej ławki. Niech, im więcej, będziesz kłamał, tym bardziej będę Cię
                    przekonywał jaka jest prawda!

--
                    Tak sadze. Zalosne.
                    • messja Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 22:04
                      neostrador napisał:

> Gdyby tylko wasza redakcja miała do tego prawo, to by nikt inny nie mógł
                      > zakładać komentowanych artykułów! Byłaby jakas blokada! Wasza redakcja ma prawo
                      > do czerwonych i niebieskich nicków. I do usuwania wątków i przenoszenia ich do
                      > oślej ławki. Niech, im więcej, będziesz kłamał, tym bardziej będę Cię
                      > przekonywał jaka jest prawda!
                      >

co nam, postronnym swiadkom tylko wyjdzie na dobre. poznamy wreszcie prawde o
                      portalu.
                    • niech Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 22:05
                      W takim razie pokaz mi choc jeden twoj artykul.
                    • Gość: kixx Neostrador???? IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 22:08
                      nie masz ty czasem Sylwia na imie???
                      • neostrador do niecha 11.12.04, 22:16
                        Najpierw napisałem jako niezalogowany, pozniej sam sobie odpisałem jako
                        zalogowany, niestety obraziłem Eltona Johna, za co serdzecnie was przepraszam...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=18500842
                        I co niech ty niecny podstępniaku? Zawsze uważałeś mnie za jakiegoś nieudacznika
                        a tu co!

kixx, Sylwia to pewna osoba trochę wspólna z moją rodziną (chociaż nie należy do
                        naszej rodziny). Jak podasz prawidłową odpowiedź kim ona jest, to dostaniesz
                        nagrodę ;)

messaja, całkowicie się z tobą zgadzam, dodaję Cię do swojej listy przyjaciół.
                        • Gość: kixx Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 22:28
                          dziekuje za nagrode
                          juz mam pare ,ale jakos nie
                        • Gość: kixx Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 22:29
                          dziekuje za nagrode
                          juz mam jakies ,ale jakos nie udalo mi sie do tej pory ich wyegzekwowac
                          • niech Re: do niecha 11.12.04, 22:53
                            No co ty, Sylwia jest z Jeleniej Gory.
                            PS. Albo z Jasnej, sam juz nie wiem.
                            PS2. Ale w kazdym razie to chyba od niej Mis dostal ten kamyk ktory przywiozl
                            do Londynu.
                            • Gość: kixx Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 23:00
                              nasz bohater nie moze byc realny,to niemozliwe-takich ludzi nie ma

a wiesz-lepiej zabic stu niewinnych niz jednemu winnemu odpuscic

a z ta gora to ja za cholere nie pamietam,ale chyba jednak zielona
                              • niech Re: do niecha 11.12.04, 23:03
                                Sylwia zielona? Iiii tam, na pewno nie zielona. Stara wyjadaczka to jest. Jest
                                jakas Stara Gora? A Wyjedzona Gora?
                                • Gość: kixx Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 23:09
                                  Barania jest
                                  ale chyba to nie to
                                  • niech Re: do niecha 11.12.04, 23:13
                                    Barania, Jelenia... A Kozia jest?
                                    • Gość: kixx Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 23:17
                                      wszystko jest
                                      nawet

www.gudejko.pl/html_en/Gora_Sylwia.html
                                      • niech Re: do niecha 11.12.04, 23:20
                                        Oooooo...
                                        www.gudejko.pl/images/photos/A/K/Gora_Sylwia_03.jpg
                                        • kixx Re: do niecha 11.12.04, 23:23
                                          gdzym nie wiedzial ze to Sylwia to bym napisal ze Neostrador
                                          • niech Re: do niecha 11.12.04, 23:47
                                            Faktycznie. Swiadczy o tym co najmniej rozbudowana czaszka.
                                            • neostrador Re: do niecha 12.12.04, 00:30
                                              Kixxx się popisuje wstawiając aktywne obrazki :-)
                                              • neostrador Re: do niecha 12.12.04, 00:37
                                                Moje zdjecie jest
                                                tutaj
                                                a niecha i kixxa zdjecie jest <a
                                                href="http://www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/47/48_file.jpg"></a>
                                                tutaj
                                                • neostrador Re: do niecha 12.12.04, 00:41
                                                  zdjęcie niecha <a
                                                  href="http://flashzone.plocman.pl/obrazki/wybierz_man.gif">tutaj</a> a zdjęcia
                                                  kixxa tutaj

• neostrador ku.. co się dzieje 12.12.04, 00:50
                                                    tu zdjęcie niecha flashzone.plocman.pl/obrazki/wybierz_man.gif
                                                    a tu zdjęcie kixxa www.disneyline.de/donald.gif
                                                    tu jest tebe
                                                    www.merrittsbakery.com/party/IMAGES/eimages/mickey%20mouse%20birthday.jpg
                                                    a tutaj b.pascal www.rivcoph.org/healthed/media/flinston.jpg

Zadowoleni????????
                                                  • niech Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 00:57
                                                    A twoje zdjecie sie przeswietlilo.
                                                  • neostrador Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 13:08
                                                    Haha! Założyłem kolejny artykuł
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=18511364
                                                  • messja Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 13:18
                                                    mysle, ze niech i kixx beda ci teraz bardzo zazdroscic.
                                                  • niech Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 13:41
                                                    Neo, powiedz, czy to klimat zielonogorski czy dziedziczne talenta? Uchyl rabka
                                                    tajemnicy przyczyny twojej wielkosci.
                                                  • neostrador Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 14:02
                                                    Chyba raczej klimat zielonogórski.
                                                  • messja Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 14:20
                                                    a kim jest Sylwia?
                                                  • niech Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 14:45
                                                    Na to pytanie odpowie nam... Neostrador!
                                                  • neostrador Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 15:03
                                                    Nie wiem.
                                                  • messja Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 15:26
                                                    neostrador napisał:

> Nie wiem.

jak to? mowiles cos o zagadce zwiazanej z ta osoba, ktora nie jest w twojej
                                                    rodzinie, ale jakby wspolna z nia jest.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18492196&a=18502159
                                                  • niech Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 15:30
                                                    Przepraszam, Messjo, ale jakiej odpowiedzi spodziewalas sie po neo po jego
                                                    deklaracji ze wie kto to jest Sylwia? Przeciez to zielonogorski orzel!
                                                    PS. Dla ulatwienia dodam ze Sylwia to zielonogorska orlica.
                                                  • messja Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 15:37
                                                    niech napisała:

> Przepraszam, Messjo, ale jakiej odpowiedzi spodziewalas sie po neo po jego
                                                    > deklaracji ze wie kto to jest Sylwia?

no nie wiem. liczylam, ze mnie jakos zaskoczy.
                                                  • niech Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 16:22
                                                    Mogl napisac ze Sylwia to jego tata.
                                                  • bartoszcze Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 19:07
                                                    niech napisała:

> Neo, powiedz, czy to klimat zielonogorski czy dziedziczne talenta? Uchyl
                                                    rabka
                                                    > tajemnicy przyczyny twojej wielkosci.
                                                    To oczywiste: neo is THE ONE.
                                                    And only..
                                          • Gość: Yasiu Re: do niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:46

> gdzym nie wiedzial ze to Sylwia to bym napisal ze Neostrador

ROTFL!
    • Gość: Gomulka Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 01:32
      Postuluje przyznac Neostradorowi tytul Forumowicza Roku. A w nagrode jego
      budowlanke Gazeta wyposazy w komputery zeby mogl sie wypowiadac na forum bez
      wychodzenia ze szkoly. Te pare godzin bez Neostradora to niepowetowana strata
      dla calego forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka