neostrador 11.12.04, 15:59 Co zrobić, żeby przy moim watku była taka karteczka, a przy temacie żeby pisało "przeczytaj komentowany artykuł?" Aha i co zrobić, żebym był pierwszy w komentowaniu tego artykułu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
niech Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:15 Aby to zrobic musisz zostac dziennikarzem Gazety Wyborczej. Przy twoich niewatpliwych zdolnosciach zabierze ci to jakis tydzien, potem piec dni stazu i wtedy juz twoje teksty trafia na portalowe strony. Link Zgłoś
messja Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:31 proponuje zalinkowac ten watek do pieszczoszka jabbura. Link Zgłoś
neostrador Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:36 A mój ojciec jest dziennikarzem Gazety Lubuskiej. Znacie może tę gazetę? Redakcja jest w Zielonej Górze, napiszcie co sądzicie o Gazecie Lubuskiej. Link Zgłoś
messja Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:37 neostrador napisał: > A mój ojciec jest dziennikarzem Gazety Lubuskiej. Znacie może tę gazetę? > Redakcja jest w Zielonej Górze, napiszcie co sądzicie o Gazecie Lubuskiej. nie znam. twojego ojca tez nie. Link Zgłoś
niech Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:38 Jedyna gazeta w ZG to dodatek do GW. W pozostale tytuly zawija sie kielbase w sklepach. Link Zgłoś
neostrador do niecha 11.12.04, 16:49 Piszesz, że komentowany artykuł mogą założyć tylko dziennikarze gazety wyborczej? A wiec zobacz sobie to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18488788 Jak wam się nie chce klikać w linka to zacytuję tego posta: Janik: Środa powiedziała "autentyczną prawdę" ... Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: kolekcjonerzy.martwych.sedesow Data: 11.12.2004 12:50 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz SLD walczy z klechokatolicką głupotą i średniowiecznym zacofaniem durniów z LPR-u Chwała im za to!!! No i kto jest autorem postu - osoba o loginie kolekcjonerzy.martwych.sedesow Więc ta osoba jest dziennikarzem gazety wyborczej! Wszystko jasne!!!! To gazeta wyborcza sama sobie spamuje forum!!!!!!!! Link Zgłoś
messja Re: do niecha 11.12.04, 16:57 neostrador napisał: To gazeta > wyborcza sama sobie spamuje forum!!!!!!!! no widzisz? jak chcesz to myslisz, a udajesz, ze wszystko niech ci musi na talezu podac. Link Zgłoś
niech Re: do niecha 11.12.04, 17:00 "kolekcjonerzy.martwych.sedesow" to akurat faktycznie jest login jednego z dziennikarzy GW. Ale to akurat mozna poznac po jakosci jego wpisow. Link Zgłoś
miss_dronio Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 16:45 > A mój ojciec jest dziennikarzem Gazety Lubuskiej O! No to super! Z pewnością jesteś w takim razie genetycznie uzdolniony i że tak powiem "przesiąknięty" atmosferą dziennikarską. W takim razie myślę, że zamiast pięciu dni stażu wystarczą trzy. Link Zgłoś
Gość: kixx Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 19:27 wszystkie watpliwosci w zasadzie zostaly wyjasnione przez Niecha,ale mnie jeszcze frapuje ten zwrot: "a przy temacie żeby pisało" o kogo to chodzi? to ma byc zwierze ,dziecko,czy jeszcze cos innego?? Link Zgłoś
neostrador Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 19:47 O kogo chodzi - o komentowany artykuł! Link Zgłoś
Gość: kixx Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 19:55 jestes wielki dawno tu kogos takiego nie bylo Link Zgłoś
pejsaty Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 19:55 neo powiedz nam jak nakloniles amfane by wyjawila ci swoj sekret. tez bym chcial odleciec tam gdzie wy... Link Zgłoś
miss_dronio Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:06 Proponuję stymulację intelektualną wypocinami trolli na forum zwierzeta;) Polecam szczególnie finezyjne anegtotki o sztucznych waginach i cycach. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=17287219&a=18055102 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=17997514&a=18055693 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=18015670&a=18055572 pełen odlot! ;) Link Zgłoś
pani_boss Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:27 A Ciebie to bawi?? Wklejaj linki po ludzku- klikamy i mamy {na czerwono}. Link Zgłoś
neostrador Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:36 Haha! Już umiem! Wystarczy wejść na stronę główną gazety i otworzyć jakiś artykuł. Klikamy na "dodaj swoją opinię" i po chwili wątek z karteczką pojawia się na forum :) niech, jak możesz kłamać, że tylko wasza redakcja ma do tego prawo? Link Zgłoś
messja Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:42 neostrador napisał: > Haha! Już umiem! Wystarczy wejść na stronę główną gazety i otworzyć jakiś artyk > uł. > Klikamy na "dodaj swoją opinię" i po chwili wątek z karteczką pojawia się na > forum :) niech, jak możesz kłamać, że tylko wasza redakcja ma do tego prawo? niech bedac typowym adminem prowokatorem (co juz swojego czasu odkryla umfania) klamie z nawyku i defincji. ps. za znalezienie odpowiedzi bez niczyjej pomocy (nieliczac moderatora niecha) postuluje o niebieskiego ptaka dla autora watku. Link Zgłoś
neostrador Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:47 Masz racje messaja. Wogóle jak o coś pytam, to admini się tylko nabijają ze mnie, a większość rzeczy to się sam nauczyłem, umiem także zakładać ile chcę wątków przed upłynięciem trzech minut, ale nie napiszę jak to się robi, bo skasują mojego posta. Link Zgłoś
Gość: kixx Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 21:48 dac mu cale stado moze bedzie bardziej lotny Link Zgłoś
miss_dronio Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:47 A tu specjalnie dla Pani Boss czerwoniutki link! portalwiedzy.onet.pl/szukaj.html?S=sarkazm&pw=1&x=25&y=7 Link Zgłoś
Gość: hujopi..cw..okryt Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:54 Teraz mój link: portalwiedzy.onet.pl/szukaj.html?S=ka%B3&pw=1&x=0&y=0 Link Zgłoś
niech Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 21:54 Tylko nasza redakcja ma prawo umieszczac artykuly w portalu. Ja umieszczam te o Ghanie, wspolczesnym kinie belgijskim i bezpiecznym seksie. PS. I prognoze pogody na zeszly tydzien. Link Zgłoś
neostrador Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 22:01 Gdyby tylko wasza redakcja miała do tego prawo, to by nikt inny nie mógł zakładać komentowanych artykułów! Byłaby jakas blokada! Wasza redakcja ma prawo do czerwonych i niebieskich nicków. I do usuwania wątków i przenoszenia ich do oślej ławki. Niech, im więcej, będziesz kłamał, tym bardziej będę Cię przekonywał jaka jest prawda! -- Tak sadze. Zalosne. Link Zgłoś
messja Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 22:04 neostrador napisał: > Gdyby tylko wasza redakcja miała do tego prawo, to by nikt inny nie mógł > zakładać komentowanych artykułów! Byłaby jakas blokada! Wasza redakcja ma prawo > do czerwonych i niebieskich nicków. I do usuwania wątków i przenoszenia ich do > oślej ławki. Niech, im więcej, będziesz kłamał, tym bardziej będę Cię > przekonywał jaka jest prawda! > co nam, postronnym swiadkom tylko wyjdzie na dobre. poznamy wreszcie prawde o portalu. Link Zgłoś
niech Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? 11.12.04, 22:05 W takim razie pokaz mi choc jeden twoj artykul. Link Zgłoś
Gość: kixx Neostrador???? IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 22:08 nie masz ty czasem Sylwia na imie??? Link Zgłoś
neostrador do niecha 11.12.04, 22:16 Najpierw napisałem jako niezalogowany, pozniej sam sobie odpisałem jako zalogowany, niestety obraziłem Eltona Johna, za co serdzecnie was przepraszam... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=18500842 I co niech ty niecny podstępniaku? Zawsze uważałeś mnie za jakiegoś nieudacznika a tu co! kixx, Sylwia to pewna osoba trochę wspólna z moją rodziną (chociaż nie należy do naszej rodziny). Jak podasz prawidłową odpowiedź kim ona jest, to dostaniesz nagrodę ;) messaja, całkowicie się z tobą zgadzam, dodaję Cię do swojej listy przyjaciół. Link Zgłoś
Gość: kixx Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 22:28 dziekuje za nagrode juz mam pare ,ale jakos nie Link Zgłoś
Gość: kixx Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 22:29 dziekuje za nagrode juz mam jakies ,ale jakos nie udalo mi sie do tej pory ich wyegzekwowac Link Zgłoś
niech Re: do niecha 11.12.04, 22:53 No co ty, Sylwia jest z Jeleniej Gory. PS. Albo z Jasnej, sam juz nie wiem. PS2. Ale w kazdym razie to chyba od niej Mis dostal ten kamyk ktory przywiozl do Londynu. Link Zgłoś
Gość: kixx Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 23:00 nasz bohater nie moze byc realny,to niemozliwe-takich ludzi nie ma a wiesz-lepiej zabic stu niewinnych niz jednemu winnemu odpuscic a z ta gora to ja za cholere nie pamietam,ale chyba jednak zielona Link Zgłoś
niech Re: do niecha 11.12.04, 23:03 Sylwia zielona? Iiii tam, na pewno nie zielona. Stara wyjadaczka to jest. Jest jakas Stara Gora? A Wyjedzona Gora? Link Zgłoś
Gość: kixx Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 23:09 Barania jest ale chyba to nie to Link Zgłoś
Gość: kixx Re: do niecha IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 23:17 wszystko jest nawet www.gudejko.pl/html_en/Gora_Sylwia.html Link Zgłoś
niech Re: do niecha 11.12.04, 23:20 Oooooo... www.gudejko.pl/images/photos/A/K/Gora_Sylwia_03.jpg Link Zgłoś
kixx Re: do niecha 11.12.04, 23:23 gdzym nie wiedzial ze to Sylwia to bym napisal ze Neostrador Link Zgłoś
niech Re: do niecha 11.12.04, 23:47 Faktycznie. Swiadczy o tym co najmniej rozbudowana czaszka. Link Zgłoś
neostrador Re: do niecha 12.12.04, 00:30 Kixxx się popisuje wstawiając aktywne obrazki :-) Link Zgłoś
neostrador Re: do niecha 12.12.04, 00:37 Moje zdjecie jest tutaj a niecha i kixxa zdjecie jest <a href="http://www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/47/48_file.jpg"></a> tutaj Link Zgłoś
neostrador Re: do niecha 12.12.04, 00:41 zdjęcie niecha <a href="http://flashzone.plocman.pl/obrazki/wybierz_man.gif">tutaj</a> a zdjęcia kixxa tutaj Link Zgłoś
neostrador ku.. co się dzieje 12.12.04, 00:50 tu zdjęcie niecha flashzone.plocman.pl/obrazki/wybierz_man.gif a tu zdjęcie kixxa www.disneyline.de/donald.gif tu jest tebe www.merrittsbakery.com/party/IMAGES/eimages/mickey%20mouse%20birthday.jpg a tutaj b.pascal www.rivcoph.org/healthed/media/flinston.jpg Zadowoleni???????? Link Zgłoś
neostrador Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 13:08 Haha! Założyłem kolejny artykuł forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=18511364 Link Zgłoś
messja Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 13:18 mysle, ze niech i kixx beda ci teraz bardzo zazdroscic. Link Zgłoś
niech Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 13:41 Neo, powiedz, czy to klimat zielonogorski czy dziedziczne talenta? Uchyl rabka tajemnicy przyczyny twojej wielkosci. Link Zgłoś
messja Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 15:26 neostrador napisał: > Nie wiem. jak to? mowiles cos o zagadce zwiazanej z ta osoba, ktora nie jest w twojej rodzinie, ale jakby wspolna z nia jest. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18492196&a=18502159 Link Zgłoś
niech Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 15:30 Przepraszam, Messjo, ale jakiej odpowiedzi spodziewalas sie po neo po jego deklaracji ze wie kto to jest Sylwia? Przeciez to zielonogorski orzel! PS. Dla ulatwienia dodam ze Sylwia to zielonogorska orlica. Link Zgłoś
messja Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 15:37 niech napisała: > Przepraszam, Messjo, ale jakiej odpowiedzi spodziewalas sie po neo po jego > deklaracji ze wie kto to jest Sylwia? no nie wiem. liczylam, ze mnie jakos zaskoczy. Link Zgłoś
bartoszcze Re: ku.. co się dzieje 12.12.04, 19:07 niech napisała: > Neo, powiedz, czy to klimat zielonogorski czy dziedziczne talenta? Uchyl rabka > tajemnicy przyczyny twojej wielkosci. To oczywiste: neo is THE ONE. And only.. Link Zgłoś
Gość: Yasiu Re: do niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:46 > gdzym nie wiedzial ze to Sylwia to bym napisal ze Neostrador ROTFL! Link Zgłoś
Gość: Gomulka Re: jak zrobić "komentowany artykuł" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 01:32 Postuluje przyznac Neostradorowi tytul Forumowicza Roku. A w nagrode jego budowlanke Gazeta wyposazy w komputery zeby mogl sie wypowiadac na forum bez wychodzenia ze szkoly. Te pare godzin bez Neostradora to niepowetowana strata dla calego forum. Link Zgłoś