antycyponek 15.02.05, 10:36 Jak wielu przyjaciół mogę sobie dodać do listy? Udało mi się 29, a dalej już nie wyświetla - nie wiem czy nie dodaje, czy nie pokazuje nicków. Link Zgłoś Obserwuj wątek
jenisiej Dobra rada 15.02.05, 10:54 antycyponek napisała: > Jak wielu przyjaciół mogę sobie dodać do listy? Udało mi się 29, a dalej już > nie wyświetla - nie wiem czy nie dodaje, czy nie pokazuje nicków. Poproś kilkoro o pożyczkę - będziesz mogła skreślić ich z listy;) Adminie, poproszę o niebieskiego ptaka! Pozdrawiam:) Link Zgłoś
eela Re: pytanie o przyjaciół 15.02.05, 11:38 Loginy przyjaciól nie mogą mieć chyba w sumie więcej niz 255 znaków. Link Zgłoś
antycyponek Re: pytanie o przyjaciół 15.02.05, 11:53 Buuu! Wnoszę o zmianę. Nie będziecie mi dyktować z iloma osobami się mogę zaprzyjaźnić ;-) Link Zgłoś
jabbur Re: pytanie o przyjaciół 15.02.05, 17:20 Liczba znaków dla loginów z listy przyjaciół oraz nieprzyjaciół (liczone osobno) nie może przekroczyć 256 znaków. Na przykład przy długość loginu: 7 znaków - zmiesci sie ich 36 :] j/a Link Zgłoś