Dodaj do ulubionych

Kto chce miec prawo do korekty wlasnych postow???

01.06.05, 23:02
Dlaczego na tym forum jest niemozliwe wejscie do wlasnego postu i naniesienie
poprawek lub kasacja? Czy chcielibyscie miec taka mozliwosc?
Obserwuj wątek
    • marianna.rokita To forum ma calkiem inna forme niz inne fora 01.06.05, 23:19
      tak wiec chyba to niemozliwe.
    • Gość: calkiem_nowy Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:25
      Nie, nie chcielibyśmy.
    • jk Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 01.06.05, 23:32
      zbędna rzecz,
      jakoś bez tego daję sobie radę ;)
    • jabbur Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 01:40
      Nie da się. To by doprowadziło szybko do kantowania w dyskusjach
      j/a
      • messja Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 12:21
        jabbur napisał:

> Nie da się. To by doprowadziło szybko do kantowania w dyskusjach
        > j/a

na marginesie tylko uzupelnie, ze teraz tez kantowanie ma niejednokrotnie
        miejsce: wycinanie niewinnych watkow, porywanie i przetrzymywanie watkow,
        robienie balona z userow malujac nicki w dowolny spoosb, a nastepnie
        zmywanie "popisow"...itp, itd. przykladow waszej dzialalnosci jest wiele.
    • Gość: T-800 Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.06.05, 09:03
      Ja nie chcę.
    • pierozek_monika Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 10:21
      nie
    • jureek Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 10:53
      NIE
    • tebe Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 12:12
      Zanim ktoś odpowie tak, może warto uzmysłowić sobie fakt, że to oznaczałoby
      opóźnienie publikacji postu dla innych o jakąś godzinę i jeszcze parę zmian.
      Choćby dlatego, że tu ledwo coś napiszesz, to już ktoś może odpowiedzieć.

Też jestem na nie.

Przeniosę ten wątek na FoF bo tam jego miejsce.
      • ontarian Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 12:30
        tebe napisał:

> Przeniosę ten wątek na FoF bo tam jego miejsce.
        a siebie na emeryture przenies, tam twoje miejsce
        • bartoszcze Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 15:04
          ontarian napisał:
          > a siebie na emeryture przenies, tam twoje miejsce

dobrzez chcesz Tebe zrobić:))
          • ontarian Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 15:17
            ja tam mu nie zaluje
    • bragiel Edycja postów 02.06.05, 23:13
      Ja jestem jak najbardziej za wprowadzeniem możliwości edycji własnych postów.
      Ile to razy pisząc długi post,po obublikownaiu dostrzegam w nim dziesiatki
      literówek,tu wkradnie sie jedna dodatkowa litera,tam jakąs literę pominę-czasmi
      wręcz moze to wypaczyć sens całej wypowiedzi.
      Dostrzegam to nie tylko u siebie,ale równiez u wielu forumiczów.
      Owszem,sprawdzam przed wysłaniem treśc psotu-ale nie oszukujmy sie -nigdy sie
      do konca dobzre nie sprawdzi.
      Dlatego jestem jak najbardziej za mozliwoscią edycji własnych postów.
      Argument o tym,iż dochodziłoby do ,,kantowania" czy oszustw,uważam za
      absurdalny i śmieszny.
      Bo niby jaki cel ktoś miałby w tym,by najpierw napisać (przykładowo na forum
      Zwierzęta),,Moja ulubiona rasa to owczaeki kaukaskie" a potem zmieniać
      na "Nienawidze owczraków kauskaskich".Przeciez to absurd.
      Na tysiacach for jest molwiosc edycji postów-i niogdy nie spotkałem sie z
      sytuacją,by ktoś jakoś złosliwie,czy dla zmylenia innych zmieniał posty.
      Chyba tylko jakaś osoba z zabuzreniami,bynajmniej nie fizycznymi,zmieniałaby
      swoje posty ,tak by innych zmyliś.
      Jesteśmy poważnymi ludźmi(przynajmniej 99% osób piszacyh na forum gazety)i na
      pewno czegoś takiego by nikt nie robił-bo i po co?
      Jak ktos chce komus uprzykrzać życie w internecie-ma ku temu setki
      mozliwości,by to czynić-a juz ostatnią z nich,jestr zmiana własnych postów.
      Opcja edytuj post -słuzy ku temu by móc poprawic własne błędy,liteówki -które
      zawsze sie wkradną do kazdego postu.
      Reasumując-jestem jak najbardziej za wprowadzeniem opcji ,,Edytuj sówj post" i
      jest to opcja której brak najbardziej mi doskwiera na forum gazety.Pozdrawiam.
    • artur737 Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 03.06.05, 18:09
      Co znaczy nie da sie. Ile amerykanskich forow w ktorych uczestnicze ma mozliwosc edycji postow i nic zlego sie nie dzieje. Jak komus bardzo zalezy na utrzymaniu wypowiedzi poprzednika to moze po prostu zacytowac odnosny fragment i wowczas zostaje od utrwalony. Czesc forow pozwala na korekte tylko w scisle okreslonym czasie po publikacji a pozniej juz nie.

W 99% ta funkcja jest pozyteczna i moze zerwijcie juz z tymi swoimi wiejskim pogladami, ze zmieniac wlasnych postow nie wolno.
      • cze67 Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 04.06.05, 10:43
        Jak to mówią w Idolu - jestem na nie.
        • cover_curling Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 04.06.05, 14:22
          Też jestem na nie. Trzeba brać odpowiedzialność za słowo.
          • Gość: przechodziałam Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 06:17
            Moglibyśćie choć raz w roku jakąś amnestię przeprowadzić - w stylu każdy może
            zgłosić do usunięcia jeden swój wątek!
            • Gość: przechodziałam Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 06:18
              Przechodziałam mi wyszło i nawet tego nie zmieniam - bo ja nie przechodzę
              bezczynnie:)
      • jureek Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 05.06.05, 12:15
        To sobie pisz tam, gdzie się da zmieniać. Nikt Ci tutaj pisać nie każe. Jak nie
        potrafisz brać odpowiedzialności za to co napisałeś, to pisz tam, gdzie co
        chwilę możesz zmieniać to, co napisałeś. Ja tam nie zamierzam pisać na forum,
        na którym można się wypierać, że coś się napisało.
        Jura
    • mameluch Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 05.06.05, 19:13
      nie nie nie. forum w obecnej formie bardzo mi odpowiada, a wszelkie forumy php
      (czy jak to sie zowie, nie znam sie na tym) od razu odstraszaja. na pewno nie
      chcialbym zeby FGW poszlo w te strone:/
      moze to niewygodne, ale jesli komus przeszkadzaja literowki w swoich postach (co
      uwazam za dosc dziwne i jesli komus naprawde zalezy na nieskazitelnosci, poradzi
      sobie z wylapaniem literowek podczas pisania) moze np. pisac najpierw w wordzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka