moniqep 01.06.05, 23:02 Dlaczego na tym forum jest niemozliwe wejscie do wlasnego postu i naniesienie poprawek lub kasacja? Czy chcielibyscie miec taka mozliwosc? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marianna.rokita To forum ma calkiem inna forme niz inne fora 01.06.05, 23:19 tak wiec chyba to niemozliwe. Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:25 Nie, nie chcielibyśmy. Link Zgłoś
jk Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 01.06.05, 23:32 zbędna rzecz, jakoś bez tego daję sobie radę ;) Link Zgłoś
jabbur Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 01:40 Nie da się. To by doprowadziło szybko do kantowania w dyskusjach j/a Link Zgłoś
messja Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 12:21 jabbur napisał: > Nie da się. To by doprowadziło szybko do kantowania w dyskusjach > j/a na marginesie tylko uzupelnie, ze teraz tez kantowanie ma niejednokrotnie miejsce: wycinanie niewinnych watkow, porywanie i przetrzymywanie watkow, robienie balona z userow malujac nicki w dowolny spoosb, a nastepnie zmywanie "popisow"...itp, itd. przykladow waszej dzialalnosci jest wiele. Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.06.05, 09:03 Ja nie chcę. Link Zgłoś
tebe Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 12:12 Zanim ktoś odpowie tak, może warto uzmysłowić sobie fakt, że to oznaczałoby opóźnienie publikacji postu dla innych o jakąś godzinę i jeszcze parę zmian. Choćby dlatego, że tu ledwo coś napiszesz, to już ktoś może odpowiedzieć. Też jestem na nie. Przeniosę ten wątek na FoF bo tam jego miejsce. Link Zgłoś
ontarian Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 12:30 tebe napisał: > Przeniosę ten wątek na FoF bo tam jego miejsce. a siebie na emeryture przenies, tam twoje miejsce Link Zgłoś
bartoszcze Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 15:04 ontarian napisał: > a siebie na emeryture przenies, tam twoje miejsce dobrzez chcesz Tebe zrobić:)) Link Zgłoś
ontarian Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 02.06.05, 15:17 ja tam mu nie zaluje Link Zgłoś
bragiel Edycja postów 02.06.05, 23:13 Ja jestem jak najbardziej za wprowadzeniem możliwości edycji własnych postów. Ile to razy pisząc długi post,po obublikownaiu dostrzegam w nim dziesiatki literówek,tu wkradnie sie jedna dodatkowa litera,tam jakąs literę pominę-czasmi wręcz moze to wypaczyć sens całej wypowiedzi. Dostrzegam to nie tylko u siebie,ale równiez u wielu forumiczów. Owszem,sprawdzam przed wysłaniem treśc psotu-ale nie oszukujmy sie -nigdy sie do konca dobzre nie sprawdzi. Dlatego jestem jak najbardziej za mozliwoscią edycji własnych postów. Argument o tym,iż dochodziłoby do ,,kantowania" czy oszustw,uważam za absurdalny i śmieszny. Bo niby jaki cel ktoś miałby w tym,by najpierw napisać (przykładowo na forum Zwierzęta),,Moja ulubiona rasa to owczaeki kaukaskie" a potem zmieniać na "Nienawidze owczraków kauskaskich".Przeciez to absurd. Na tysiacach for jest molwiosc edycji postów-i niogdy nie spotkałem sie z sytuacją,by ktoś jakoś złosliwie,czy dla zmylenia innych zmieniał posty. Chyba tylko jakaś osoba z zabuzreniami,bynajmniej nie fizycznymi,zmieniałaby swoje posty ,tak by innych zmyliś. Jesteśmy poważnymi ludźmi(przynajmniej 99% osób piszacyh na forum gazety)i na pewno czegoś takiego by nikt nie robił-bo i po co? Jak ktos chce komus uprzykrzać życie w internecie-ma ku temu setki mozliwości,by to czynić-a juz ostatnią z nich,jestr zmiana własnych postów. Opcja edytuj post -słuzy ku temu by móc poprawic własne błędy,liteówki -które zawsze sie wkradną do kazdego postu. Reasumując-jestem jak najbardziej za wprowadzeniem opcji ,,Edytuj sówj post" i jest to opcja której brak najbardziej mi doskwiera na forum gazety.Pozdrawiam. Link Zgłoś
artur737 Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 03.06.05, 18:09 Co znaczy nie da sie. Ile amerykanskich forow w ktorych uczestnicze ma mozliwosc edycji postow i nic zlego sie nie dzieje. Jak komus bardzo zalezy na utrzymaniu wypowiedzi poprzednika to moze po prostu zacytowac odnosny fragment i wowczas zostaje od utrwalony. Czesc forow pozwala na korekte tylko w scisle okreslonym czasie po publikacji a pozniej juz nie. W 99% ta funkcja jest pozyteczna i moze zerwijcie juz z tymi swoimi wiejskim pogladami, ze zmieniac wlasnych postow nie wolno. Link Zgłoś
cze67 Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 04.06.05, 10:43 Jak to mówią w Idolu - jestem na nie. Link Zgłoś
cover_curling Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 04.06.05, 14:22 Też jestem na nie. Trzeba brać odpowiedzialność za słowo. Link Zgłoś
Gość: przechodziałam Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 06:17 Moglibyśćie choć raz w roku jakąś amnestię przeprowadzić - w stylu każdy może zgłosić do usunięcia jeden swój wątek! Link Zgłoś
Gość: przechodziałam Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 06:18 Przechodziałam mi wyszło i nawet tego nie zmieniam - bo ja nie przechodzę bezczynnie:) Link Zgłoś
jureek Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 05.06.05, 12:15 To sobie pisz tam, gdzie się da zmieniać. Nikt Ci tutaj pisać nie każe. Jak nie potrafisz brać odpowiedzialności za to co napisałeś, to pisz tam, gdzie co chwilę możesz zmieniać to, co napisałeś. Ja tam nie zamierzam pisać na forum, na którym można się wypierać, że coś się napisało. Jura Link Zgłoś
mameluch Re: Kto chce miec prawo do korekty wlasnych posto 05.06.05, 19:13 nie nie nie. forum w obecnej formie bardzo mi odpowiada, a wszelkie forumy php (czy jak to sie zowie, nie znam sie na tym) od razu odstraszaja. na pewno nie chcialbym zeby FGW poszlo w te strone:/ moze to niewygodne, ale jesli komus przeszkadzaja literowki w swoich postach (co uwazam za dosc dziwne i jesli komus naprawde zalezy na nieskazitelnosci, poradzi sobie z wylapaniem literowek podczas pisania) moze np. pisac najpierw w wordzie. Link Zgłoś