kilroy_was_here 16.07.02, 16:02 Sam się zdziwiłem, że coś takiego lubię, ale pisze mi wyraźnie: ULUBIONE FORA java.lang.NullPointerException Link Zgłoś Obserwuj wątek
mir-elka Re: Lubię fora java.lang.NullPointerException 16.07.02, 16:06 To zupełnie jak u mnie. a rano było tam zoś całkiem innego. Link Zgłoś
maas Re: Lubię fora java.lang.NullPointerException 16.07.02, 16:11 Przepraszamy za problemy z ulubionymi forami, pracujemy nad usunieciem awarii. Link Zgłoś
mir-elka Re: Lubię fora java.lang.NullPointerException 16.07.02, 16:15 mnie akurat nowe się podoba. okropne są te głosy niezadowolenia i klątwy - jak dużo jest ludzi, którym udaje się zawsze i wszystko i od razu - bezbłędnie. Link Zgłoś
maas Re: Lubię fora java.lang.NullPointerException 16.07.02, 16:34 Dziekujemy za mile slowo :-) Mailowych opinii negatywnych dostajemy wiecej niz pozytywnych, ale jesli nie brac pod uwage dwoch glownych zastrzezen - koloru watkow (juz zmieniony) i predkosci dzialania portalu (prace trwaja) - to pozytywnych jest wiecej niz negatywnych :-) Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Lubię fora java.lang.NullPointerException 16.07.02, 17:31 maas napisała: > ale jesli nie brac pod uwage dwoch glownych zastrzezen - koloru > watkow (juz zmieniony) i predkosci dzialania portalu (prace trwaja) - to > pozytywnych jest wiecej niz negatywnych :-) No, no, zaraz, zaraz, a to, że wylogowuje człowieka w najbardziej nieoczekiwanych momentach to nie należy do mainstreamu? Link Zgłoś
maas Re: Lubię fora java.lang.NullPointerException 16.07.02, 17:41 A faktycznie. Ale wylogowywanie to nie jest problem specyficzny dla forum :-/ Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Lubię fora java.lang.NullPointerException 16.07.02, 17:46 maas napisała: > A faktycznie. :) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Lubię fora java.lang.NullPointerException 16.07.02, 21:58 mir-elka napisała: > mnie akurat nowe się podoba. okropne są te głosy niezadowolenia i klątwy - jak > dużo jest ludzi, którym udaje się zawsze i wszystko i od razu - bezbłędnie. brednie, takie, ze az mi znowu forum padlo !! i moze jestem jednostka buntownicza, a padanie forum co chwile to moje zwidy???!!! Link Zgłoś
mir-elka Re: Lubię fora java.lang.NullPointerException 17.07.02, 00:05 mikolaj7 napisał: > mir-elka napisała: > > > mnie akurat nowe się podoba. okropne są te głosy niezadowolenia i klątwy - > jak > > dużo jest ludzi, którym udaje się zawsze i wszystko i od razu - bezbłędnie > . > > brednie, takie, ze az mi znowu forum padlo !! > > i moze jestem jednostka buntownicza, a padanie forum co > chwile to moje zwidy???!!! Mnie też co chwilę pada i też mnie to wkurza, ale przez chwilę wczułam się w tych, co to robią. W końcu przecież kiedyś zrobią :)). Link Zgłoś
dj Re: Lubię fora java.lang.NullPointerException 16.07.02, 16:21 kilroy_was_here napisał: > Sam się zdziwiłem, że coś takiego lubię, ale pisze mi wyraźnie: > ULUBIONE FORA java.lang.NullPointerException Już powinno być ok. Link Zgłoś
kilroy_was_here Wow, już lubię to co dawniej! 16.07.02, 16:34 Tak, już lubię to, co dawniej ;) Dobra robota! Link Zgłoś