xxx131 24.06.05, 12:59 Ani na forach, ani na watkach to niedziala, wchodze na FoF i nie moge nic zrobic aby mi sortowalo wg daty ost. listu, cos znowu naprawialiscie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: Sortuj według.... 24.06.05, 13:00 Wyłącz i włącz przeglądarkę. "U mnie działa" co może oznaczać, że na jakimś innym serwerze nie działa. Link Zgłoś
bartoszcze OT 24.06.05, 13:18 tebe napisał: > "U mnie działa" A to mi przypomniało dowcip: Przychodzi informatyk do lekarza. - Panie doktorze, wątroba mi nawala. - Hmm. Dziwne. U mnie działa. Link Zgłoś
xxx131 Re: Sortuj według.... 24.06.05, 15:35 to mam cos zle porobione w przegladarce, chyba tak, bo poza gazetowym serwisem chyba tez nie dzialalo. Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Sortuj według.... 24.06.05, 13:38 U mnie jest to samo. Za każdym razem, jak wchodzę na FoF, muszę to zmieniać. Link Zgłoś
jaa_ga Re: Sortuj według.... 24.06.05, 16:25 Czy w "moim forum" można zmienić ustawienia w strukturze: z "drzewka" na "od najnowszego" i na FoF zadziała? PS. Wolę wpierw zapytac, bo jestem mistrz od psucia he he Link Zgłoś
Gość: w++ Re: Sortuj według.... IP: *.tricommail.com / 203.199.92.* 25.06.05, 19:10 jaa_ga napisała: > Czy w "moim forum" można zmienić ustawienia w strukturze: > z "drzewka" na "od najnowszego" i na FoF zadziała? Jest pewien niezawodny sposób otwierania forum z sortowaniem niezależnym od pomysłów adm. Po prostu zamiast posługiwać się skrótami do forów z użyciem np. moje forum, używać ulubionych (IE) czy zakładek (mozillowate) z przeglądarki, tyle że jeśli chodzi o np. fof należy przed zapisaniem go do zakładek, zmienić sortowanie na "od najnowszego" lub dopisać we właściwościach zakładki do adresu na końcu "&sortuj=1". Wtedy forum po kliknięciu w zakłądkę zawsze będzie się otwierało od razu posortowane jak trzeba. Link Zgłoś
jaa_ga Re: Sortuj według.... 26.06.05, 10:34 W++, jesteś, jak zwykle, n i e z a s t ą p i o n y :) Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Sortuj według.... IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.06.05, 16:33 goniacy.pielegniarz napisał: > U mnie jest to samo. Za każdym razem, jak wchodzę na FoF, muszę to zmieniać. Chodzi o to, by było łatwiej, a użytkownicy by nie byli zdezorientowani i nie musieli zadawać tych samych głupich pytań. Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Sortuj według.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 19:57 Widzę że działa. Link Zgłoś
jaa_ga Re: Sortuj według.... 24.06.05, 16:53 Tak to jest, kiedy tworzy się wyjątki od reguł Link Zgłoś
anaiss Re: Sortuj według.... 26.06.05, 15:01 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > goniacy.pielegniarz napisał: > > > U mnie jest to samo. Za każdym razem, jak wchodzę na FoF, muszę to zmieni > ać. > > Chodzi o to, by było łatwiej, a użytkownicy by nie byli zdezorientowani i nie > musieli zadawać tych samych głupich pytań. Moim zdaniem, to właśnie skłania użytkowników do ciągłego zakładania nowych wątków, bo po kilku dniach wątek z ich pytaniem spada w czeluść drugiej strony i zamiast dopisywać się do jednego muszą zakładać nowy, by admini go zobaczyli. Link Zgłoś