basia 28.07.05, 11:07 czy nie moglibyście utrzymać wyboru sortowania innego niż domyślny ( tu i na fom) na sesję? Link Zgłoś Obserwuj wątek
basia Re: kompromis 28.07.05, 11:21 jabbur napisał: > To jest forum pomocowe - tak jest praktycznie :) > j/a dla kogo praktyczne dla tego praktyczne... Gdybyś mi np. odpowiedził za jakiś czas, a po moim wątku założono by inne wątki, mój ( już z Twoją odpowiedzią i świeżutką datą) byłby dla mnie mniej widoczny. Czekającej na odpowiedź, ważna jest data odpowiedzi. Zresztą, chodzi tylko o sesję. Czy to tak wiele? Link Zgłoś
eela Re: kompromis 28.07.05, 11:38 Ustaw sobie sortowanie wg ostatniego listu i bedziesz dla siebie doskonale widoczna. Link Zgłoś
anaiss Re: kompromis 28.07.05, 11:44 tak, ale czy admini też ustawiają sobie sortowanie od najnowszego? Po kilku dniach wątek spada i trzeba zakładać nowy. Nikt go nie wydobędzie z czeluści drugiej strony. Link Zgłoś
eela Re: kompromis 28.07.05, 11:57 Na pewno ustawiają wg najnowszego, bo przecież odpowiadają na nowe posty. Link Zgłoś
basia Re: kompromis 28.07.05, 11:49 eela napisała: > Ustaw sobie sortowanie wg ostatniego listu i bedziesz dla siebie doskonale wido > czna. jak dzieci...noooo....!!! Właśnie rzecz w tym aby to moje ustawienie sortowania utrzymało się chociaż przez sesję. Zeby mi się automatycznie na domyślne ustawienie administracji nie zmieniało, kiedy przejdę sobie na inne forum a potem wrócę. Z wygody, bo to dla mnie praktyczne, nie chce mi się klikać za każdym razem w sortowanie, wnoszę j.w. Z poważaniem B. Link Zgłoś
eela Re: kompromis 28.07.05, 11:58 Pobyt na forum wymaga wyrzeczeń i poświęceń. :-) Poważania wzajemnie. Link Zgłoś
basia Re: kompromis 28.07.05, 13:45 eela napisała: > Pobyt na forum wymaga wyrzeczeń i poświęceń. :-) to dotyczy aesów tylko. No, może jeszcze aesopodobnych przodowników pracy. Ja się do nich nie zaliczam. Dziękując za poświęconą uwagę, B. Link Zgłoś
pan_pndzelek Do eeli 28.07.05, 12:29 eela napisała: > Ustaw sobie sortowanie wg ostatniego listu i bedziesz dla siebie doskonale widoczna. Rzecz w tym, że to sortowanie za każdym razem złośliwie powraca do sortowania wg. daty założenia wątku... i chyba o to Basi chodzi... mnie też to irytuje zresztą... Link Zgłoś
anna_bis Re:do administracji 28.07.05, 12:34 Faktycznie ,mogłaby admini....... pomyśleć nad tym! Link Zgłoś
mmpm Re:do administracji 29.07.05, 18:31 Nie wiem, czemu wam powraca. Mi wlasnie trzyma cala sesje. Link Zgłoś
messja jabbur 28.07.05, 13:07 widze, ze juz sie wyspales wiec badz tak laskaw i odpowidz na pytanie, skoro Cie ktos grzecznie pyta: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27020124 Link Zgłoś
jabbur Re: jabbur 28.07.05, 14:40 Proszę, polecam zwrócić uwagę na wytłuszczone fragmenty :) forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html j/a Link Zgłoś
messja Re: jabbur 28.07.05, 20:06 jabbur napisał: > Proszę, polecam zwrócić uwagę na wytłuszczone fragmenty :) > forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html > j/a moj watek zamiescilam publicznie i jakis intieligent rownie publicznie chociaz anonimowo go wycial. poniewaz watek nie lamal ani regulaminu ani nawet netykiety to nie mam sie czego wstydzic i prosze by odpowiedziano mi na forum. jesli nie umiesz wytlumaczyc dlaczego cos z forum nagle ginie to pomysl o zmianie kariery. nie nadajesz sie. Link Zgłoś
messja ps. 28.07.05, 20:31 a moze tylko w takich tematach potrafisz wykazac sie kompetencja? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=26976105&a=27010340 Link Zgłoś
messja Re: jabbur 29.07.05, 16:42 no i co jabbur nadal nic nie masz do powiedzenia? moze wiec zapytaj tego dowcipnego cenzora, ktory zgodzil sie ze mna w opinii, ze moje watki i posty sa wycinane ze wzgledu na autora a nie tresc do tego stopnia, ze oznaczyl moja wypwiedz kolorem eksperta. on zdaje sie wiedzial lepiej co tutaj sie dzieje. Link Zgłoś