prezu Re: gdzie sie forum podzialo? 29.07.05, 21:00 Jakto gdzie się podziało? Wystarczy kliknąć w twój link i się przechodzi na to forum :-) Wszystko jest OK. Prawdopodobnie wystąpiła krótka przerwa z dostępem do bazy, ale to tylko domniemanie. Link Zgłoś
ontarian01 Re: gdzie sie forum podzialo? 29.07.05, 21:45 tyle to ja wiem chodzilo tylko o zwrocenie uwagi tym darmozjadom, zeby sie za robote wzieli i naprawili co maja naprawic Link Zgłoś
prezu Re: gdzie sie forum podzialo? 29.07.05, 22:03 Niestety nie zaszczyciłeś nas informacją, kto, co ma naprawić. Najwidoczniej zbyt ogólnie się wypowiedziałeś. "Darmozjad" to metafora-inwektywa, nie polecam stosowania tego określenia, łamie ono zasady Netykiety. Link Zgłoś
ontarian01 Re: gdzie sie forum podzialo? 30.07.05, 19:37 okreslenie 'darmozjady' bylo w odniesieniu do adminow a ktory to punkt netykiety naruszam nazywajac adminow darmozjadami? pomijam juz fakt, ze 'gdzies' mam ta ich netykiete Link Zgłoś
prezu Re: gdzie sie forum podzialo? 31.07.05, 01:44 Netykieta - Czego unikać: - Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. Jeśli "masz gdzieś" Netykietę, miej na uwadze, że twój login może zostać zablokowany. Wszyscy użytkownicy forum muszą stosować się do zasad Netykiety. Link Zgłoś
ontarian Re: gdzie sie forum podzialo? 02.08.05, 12:36 prezu napisał: > Netykieta - Czego unikać: > - Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. przeciez ciebie nie atakuje a admini juz ze mna nie gadaja > Jeśli "masz gdzieś" Netykietę, miej na uwadze, że twój login może zostać > zablokowany. hehehe, nie bedzie to pierwszy raz ostatni chyba tez nie > Wszyscy użytkownicy forum muszą stosować się do zasad Netykiety. czy tylko do netykiety? do regulaminu tesz no i dlaczego aesi sie nie stosuja? (nie o wszystkich mowie) nie sa uzytkownikami? Link Zgłoś
umfana :o))) 02.08.05, 13:34 Rety gwałtu - troll Prezu na niebiesko :o))) To się porobiło! Link Zgłoś