Dodaj do ulubionych

wyszukiwarka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:21
Jakiś czas temu na głównej był artykuł pt Wyścik do zaświatczeń o dysleksji.
Dlaczego po wstukaniu dokładnego tytułu na głównej właśnie wynik wyszukiwania
to zero?
Obserwuj wątek
    • anaiss Re: wyszukiwarka 13.09.05, 09:37
      Ten artykuł masz na myśli?

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2903711.html
      Można go znaleźć tak:
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/1816462,51922.html?slowo=Wyścik%20do%20zaśfiatczeń
      • anaiss Re: wyszukiwarka 13.09.05, 09:41
        Drugi link coś nie działa, ale wystarczy kliknąć "Szukaj" i wyświetli się jedna
        pozycja.
        • Gość: T-800 Re: wyszukiwarka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.09.05, 11:07
          Jak robisz, że raz jesteś niebieska a raz czarna? ;->
          • anaiss Re: wyszukiwarka 13.09.05, 11:35
            to nie ja :)
    • Gość: karola Re: wyszukiwarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:36
      Dziękuję za reakcję, ale nie zrozumiałaś mojego pytania: a brzmiało ono:
      dlaczego po wpisaniu w wyszukiwarkę na PIERWSZEJ stronie DOKŁADNEGO tytułu
      artykułu, który pojawił się niedawno wyskakuje ZERO? Czy to trudne? I podanie
      gotowego linka, za co jestem mimo wszystko wdzięczna, NIE ROZWIĄZUJE PRZYSZŁYCH
      POTENCJALNYCH PROBLEMÓW. Chcę sprawnej wędki, a nie usmażonej ryby.
      • anaiss Re: wyszukiwarka 13.09.05, 18:25
        Nie masz racji. Zrozumiałam Twoje pytanie i podejrzewałam, że chcesz podyskutować nad funkcjonalnością forumowej przeglądarki, ale na wszelki wypadek podałam link do tego artykułu, gdyby jednak okazało się, że w istocie o niego Ci chodzi. Nie wiem, czy sposób działania, jaki opisujesz jest jej wadą. Dla mnie nie stanowi to problemu, po prostu skracam poszukiwaną frazę w momencie, gdy wynik nie spełnia moich oczekiwań, natomiast, gdy zostanie przekroczony limit czasu - zawężam kryteria poszukiwania. Może używasz niewłaściwej przynęty?
        Pozdrawiam,
        anaiss
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka