klip-klap 19.10.05, 23:31 Pojawily mi sie na forum takie dwa nowe przyciski jak w tytule. Jaka jest roznica w stosunku do usun, publikuj ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
calkiem_nowe_konto Re: Moderuj, nie moderuj 20.10.05, 00:45 właśnie, jak odzyskać forum??????? Pytam w imieniu innej osoby, bo ona po naciśnięciu próbnym przycisku <moderuj> nie widzi wątków i postów na żadnym forum. Potem odcisnęła <nie moderuj> ale wątków dalej nie widzi, nigdzieeeee P o m ó ż c i e DOBRZY ludzie dobrej osobie:) Bo mi to to ryczy przez monitor Link Zgłoś
calkiem_nowe_konto ps 20.10.05, 00:54 Mimo żartobliwego tonu to prawdziwy dramat:((( Proszę pomóc Link Zgłoś
szakal_el Re: Moderuj, nie moderuj 20.10.05, 00:55 Mam to samo tylko na szczescie z jednym postem i to podlinkowanym do strony głównej. Hmm. Co to za wynalazek? Link Zgłoś
jabbur Re: Moderuj, nie moderuj 20.10.05, 01:36 Nie powinno tak się dziać. Niech ta osoba z nicka i loginu zgłosi się do forum.abuse - coś musiało paść u niej j/a Link Zgłoś
por_borewicz Dobra, dobra...., u niej.... ; - ) 20.10.05, 09:25 jabbur napisał: > Nie powinno tak się dziać. Niech ta osoba z nicka i loginu > zgłosi się do forum.abuse - coś musiało paść u niej Nie powinno, a sie dzieje.... Niech cos te osoby od forum.abuse cos z tym zrobia , bo to raczej cos sie im musialo poknocic w kodzie. Chyba nie mozliwe, zeby wszystkim nagle COS padlo.... . Na forum fotografii z Lodzi jest to samo.... Czekamy na reply w sprawie ;-) Pozdrawiam Link Zgłoś
calkiem_nowe_konto Re: Moderuj, nie moderuj 21.10.05, 00:09 Dziękuję za odpowiedź. Już się poprawiło:) Link Zgłoś