Dodaj do ulubionych

Logowanie - prośba do admina dotycząca

04.10.02, 15:33
Proponuję zablokowanie możliwości korzystania przez gości z zarezerwowanych
nicków bez logowania. Jest wielu bardzo niepoważnych ludzi, którzy z czystej
złośliwości nie logując się (a więc nie wpisując hasła) podszywają się pod
userów zarejestrowanych psując im dobre imie swoimi wypowiedziami. Dotknęło
to już bardzo wiele osób, więc sądzę że sprawa jest poważna.
Obserwuj wątek
    • zdzicha Re: Logowanie - prośba do admina dotycząca 05.10.02, 23:17
      Ona jest bardzo dobra, ta propozycja. Popieram w całej rozciągłości, tym
      bardziej, ze już poruszałam ten temat osobiście jakiś czas temu i nie wiem
      nawet, czy jakiś admin łypnął na to okiem, czy też zignorował całkiem, bo co
      niby może wiedziec taka zdzicha, jak on tu wielki pan i admin na włościach
      portalu.
      • d.z Re: Logowanie - prośba do admina dotycząca 07.10.02, 22:12
        Nie wiem czy istnieje taka techniczna możliwość i choć (na szczęście) pode mnie
        nikt się jeszcze nie podszywał to jednak ostatnie przypadki choćby z forum
        Warszawa (ciągle ktoś się pod kogoś podszywa) są już najzwyczajniej męczące.
        Moim zdaniem stali użytkownicy forum mogli by być jakoś chronieni przed głupotą
        tych co tu przychodzą na chwilkę i znikają.
        • matrek Re: Logowanie - prośba do admina dotycząca 09.10.02, 15:53
          d.z. napisał:

> Nie wiem czy istnieje taka techniczna możliwość i choć (na szczęście) pode
          mnie
          >
          > nikt się jeszcze nie podszywał to jednak ostatnie przypadki choćby z forum
          > Warszawa (ciągle ktoś się pod kogoś podszywa) są już najzwyczajniej męczące.
          > Moim zdaniem stali użytkownicy forum mogli by być jakoś chronieni przed
          głupotą
          >
          > tych co tu przychodzą na chwilkę i znikają.

Ocvzywiście, że istnieje taka możliwość. Stiosuje się to na wielu forach i
          czatach. Nie ma żadnego powodu, dla którego nie nmożnaby zastosować tego na
          forum GW. No, może oprócz chęci administratora, który jak na razie, nawet nie
          raczył łypnąć okiem w ten temat.
          • niezalogowany Re: Logowanie - prośba do admina dotycząca 09.10.02, 16:11
            Zrobmy tak. Zalozmy watek, ktory przyciagnie niezalogowanych. Jak tam sie juz
            wszyscy zbiora, to my ich zlapiemy i zalogujemy ich. Niezle, co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka