tebe 11.10.02, 16:57 Powód: prac technologiczne. Gdyby było inaczej, w efekcie tych prac wszystkie posty napisane w tym czasie nie zachowałyby się. Przepraszam za utrudnienia Link Zgłoś Obserwuj wątek
beata_ Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 11.10.02, 17:42 tebe napisał: > Powód: prac technologiczne. > > Gdyby było inaczej, w efekcie tych prac wszystkie posty napisane w tym czasie n > ie zachowałyby się. > > Przepraszam za utrudnienia > Link Zgłoś
ozpo| Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 11.10.02, 18:54 beata_ napisała: > tebe napisał: > > > Powód: prac technologiczne. > > > > Gdyby było inaczej, w efekcie tych prac wszystkie posty napisane w tym cza > sie > n > > ie zachowałyby się. > > > > Przepraszam za utrudnienia > > Link Zgłoś
kropka. Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 11.10.02, 19:51 O rany! Wreszcie się wyśpię :)) Link Zgłoś
eela Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 11.10.02, 20:32 A dlaczego od 23.30 a nie od 00.00? Będzie tak jak poprzednio, forum zacznie działac w południe. Link Zgłoś
ixtlilto Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 11.10.02, 23:33 Już po godzinie "O" a jeszcze [tfu tfu] działa :) Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo IP: *.upc.chello.be 12.10.02, 10:02 Dziekuje uprzejmie,ze poinformowaliscie .µµµµszkoda tylko,ze nie wszystkich.Nie kazdy zaglada codziennie na forum o forum. Cos pieknego i niedrogo. Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 10:58 Gość portalu: Ania napisał(a): > Dziekuje uprzejmie,ze poinformowaliscie .µµµµszkoda tyl > ko,ze nie wszystkich.Nie > kazdy zaglada codziennie na forum o forum. > Cos pieknego i niedrogo. ================ Informacja była nie tylko tutaj. Mniejsza z tym. Chciałbym jednak co nieco zarzucić Szanownej Administracji. Otóż. Należało Forum poprostu wyłączyć, zamknąć, postawić planszę. Nic z tych rzeczy. Dyskutowaliśmy w najlepsze do drugiej w nocy i forum działało lepiej niż zwykle. Za to niespodzianka dzisiaj. Wszystkie posty w tym czasie popełnione zniknęły i o to mam do Adminów żal. Czy zasadny? Mimo to pozdrawiam Janusz Link Zgłoś
rzulw Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 12.10.02, 11:00 do drugiej ? ja sobie przypominam coś z piatej..... Link Zgłoś
palker Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 12.10.02, 11:01 tebe napisał: > Gdyby było inaczej, w efekcie tych prac wszystkie posty napisane w tym czasie nie zachowałyby się. > > Przepraszam za utrudnienia > Link Zgłoś
beata_ Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 12.10.02, 13:41 palker napisał: > tebe napisał: > > > Gdyby było inaczej, w efekcie tych prac wszystkie posty napisane w tym cza > sie > nie zachowałyby się. > > > > Przepraszam za utrudnienia > > Link Zgłoś
eela Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 12.10.02, 13:58 Ale z samego rana były i nawet zastanawiałam się, czy był robiony remont Link Zgłoś
beata_ Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 12.10.02, 15:45 eela napisała: > Ale z samego rana były i nawet zastanawiałam się, czy był robiony remont No właśnie - moze tylko schowali i oddadzą..... Link Zgłoś
eela Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 12.10.02, 16:03 No własnie, żeby chociaż trzy najcenniejsze wątki można było odzyskać. Link Zgłoś
mallina Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 12.10.02, 12:02 no tak..wczoraj w poznych godzinach jednak udalo mi sie zamiescic troche postow..ale teraz widze ze ich nie ma..jednak zal..:-) Link Zgłoś
geograf Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 12.10.02, 15:39 a czy następnym razem nie można po prostu zablokowac forum, bądź po prostu wyłączyć możliwość wysyłania postów na ten określony czas?? bo rzeczywiście szkoda tych postów... Link Zgłoś
eela Re: Od 23.30 do 9.00 nie będzie można pisać na fo 12.10.02, 16:01 Powinno być zablokowane wysyłanie. No, ale jeśli juz teraz wiemy, ze admin nam dobrze radzi, to nastepnym razem od godziny zero nie bedziemy nic słać :-) Link Zgłoś
Gość: gosc Co tu gadac - dali ciala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 16:43 A w sobote tam nikogo nie ma, czy tez jeszcze nie uzgodnili, jaki kit nam wcisnac? Link Zgłoś
chaladia Unruly bunch of wankers... 12.10.02, 16:50 Ano, okazuje się, że takimi mniej więcej jesteśmy, jak opisano w tytule. Gospodarz prowadzi dom otwarty, włazimy doń, kiedykolwiek chcemy, ale w końcu któregoś dnia tenże gospodarz chce wymienić zepsuty kibel, uszczelnić okna itp. Prosi, żeby nie wchodzić przez jakiś czas, wiadomo, że nie "od godziny do godziny", ale dopóki fachowcy sobie nie pójdą o odbioru nie będzie. I popatrzcie, co się dzieje - bywalcy Forum od lat, znani niemal wszystkim aż do bólu, czy lubiani to inna sprawa, stwierdzają, że potracili wątki - czyli je wysyłali wtedy, gdy z ogłoszeń tak na Forum jaki na Gazecie wynikało, że nie należy tego czynić. Co gorsza, jeszcze niektórzy pretensje mają zamiast poczucia wstydu... Ja tego nie rozumiem. Link Zgłoś
Gość: gosc Czy Ty umiesz czytac? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 20:09 > Od 23.30 do 9.00 NIE BĘDZIE MOŻNA PISAĆ na forum > Gdyby było inaczej, w efekcie tych prac wszystkie posty napisane w tym > czasie nie zachowałyby się. Skoro BYŁO MOŻNA PISAĆ, I BYŁO MOŻNA CZYTAĆ nocne posty chyba do rana, to kto zawinił? Może admini zapomnieli o czymś? A może informatykom coś się pochrzaniło? Tak czy siak, gospodarze F. nie popisali sie profesjonalizmem. Już nie wspominam o tym, że rano nie było kontaktu z portalem - error 505 czy 510, nie pamietam. Wszystko się może zdarzyć, ale mamy już wieczór, a pies z kulawą nogą się nie pofatygował, żeby wyjaśnić sytuację. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Unruly bunch of wankers... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 20:51 Jeszcze slowko. chaladia napisał: > Ano, okazuje się, że takimi mniej więcej jesteśmy, jak opisano w tytule. Mów za siebie, ja publicznie konia nie walę. > Co gorsza, jeszcze niektórzy pretensje mają zamiast poczucia wstydu... > Ja tego nie rozumiem. Ja też. > Salaamu Wa-alleikum Pokój niech będzie z Tobą. Link Zgłoś
gert Na przyszłość 12.10.02, 21:28 Albo zapowiedzcie to jakąś wielką planszą na stronie głównej, albo jakimś widocznym banerkiem w poszczególnych działach. Przecież nie będę co chwilę wchodził na "FoF", żeby sprawdzić, czy ktoś czasem nie będzie wyłączał. Posty się wpisywały jak złoto, wisiały jak złoto przez parę godzin, a potem - abrakadabra i nic nie ma. I nic nie wiadomo. Gdyby do działu, na którym bywam nie wpadł dzis jeden poinformowany, to dalej byłbym pozbawiony wiedzy Dostępu do informacji!! Niech zyje profilaktyka!! To taki problem zawiesić wyraźne ogłoszenie? Czołem Gert Link Zgłoś
chaladia Re: Na przyszłość 12.10.02, 22:17 Efekt będzie taki, że przy następnej konserwacji zamkną Forum na cztery spusty i tyle. Link Zgłoś
zdzicha Re: Na przyszłość 12.10.02, 22:25 I tak powinni zrobić, bo jeżeli nawet bywalcy FoF wyrażają zdziwienie sytuacją, to jest to co najmniej zastanawiające. Zamknąć imprezę, powiesić kartkę "Renament" i z głowy. A forumowicze mogliby ten czas spędzić w inny, równie przyjemny sposób. Link Zgłoś
chaladia Re: Na przyszłość 12.10.02, 22:32 Zdzinia, po tym spędzaniu czasu w "inny sposób" za trzy kwartały mogłoby nie starczyć miejsc na porodówkach. Jeśli chodzi o zamykanie Forum "na cztery spusty" to ja jestem nie całkiem za. Czytać było można, w Wordzie sobie ułożyć odpowiedź też. Dzięki temu mieliśmy szansę, by choć jednego dnia posty były trochę bardziej przemyślane i bez błędów ortograficznych czy literówek. Link Zgłoś
zdzicha Re: Na przyszłość 12.10.02, 22:42 chaladia napisał: > Zdzinia, po tym spędzaniu czasu w "inny sposób" za trzy kwartały mogłoby nie > starczyć miejsc na porodówkach. Ale o których forumowiczów i forumowiczki, tak konkretnie, Ci chodzi??? Link Zgłoś