Dodaj do ulubionych

Zapraszamy na koncert

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 22:13
Witam wszystkich forumowiczów!
Serdecznie zapraszamy jutro na koncert rockowy. Na terenie Zespołu Szkół nr
2 wystąpią Farma Orsona, Lethal Incjection i Haze. Zapowiada się miły
kwietniowy wieczór wypełniony dobrą muzyką graną na żywo. Nad bezpieczeństwem
uczestników będzie czuwać Biuro Ochrony "Pogoń". Serdecznie zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • Gość: toban Re: Zapraszamy na koncert IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 22:27
      Z przyjemnością przybędziemy i poskaczemy :-)
      • Gość: sarmatia Re: Zapraszamy na koncert IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 22:42
        My też się stawimy.
    • rafal.redel Re: Zapraszamy na koncert 26.04.03, 11:38
      Ja niestety byc nie moge, bo sprawy sluzbowe poza Markami mnie trzymaja :-(((
      Bawcie sie dobrze!!!
      • Gość: rorvik Re: Zapraszamy na koncert IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 12:48
        Zapraszamy zapraszamy będzie można się wyskakać;) NIestety nie dotrze zespół
        Gen.

Pozdrawiam

rorvik
        • rafal.redel Re: Zapraszamy na koncert 26.04.03, 14:49
          Ambo, Sarmatio, Tobanie, Szary! Cyknijcie jakies fotki, coby nieobecni (tacy
          jak ja) mogli zobaczyc, czy dobrze sie bawiliscie. Czy koncert bedzie
          rejestrowany?
          • Gość: amba Re: Zapraszamy na koncert IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 17:41
            Się nie martw Rafale,aparaty będą gorące:-)))

Ludzie jeszcze tylko godzina dzieli nas od pierwszego w tym roku wydarzenia o
            takiej randze.....jeśli obiadki zjedzone, to buty na nogi i na spacer na
            koncert...
            Pozdrawiam :-)i do miłego .....
          • Gość: amba No i po ...koncercie.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 22:22
            Mili Forumowicze,
            Własnie powróciliśmy z Koncertu zorganizowanego przez ŚKM.
            Nie powiem Wam jak było,bo opiszemy wszystko na Portalu Społeczności Marek
            www.marki.net.pl
            Jedno tylko rzeknę.....jesli na tym forum przeczytam kiedykolwiek ,ze "w
            Markach nic się nie dzieje"albo ,że "nuda i marazm i..."i że młodzież jest do
            d...albo coś w tym rodzaju to obiecuje długą i zjadliwą polemikę ,w
            której "krew się poleje".Ludzie te kapele co grały ,a szczególnie ostatnia(dwie
            ostatnie) to dowód na to że ,rodzima muzyka nie umarła,a facet który spiewał...
            (nie powiem więcej ,bo Toban to czyta)
            RorViku,gratulujemy pomysłu,realizacji i dziekujemy!!!!!!
            amba&toban&Kasia
            • Gość: Irytek Re: No i po ... IP: 195.94.206.* 27.04.03, 08:12
              Eeeeeeeeeee tam- w tych Markach to nuda. Nic się nie dzieje. A młodziez to...
              pzdr:)
              • Gość: amba Re: No i po ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 09:43
                Irytku drogi,wierzyłam w Ciebie i się nie zawiodłam:-)
                daj mi jeszcze parę godzin,bom zarobiona straszliwie i "gruca bomba mało
                casu"na pisanie.Obiecuje ,ze noze naostrzone i bez bólu będzie...
                Tymczasem pozdrawiam.
                • rafal.redel Re: No i po ... 28.04.03, 14:15
                  Oj, to sie bedzie dzialo - czekam z wytesknieniem na te krwawa jatke
                  polemiczna :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka