zettrzy Re: Zabanować la.parisienne 11.12.05, 00:41 moze to naprawde jakis znudzony pracownik Gazety, dlatego ban nie zadziala Link Zgłoś
Gość: la.parisienne [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 03:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: la pariessinne [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 10:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
jabbur Re: Zabanować la.parisienne 11.12.05, 10:57 Nie reagujcie na jej prowokacje. Wklikujcie do kosza. Taka metoda edukacji jest lepsza niż banowanie kolejnych nickoów. j/a Link Zgłoś
lunalovelight Re: Zabanować la.parisienne 11.12.05, 13:50 podaje reke w tej kwestii szanownemu adminowi + przypominam o wielce uzytecznej mozliwosci 'ignorowania' nickow w ustawieniach 'moje forum'... Link Zgłoś
zettrzy Re: Zabanować la.parisienne 11.12.05, 16:01 nie musimy reagowac na nic - zupelnie nam wystarczy ze administracja aprobuje dzialanie trolli piszesz "Wklikujcie do kosza." - ja wczoraj przy jednym wpisie kliknelam, no bez przesady, ze 6 razy, tak dla zabawy raz na godzine - post wisial i pewnie ciagle wisi, wiec klikanie nie dziala utrzymywanie trolli ktorych klikane posty mozna usuwac to job security, taaak? Link Zgłoś
kate-gun Re: Zabanować la.parisienne 11.12.05, 20:00 tylko widzisz, jabbur, MY o tym wiemy, ale nowi uzytkownicy forum nie maja pojecia kim jest laparowa i zazwyczaj daja sie wkrecac w rozmowe z nia, w swietym oburzeniu lub zeby sie odegrac - sami zaczynaja zakladac nowe watki-smieci na temat trolla. ale ok, jesli tak sie upieracie zeby jej niebanowac, to ja mam inny pomysl - umiescic odpowiednia adnotacje na gorze strony [tam gdzie jest wzmianka o moderatorach i netykiecie], azeby osoby, ktore sa pierwszy raz na forum nie wdawaly sie w dyskusje z nickiem "la.parisienne". dopiero wtedy twoj jakze odkrywczy pomysl, jabburze, bedzie mial sens Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Zabanować la.parisienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:12 domagam się kategorycznie bana dla fetyszysty wierzbickiego! Link Zgłoś
kalinakalina ban ban ban 13.12.05, 00:21 he banuje sie tylko nicki wiec to nic nie da...bedzie la_parisienne lub inna cassandra... spoko, wystarczy nie czytac i nie odpowiadac kochanico i bedziesz miala swiety spokoj i pozbedziesz sie wiernej blubienicy p.s mnie la.parisienne nie przeszkadza a nawet inne trole Link Zgłoś