Dodaj do ulubionych

co myslimy o adminach?

31.12.05, 18:21
zarowno etatowych jak i spolecznych

moim zdaniem jest banda arogantow
ktorzy za nic sobie maja regulamin,
netykiete i forumowiczow
niewygodne pytania sa po prostu ignorowane
nieodpowiadanie na nie, tlumaczone jest brakiem czasu
ale na glupawe pogaduszki o doopie maryny maja czas
Obserwuj wątek
    • Gość: tony.soprano Re: co myslimy o adminach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:46
      Powiem delikatnie .Banda zydokomunsitycznych psychopatów ,którym sie wydaje ze
      dopuszczona ich do władzy.
      Wycinanie wątków,manipulacje zaczerpniete z dawnej PZPR i SB sa najbliższe tej
      grupie palantów.
      Zastanawi mnie tylko jedno.Jak to sie stało ,ze nagle pojawili sie w całej
      Polsce na wszystkich forach?
    • haklina Re: co myslimy o adminach? 31.12.05, 18:46
      Nie pozwlaj sobie, dziecko. Ja swoja prace traktuje bardzo serio. Jestem
      adminem na forum o grach na Xboxa, na PC i na PS2. Sama zobaczysz, ze nasza
      redakcja jest bardzo zetelna. a ze ty masz zludzenie-coz, twoja sprawa!
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35852
      • maly_jelen Re: co myslimy o adminach? 31.12.05, 18:49
        Jesli administratorzy ci cos zrobili, to mam to w dupie. A jesli na prawde
        usuwali twoje posty i tematy, i za to ich tak nie nawidzisz, to wcale sie nie
        dziwe (adminom oczywiscie). Za takie pisanie kazdego by zabanowali, a Was tylko
        otrzegli!
        Nawet jesli ZDARZAJA SIE tacy administratorzy, nie mozna mowic, ze tacy sa
        wszyscy!
        • haklina Re: co myslimy o adminach? 31.12.05, 18:51
          No wlasnie. Byles zaledwie na trzech forum, a juz mowisz jakbys znal wszystkie!
          • Gość: Inga Re: co myslimy o adminach? IP: *.ipt.aol.com 31.12.05, 19:17
            Przeciez nawet ludzi nie znasz-a to, ze czasami zaniedbuja fora, z powodu braku
            czasu...przeciez admini to tez ludzie!!!!
            • Gość: Lajko Re: co myslimy o adminach? IP: *.ipt.aol.com 31.12.05, 19:18
              Nie mozna wyrazac opini, jesli jest sie takim niegrzecznym prostakiem. Trzeba
              najpierw popracowac nad elokwencja!!!
              • ontarian Re: co myslimy o adminach? 31.12.05, 20:03
                a to niby dlaczego nie mozna wyrazac opinii?
                kazdy ma prawo powiedziec co mysli
                moje zdanie o adminach jest takie jak napisalem
                ty masz prawo miec inne
                nie znaczy to, ze mozesz krytykowac innych
                tylko dlatego, ze maja odmienne zdanie od ciebie
        • iwetta26 Re: co myslimy o adminach? 05.01.06, 22:03
          Co widzę,jak coś nie powaszej mysli to juz gnoic zaczynacie.Gratuluję pięknej
          polszczyzny pani niekonfliktowa.
    • ontarian przyklad UBeckich metod 31.12.05, 20:06
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=34162812
      trzeci raz na tamtym watku napisalem
      ze najlepsze watki powycinali
      na jakiej podstawie wycieto poprzednie dwa wpisy?
      Bog jeden raczy wiedziec
      i wcale nie oczekuje rozsadnego wytlumaczenia
      od jednych z adminow
      • maly_jelen Re: przyklad UBeckich metod 31.12.05, 20:23
        Nie chodzi o to, ze nie mozesz miec innego zdania. Ty ludzi po prostu wyzywasz.
        A ludzie maja uczucia, i nie masz prawa ich ponizac. Nie "rzuca sie miesem" na
        byle kogo-to powinienes widziec. A poza tym dlaczego mowisz"administratorzy"?
        Powinienes powiedziec "administratorzy tego forum". Bo nie wszyscy sa tacu samy!
        • ontarian Re: przyklad UBeckich metod 31.12.05, 20:39
          tam gdzie kogos wyzywam
          to niech sobie wycinaja
          i o to nie bede mial pretensji
          pod warunkiem, ze wytna rowniez
          wpisy, ktore mnie obrazaja

dlaczego pisze administratorzy?
          dlatego, ze o nich mam takie zdanie
          tak samo jak za komuny o ormowcach czy ubekach
          • mobill Re: Co ty tam gadasz? 31.12.05, 20:47
            Popatrz na to z takiej strony: Gdyby nie administratorzy, to zadne forum by nie
            istnialo, wiec zamknij dziob i przyznaj, ze sie myliles!
            • ontarian Re: Co ty tam gadasz? 31.12.05, 20:57
              mobill napisał:

> Popatrz na to z takiej strony: Gdyby nie administratorzy, to zadne forum by
              > nie istnialo,
              ja nie twierdze, ze nie powinno byc adminow
              tyle ze powinni byc tacy
              ktorzy regulaminu nie maja gdzies
              tacy, ktorzy nie wycinaja, bo taki maja humor
              tylko wycinaja wedlug zasad, ktore sami ustalili

> wiec zamknij dziob
              to raczej ty swego klapacza przymknij

> i przyznaj, ze sie myliles!
              w czym to ja sie mylilem?
              • Gość: Inga Re: Co ty tam gadasz? IP: *.ipt.aol.com 31.12.05, 21:21
                Jak ci sie admini nie podobaja, to idz na takie forum, gdzie ich nie ma!
                Zaraz, zaraz...takiego forum nie ma!
                Widzisz teraz, ze gadasz bez sensu?
                • jureek Re: Co ty tam gadasz? 06.01.06, 09:26
                  Gość portalu: Inga napisał(a):

> Jak ci sie admini nie podobaja, to idz na takie forum, gdzie ich nie ma!
                  > Zaraz, zaraz...takiego forum nie ma!

Następny homosovieticus bez wyobraźni. Usenet obywa się bez adminów i funkcjonuje.
                  Jura

• iwetta26 Do mobil 05.01.06, 22:06
              Och mobil jak pięknie się wyrazasz czyzbyś znowu trafił na osobe kłotliwą a ty
              jak zwykle jestes niewinna/y.....
            • jureek Re: Co ty tam gadasz? 06.01.06, 09:23
              mobill napisał:

> Popatrz na to z takiej strony: Gdyby nie administratorzy, to zadne forum by nie
              >
              > istnialo,

Nieprawda. Jestem na forum Gazety od samego początku i w pierwszym okresie forum
              to doskonale się miało bez ingerencji cenzorskich. Dopiero płacze i żale
              podobnych do Ciebie ludzi bez wyobraźni (bo nie starcza im tej wyobraźni, żeby
              wyobrazić sobie, że ludzie mogą pisać bez nadzoru i nadzorcy) spowodowały, że
              zaczęły się wycinanki. I jest gorzej, bo coraz mniej merytorycznych dyskusji
              mamy, a za to coraz więcej przepychanek z adminami.
              W usenecie też nie ma żadnych adminów, każdy sobie sam może ustawić filtry i
              doskonale to funkcjonuje. Jeśli więc piszesz, że forum nie może istnieć bez
              adminów, to jest to po prostu nieprawda. No chyba, że masz na myśli adminów w
              sensie tylko technicznym. Tacy rzeczywiście czasami bywają niezbędni.

> wiec zamknij dziob i przyznaj, ze sie myliles!

Lekcje logiki przydałyby się. Jak można z zamkniętym dziobem (cóż za eleganckie
              wyrażenie) przyznać cokolwiek? Więc albo, albo.
              Jura
    • gale troll n/txt 31.12.05, 21:59

• koncowka Re: co myslimy o adminach? 01.01.06, 00:56
      ontarianie, Twoje watki sa wycinane bo wiele forumowiczow klika na "usun"
      Admin dziala wedlug zyczenia wiekszosci. Twoje watki sa wielce obrazliwe,
      wchodzisz na rozne for (szczegolnie o zwierzetach) zeby prowokowac. Rownie to
      robisz na Forum Polonia. Nie masz nic lepszego w zyciu? Moze bys tak sie zajal
      praca charytatywna? Zrob cos pozytecznego dla ludzkosci.
      • maly_jelen Re: co myslimy o adminach? 01.01.06, 14:12
        koncowka napisała:

> ontarianie, Twoje watki sa wycinane bo wiele forumowiczow klika na "usun"
        > Admin dziala wedlug zyczenia wiekszosci. Twoje watki sa wielce obrazliwe,
        > wchodzisz na rozne for (szczegolnie o zwierzetach) zeby prowokowac. Rownie to
        > robisz na Forum Polonia. Nie masz nic lepszego w zyciu? Moze bys tak sie zajal
        >
        > praca charytatywna? Zrob cos pozytecznego dla ludzkosci.

I ja sie w pelni z Toba, koncowko zgadzam! Widocznie na to, ze admini czasami
        nawalaja (bo tez sa ludzmi) ludzie reaguja roznie. Ty, np. biegasz kolo
        komputera z krzykiem:
        -AAAAAAA! Bandyci, wariaci, kto im dal prawo!!!!???
        I po co?
      • jureek Re: co myslimy o adminach? 06.01.06, 09:29
        koncowka napisała:

> ontarianie, Twoje watki sa wycinane bo wiele forumowiczow klika na "usun"
        > Admin dziala wedlug zyczenia wiekszosci.

Jeżeli rzeczywiście działają według życzenia większości, to świadczy to o nich
        jak najgorzej. Bo nie powinni kierować się zdaniem większości a tylko i
        wyłącznie prawem i regulaminem. Uleganie woli większości to nie prawo, tylko lincz.
        Jura
    • kakui zobaczcie ta ignorancje 01.01.06, 13:39
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=32137379

co to za odpowiedz ?
      • po.prostu.ona Zgadzam się z tezą 01.01.06, 16:32
        że usuwane są przede wszystkim posty trolli, obrażające innych forumowiczów,
        lub będące głupawymi prowokacjami frustratów. Nie widzę tu cenzury, uważam, że
        moderowanie odbywa się zgodnie ze zdrowym rozsądkiem i sprzyja osobom chcącym
        prowadzić dyskusje w cywilizowany sposób.
        • lubie_kaszane1 Re: Zgadzam się z tezą 01.01.06, 18:05
          Szkoda, ze nie wykazalas sie takim "cywilizowanym sposobem" w innych
          dyskusjach...
          • po.prostu.ona Re: Zgadzam się z tezą 01.01.06, 19:27
            lubie_kaszane1 napisała:

> Szkoda, ze nie wykazalas sie takim "cywilizowanym sposobem" w innych
            > dyskusjach...
            Cóż, nikt nie jest doskonały. :-DDDDD Ale moje posty nie są wycinane.
            • chaspera Re: Zgadzam się z tezą 01.01.06, 20:43
              > Cóż, nikt nie jest doskonały. :-DDDDD Ale moje posty nie są wycinane.
              Prawda:)
              Ale trzeba sie zdecydowac, jaki styl pisania wybrac. Czasami mam ochote
              nawrzeszczec na jakiegos uzytkownika, ale zawsze sie kontroluje. A na posta
              Oriantana nie odpowiem. Dlaczego? Prostaki mnie nie interesuja!
              • po.prostu.ona Re: Zgadzam się z tezą 01.01.06, 21:58
                ej, bez przesady, nie mam zwyczaju wrzeszczeć. Bogiem a prawdą nie wiem o co
                chodzi "kaszance" - ale widocznie coś do mnie ma. Bywa, jeszcze się taki nie
                urodził, co by wszystkim dogodził.
    • ontarian widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 19:08
      tematem jest co myslicie o adminach, a nie o mnie
      ja napisalem co o nich mysle
      rowniez wiem co niektorzy mysla o mnie
      ale dalej to nie zmienia fakt
      ze admini za nic sobie maja regulamin
      ktory sam sporzadzili
      klikanie innych forumowiczow, aby wpis wycieto
      wcale tego wpisu nie kwalifikuje do wyciecia
      mnie tez wiele wpisow sie nie podoba
      ale to nie znaczy, ze tylko dlatego maja byc wycinane
      po co w koncu jest regulamin i netykieta?
      • maly_jelen Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 20:47
        Oriantan, spokojnie, na pewno jetes po prostu chory. To nie twoja wina, czasami
        los jest niesprwawiedliwy! Twoja dolegliwosc nazywa sie "ADHD". Polega na
        nadpobudliwosci, nadwrazliwosci, zludzeniu typu "Wszyscy sie na mnie uwzieli" i
        czestej depresji. Zazwyczaj wybadana u dzieci (czyli np. u ciebie dzieciaku).
        Mozesz wybrac leczenie panstwowe lub prywatne (o ile masz na takowe pieniadze).
        Powidzenia w gruntownej zmianie psychicxznej!
        PS Jesli jestes z Gdanska, polecam cudownego psychologa, p. Grzylak, ktora
        mieszka na ulicy Piwnej :)
        • ontarian Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 21:03
          i znowu odbiegasz od tematu
          i zaczynasz jakies personalne wedrowki
          czy naprawde az tak glupi jestes?
          • agent0091 Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 21:09
            To jest ona, przez jej login niektorzy niekumaci mysla ze jest chlopakiem.
            Ale i tak ma lepiej niz ty-wszyscy mysla ze jestes rodzajem nijakim!
            • laverata Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 21:10
              Co my mysklimy o administratorach?
              Coz, to ludzie, ktorzy niestety musza sie meczyc z takimi wariatami jak ty!
              • Gość: tony.soprano Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 21:41
                Admini sa po..jechni i tyle,do prac przymusowych z nimi.
                Podobno kształtuja charaktery(osłom)
                • laverata Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 21:44
                  To musi byc stresujaca praca. A ty, ontarian uwazaj, bo w koncu dostaniesz bana!
                  • laverata Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 21:45
                    PS Wiekszosc osob odpowiada "bana sie nie boje!" I dobrze, bo bana nie macie
                    sie bac-to tylko zakaz pisania dalszych glupot!
                    • ontarian Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 21:50
                      juz tyle razy mnie banowali
                      ze zdazylem sie do tego przyzwyczaic
                      ale najsmieszniejsze jest to
                      ze najczesciej tego bana dostawalem
                      bez konkretnego powodu
                      • laverata Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 22:02
                        Tobie sie tak zdawlo. Dla innych powod byl!
                        • ontarian Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 22:06
                          powod nie ma byc dla jednych, czy dla drugich
                          powod ma byc wedlug konkretnych regul
                          ktore najwyrazniej przez adminow nie sa przestrzegane
                          • maly_jelen Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 22:09
                            Co do regul, ty reguly przekroczyles juz dawno!
                            --
                            The biggest happines in my own life is to love and be loved...EVER!
                            • ontarian Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 01.01.06, 23:44
                              tak? a ktore?
                              mam ci dac linka do regulaminu i netykiety?
                              • haklina Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 02.01.06, 14:50
                                Jestes taki niekumaty, ze nawet sam nie wiesz co robisz? O kurde! Powazniejszy
                                przypadek ADHD niz myslalam!
                                • ontarian Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 02.01.06, 17:33
                                  haklina napisała:

> niz myslalam!
                                  hehehe, nie pochlebiaj sobie
                                  • mobill Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 02.01.06, 17:56
                                    To bylo na niezbyt wygorowanym poziomie.
                                    Zdecyduj sie kto jest twoim wrogiem: admini, gazeta.pl, uzytkownicy czy moze
                                    wszyscy naraz? :P
                                    • ontarian Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 02.01.06, 22:22
                                      to bylo na poziomie przedmowcy
                                      a wrogowie? ja wrogow nie mam
                                      po prostu wypowiadam swoje zdanie
                                      a do tego zdaje sie sluzy forum
                                      i nie podobaja mi sie pewne adminskie metody
                                      • maly_jelen Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 03.01.06, 14:23
                                        Wiec musze Ci wyjasnic znaczenie slowa wrog:
                                        To ktos kto zrobil Ci cos strasznego(zabral zone, zabil dzieci, usmazyl
                                        pieska), kto upokorzyl cie niemilosiernie(obrzucil jajkami, wysmial cie, podarl
                                        spodnie) lub jest po prostu lpszy od ciebie i nie mozesz tego zniesc!
                                        Do wroga jestesmy opryskliwy, obgadujemy ich, gotuje sie w nas na dzwiek jego
                                        imienia, piszemy o nim same zle rzeczy, jest szereg rzeczy, ktorych w nim nie
                                        lubimy.
                                        I mimo, ze administratorzy nie zabili twojej ziny, nie podpalili zwierzatka
                                        domowego, nie upokorzyli cie traktujesz ich jak wrogow!

Czy to jest normalne?
                                        • iwetta26 Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 05.01.06, 22:04
                                          widzę ,ze jak tylko ktoś wyrazi się nie po twojej mysli to zaczynasz
                                          gnojenie.Gratuluje pani niekonfliktowa.
                                • iwetta26 Do haklina 05.01.06, 22:10
                                  Dziwczyno nie osmieszaj się..poczytaj zanim powiesz cos na temat adhd bo Twoja
                                  niewiedza mnie zabije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • iwetta26 Do maly_jelen 05.01.06, 22:08
          maly _jelen poczytaj najpierw o chorobie adhd zanim zaczniesz sie
          osmieszac...Boze,coz za niewiedza.
          • stefan998 Re: Do maly_jelen 05.01.06, 23:21
            Boze, co za rodzja nijaki!!!
            Ona przynjamniej ma plec, udziela sie na temat, zostala kilka razy
            wyrozniona...i umie zmiescic wszystko wjednym watku. Nie spamuje, trollu!
            • Gość: IWETTA26 DO STEFANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 00:02
              Ja nie spamuje dzieciaku tylko zabieram głos..jak ktoś sie ma pojęcia o
              chorobie adhd to niech sie nie wypowiada bo się osmiesza!!!!!!!!!
              Maly_jelen nie udziela się na temat niestety bo adhd nie bylo tematem dyskusji
              i na temat adhd tez nic nie wie więc gdzie ta wiedza na temat.Niestety ta
              dyskusja pokazuje,ze wystarczy jakas niepochlebna opinia a juz wiadome osoby
              gnoją tych ,ktorzy mają inne zdanie.Jest takie przysłowie-nie ruszaj gowna bo
              będzie smierdzialo- i niestety pasuje ono tu do niektorych jak ulał.
        • jureek Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu 06.01.06, 10:03
          maly_jelen napisała:

> Oriantan, spokojnie, na pewno jetes po prostu chory. To nie twoja wina, czasami
          >
          > los jest niesprwawiedliwy! Twoja dolegliwosc nazywa sie "ADHD". Polega na
          > nadpobudliwosci, nadwrazliwosci, zludzeniu typu "Wszyscy sie na mnie uwzieli" i
          >
          > czestej depresji. Zazwyczaj wybadana u dzieci (czyli np. u ciebie dzieciaku).
          > Mozesz wybrac leczenie panstwowe lub prywatne (o ile masz na takowe pieniadze).
          >
          > Powidzenia w gruntownej zmianie psychicxznej!
          > PS Jesli jestes z Gdanska, polecam cudownego psychologa, p. Grzylak, ktora
          > mieszka na ulicy Piwnej :)

Jak ktoś dopuszczający się takich niewybrednych osobistych wycieczek może zostać
          moderatorem? Bo mały jeleń zdaje się jest moderatorem. To też nieźle świadczy o
          kwalifikacjach adminów.
          Jura
          • Gość: Iwetta26 Re: widze, ze wpisy zaczely odbiegac od tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:01
            dokładnie tak..widać jaką klasę przedstawia maly_jelen,ktora takze pelni role
            moderatora...żalosne.
            • maly_jelen Re: a ja widze, ze zaczeliscie sie bujac 06.01.06, 15:13
              Jestem zalozycielem forum , to jest skromna roznica!
              • loving_gay Re: a ja widze, ze zaczeliscie sie bujac 06.01.06, 15:16
                Nie znudzilo sie wam, dzieciaczki? Jesli chceice sie wykrzyczec i pobawic, to
                idzcie na osla lawke. Tam jest kupa miejsca, dla takich jak ty, iwetta. Jedno
                ci sie udalo:
                zyskalas tytul trolla roku.
                Ni wiesz co to jest troll? Juz mowie:
                -Trolle zawsze sie kloca
                -Wypowiadaja sie tylko na tematy klotni, napadaja
                -zupelnie nie maja stylu
                -probuja, probuja, ale i tak rzadko kiedy cos i sie udaje
                -nigdy nie powie przepraszam, bo to dla niego za trudne.
                Moglabys sie przyznac do bledu, jak normalny czlowiek, ktory zszedl na zla
                droge.
                I widac, ze adminom po prostu wsciekle zazdroscisz, bo ty bys nigdy nikim nie
                zostala!
                • chaspera Re: a ja widze, ze zaczeliscie sie bujac 06.01.06, 15:17
                  Dziecko, znowu przyszlas sie klocic!
                  To jest watek: "co myslimy oi admnach", a nie "osmiesz sie totalnie"!
                  • iwetta26 Re: a ja widze, ze zaczeliscie sie bujac 06.01.06, 16:07
                    no to po co tu przyszlas i awanture znowu trolku chcesz wszcząc..nie na temat
                    piszesz diecino bo to wątek-co myslisz o adminech- a nie -co myslisz o iwetta26
                    Nie osmieszaj sie nędzny trolu
                • iwetta26 Re: a ja widze, ze zaczeliscie sie bujac 06.01.06, 16:05
                  Odwal sie ode mnie dziewczyno,do Ciebie nie pisze więc nie pytana nie
                  odpowiadaj.Widzeze innego słowa niz troll to tu chyba nikt nie zna bo w kółko
                  to samo powtarzacie.
              • jureek Re: a ja widze, ze zaczeliscie sie bujac 06.01.06, 15:28
                maly_jelen napisała:

> Jestem zalozycielem forum , to jest skromna roznica!

OK, w takim razie niedokładnie doczytałem. Forum prywatne może założyć każdy
                użytkownik, nawet taki, który posuwa się do niewybrednych, prywatnych wycieczek
                wobec innych forumowiczów.
                Jura
                • stefan998 Re: a ja widze, ze zaczeliscie sie bujac 06.01.06, 15:31
                  Nie pozwalaj sobie, jureek
                  A jak wytlumaczysz to, ze do jelonka mam szacunku ilosc nieograniczona, a do
                  ciebie mi sie konczy? Nie, nie dlatego, ze masz inne zdanie. Dlatego ze tak jak
                  iwetta nie masz juz stylu.
                  • iwetta26 DO STEFANKA 06.01.06, 16:04
                    O czyzbyś sobie stefanku nowego wroga znalazl bo ma INNE zdanie niż WY!!!!
                    Widze,ze juz argumentow powoli zaczyna brakowac...smutne,bardzo smutne.
                  • jureek Re: OT do Stefana998 06.01.06, 16:42
                    stefan998 napisał:

> Nie pozwalaj sobie, jureek

Oj, jak się boję. Stefan998 paluszkiem mi pogroził. A na co niby nie mam sobie
                    pozwalać? Na stwierdzenie faktu, że mały jeleń dopuścił się ataku personalnego?
                    A czy wysyłanie kogoś na leczenie nie jest atakiem personalnym?

> A jak wytlumaczysz to, ze do jelonka mam szacunku ilosc nieograniczona, a do
                    > ciebie mi sie konczy?

Wcale Ci nie wytłumaczę. Co mnie obchodzi, do kogo masz szacunek, a do kogo nie?
                    To Twoja sprawa. No i nie jest to wcale związane z tematem wątku.

> Nie, nie dlatego, ze masz inne zdanie. Dlatego ze tak jak
                    >
                    > iwetta nie masz juz stylu.

Co prawda, nie prosiłem Cię o recenzję mojej twórczości, ale skoro już się
                    wysiliłeś, to dziękuję. Wytłumaczysz mi, na czym polega "stylowe" pisanie? Czy
                    np. na grożeniu paluszkiem adwersarzom?
                    Jura
                    • loving_gay Re: OT do Stefana998 06.01.06, 18:17
                      Niewazne. Mowilismy o daminach, ok? O czym wy teraz pieprzycie?
                      Nie mozecie mowic, ze wszyscy admini to swinie. Bo tak nie jest i juz1
                      • Gość: Klara Re: OT do Stefana998 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:29
                        hm..pieprzycie..coż za rozmowa z klasą?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka