eela 02.11.02, 10:59 Nie dochodza maile. Cały czas pojawia się napis, ze wystąpiły problemy komunikacyjne Link Zgłoś Obserwuj wątek
sloggi Re: Poczta źle działa 04.11.02, 09:39 Może to ślady powłamaniowe. Przecież podobno włamałem się do Twojej skrzynki, a zatem mogę uchodzić w Twoich oczach za eksperta. Link Zgłoś
zdzicha Re: Poczta źle działa 04.11.02, 14:44 Ja myśle, Sloggi, ze to była jakaś eufemia. Tfu, epidemia. Tfu, eutanazja. Link Zgłoś
irzyk Re: Poczta źle działa 04.11.02, 16:24 zdzicha napisała: > Ja myśle, Sloggi, ze to była jakaś eufemia. Tfu, epidemia. Tfu, eutanazja. Czy moglibyście mi wyjaśnić co oznacza słowo 'eufemia'!!! Pozostałe znam - jakiś może niewyedukowany jestem. Muszę iść na douczanie na balkon z ławką. A propos czy odnaleziono ławkę? GDZIE JEST ŁAWKA??? Link Zgłoś
sloggi_ Re: Poczta źle działa 04.11.02, 16:31 Tu są tylko ośle ławki. Czyżby o taką ławkę chodziło ? Czy na forum prywatnym mogę mieć oślą ławkę ? - muszę o to zapytać na forum dla adminów. Link Zgłoś
zdzicha Re: Poczta źle działa 04.11.02, 23:13 A co za osioł postawił na mojej drodze tę ławkę, na której nabiłam sobie niedawno bardzo efektownego siniaka? Czyzby tarantule buszowały po cmentarzach? Czy to może jakiś eufemizm? Link Zgłoś