Dodaj do ulubionych

Zaangażowanie admina w forum prywatne

17.12.02, 14:42
Czy jeden z adminów będący uczestnikiem forum prywatnego może wykorzystywać
i przekazywać współforumowiczom informacje uzyskane przy użyciu środków ,
do których nie może mieć dostępu zwykły forumowicz ?
To , że admin może uczestniczyć w forum prywatnym jest zrozumiałe .
Myślę , że nie może wykorzystywać informacji zdobytych drogą służbową do
celów prywatnych , czyli właśnie do przekazywania współuczestnikom forum
prywatnego .

Obserwuj wątek
    • dj Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 17.12.02, 15:26
      cognitor napisał:

> Czy jeden z adminów będący uczestnikiem forum prywatnego może wykorzystywać
      > i przekazywać współforumowiczom informacje uzyskane przy użyciu środków ,
      > do których nie może mieć dostępu zwykły forumowicz ?
      > To , że admin może uczestniczyć w forum prywatnym jest zrozumiałe .
      > Myślę , że nie może wykorzystywać informacji zdobytych drogą służbową do
      > celów prywatnych , czyli właśnie do przekazywania współuczestnikom forum
      > prywatnego .

Możesz napisać o co konkretnie chodzi? Administrator w żaden sposób nie
      powinien dzielić się informacjami poufnymi z użytkownikami. Takimi informacjami
      są np. te dotyczące pełnych adresów IP osób zalogowanych. Informacje służbowe
      mogą być wykorzystywane tylko do celów służbowych (np. blokowanie dostępu),
      bądź spraw związanych z kontaktami z organami ścigania.
    • maas Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 17.12.02, 19:49
      Oczywiscie, ze nie powinien, i o ile mi wiadomo nikt tego nie robi. To powazne
      oskarzenie, prosze o link lub cytat wraz z pochodzeniem.
      • Gość: Niech Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 20:46
        No to jeszcze ten trzeci powinien sie odezwac. Ten wlasciwy wilk. Hi, hi.
        • Gość: sowa_z_dziupli Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne IP: 130.94.107.* 17.12.02, 21:43
          dlaczego rozmawiacie o dziupli?
          pyzia to taka życzliwa kobieta, a tej pani admince z
          dziupli można przecież ufać, że nikomu nie powtórzy.
          robicie z igły widły, bo mówi tej pani kto pisuje na
          forum i jakie ma IP, wielkie mi rzeczy.
          • maas Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 17.12.02, 21:52
            Witam anonima,
            Pyzia ani w Dziupli, ani w zadnym innym forum prywatnym nie podawala nikomu
            zadnego IP, podobnie jak nie robili tego inni admini. Prosze nie ciagnac tej
            wojny podjazdowej miedzy forami prywatnymi, bo to jest - przepraszam za
            sformulowanie - przedszkolackie.
            • sloggi Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 21.12.02, 23:23
              maas napisała:

> Witam anonima,
              > Pyzia ani w Dziupli, ani w zadnym innym forum prywatnym nie podawala nikomu
              > zadnego IP, podobnie jak nie robili tego inni admini. Prosze nie ciagnac tej
              > wojny podjazdowej miedzy forami prywatnymi, bo to jest - przepraszam za
              > sformulowanie - przedszkolackie.

Maas - czy mogłabyś się uderzyć w piersi i prosto w oczy powtórzyć mi na żywo?
              Nie sądzę abyś to zrobiła. Każdy, kto bywa na Dziupli wie kim jest Pyzia, która
              wiele rzeczy pisze bezpośrednio na forum.
              No, chociażby dziś.
              • maas Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 21.12.02, 23:48
                Przepraszam, ale nie rozumiem - co mam powtarzac i dlaczego?
                Z powodu tego zgloszenia przejrzalam wszystkie dzisiejsze watki w rzeczonym
                forum prywatnym (na ktorym Pyzia ma swiete prawo pisac, bo czemu nie?). Nie ma
                tam zadnego ujawniania IP ani innych danych osobowych.
                Zarzucanie adminowi przestepstwa to powazna sprawa. Po raz TRZECI prosze o
                podanie konkretow, inaczej nie mam innego wyjscia jak uznac Wasze zgloszenia w
                tej sprawie za zwykle oszczerstwo i przestac zwracac na nie uwage.
                • mikolaj7 Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 22.12.02, 00:18
                  maas napisała:

> Przepraszam, ale nie rozumiem - co mam powtarzac i dlaczego?
                  > Z powodu tego zgloszenia przejrzalam wszystkie dzisiejsze watki w rzeczonym
                  > forum prywatnym (na ktorym Pyzia ma swiete prawo pisac, bo czemu nie?). Nie ma
                  > tam zadnego ujawniania IP ani innych danych osobowych.
                  > Zarzucanie adminowi przestepstwa to powazna sprawa. Po raz TRZECI prosze o
                  > podanie konkretow, inaczej nie mam innego wyjscia jak uznac Wasze zgloszenia w
                  > tej sprawie za zwykle oszczerstwo i przestac zwracac na nie uwage.

o tej porze w pracy..? moze o to im chodzi od samego
                  poczatku ;-)))
                  • sloggi Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 22.12.02, 00:27
                    Nadinterpretacja Mikołaju.
                    • Gość: m7 Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 11:38
                      sloggi napisał:

> Nadinterpretacja Mikołaju.

dzieki za wyprowadzenie z bledu, hehehe
                • sloggi Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 22.12.02, 00:26
                  maas napisała:

> Przepraszam, ale nie rozumiem - co mam powtarzac i dlaczego?
                  > Z powodu tego zgloszenia przejrzalam wszystkie dzisiejsze watki w rzeczonym
                  > forum prywatnym (na ktorym Pyzia ma swiete prawo pisac, bo czemu nie?). Nie
                  ma
                  > tam zadnego ujawniania IP ani innych danych osobowych.
                  > Zarzucanie adminowi przestepstwa to powazna sprawa. Po raz TRZECI prosze o
                  > podanie konkretow, inaczej nie mam innego wyjscia jak uznac Wasze zgloszenia
                  w
                  > tej sprawie za zwykle oszczerstwo i przestac zwracac na nie uwage.

Mnie prosisz po raz pierwszy w tym wątku.
                  Maas - wiesz, że od pewnego czasu uważam, że jesteś przy całej swej
                  symatyczności, stronnicza.
                  Wobec kogo to chyba wiesz.
                  A dlaczego? to już tylko Ty możesz wiarygodnie odpowiedzieć.
                  • jolajola1 Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 22.12.02, 00:31
                    panowie cognitor, Niech, sloggi i pani sowo_z_dziupli !
                    link, dowód, cytat by się przydał, a nie takie dyrdymały w powietrze
                  • maas Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 22.12.02, 00:33
                    sloggi napisał:
                    > Mnie prosisz po raz pierwszy w tym wątku.

W takim razie prosze po raz drugi.

> Maas - wiesz, że od pewnego czasu uważam, że jesteś przy całej swej
                    > symatyczności, stronnicza.
                    > Wobec kogo to chyba wiesz.
                    > A dlaczego? to już tylko Ty możesz wiarygodnie odpowiedzieć.

A wiec teraz nie mowimy juz o Pyzi? Tyle dobrze. Otoz wlasnie nie wiem, na czym
                    taka stronniczosc mialaby niby polegac. Nie odpowiada mi dyskusja oparta na
                    aluzjach i insynuacjach. Jesli macie zarzuty wobec adminow, prosze je
                    sprecyzowac. Inaczej - patrz moj post wyzej.
                    • Gość: ktos Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne IP: *.acn.pl 22.12.02, 01:07

> A wiec teraz nie mowimy juz o Pyzi? Tyle dobrze. Otoz wlasnie nie wiem, na
                      > czym taka stronniczosc mialaby niby polegac. Nie odpowiada mi dyskusja oparta
                      > na aluzjach i insynuacjach. Jesli macie zarzuty wobec adminow, prosze je
                      > sprecyzowac.

Udajemy, ze nie wiemy o co chodzi? A ktos wczesniej cos o przedszkolu mowil...
                      W takim razie do Ciebie pasuje zlobek...

> Inaczej - patrz moj post wyzej.

Tak, na kolejny post piszemy, ze odpowiadac juz nie bedziemy - gratulacje... To
                      chyba nawet zlobek nie jest...
                      • Gość: Niech Ja mam zarzuty... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 01:43
                        ...wobec matolkow z W-wy. Wiadomo jakie. Gnoju nie sprzataja, a swoich butow
                        nie wycieraja na Czerstwej w wycieraczke. Starczy? Starczy.
                        PS. A adminom zycze dokladnie tego samego co oni mnie. A sobie, zeby nie bylo
                        odwrotnie.
                        PS2. Pamietajcie o wycieraczkach do roweru. Bylem pierwszy.
                  • Gość: seven Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 11:43

>
                    > Mnie prosisz po raz pierwszy w tym wątku.
                    > Maas - wiesz, że od pewnego czasu uważam, że jesteś przy całej swej
                    > symatyczności, stronnicza.
                    > Wobec kogo to chyba wiesz.
                    > A dlaczego? to już tylko Ty możesz wiarygodnie odpowiedzieć.
                    >

hessus.. wyglada to tak, jakbyscie probowali adminow
                    sprowokowac, bo zadnych dowodow nie ma, a trzeba jej
                    jakos zdobyc. a to wyzej to chyba zacheta do przyznania
                    sie do jakiejs winy..? o ktorej nie macie pojecia, ale
                    liczycie, ze jakas tam jest.

mowcie wprost, a nie takie obchodzenie tematu bokiem, ja
                    tez chetnie poczytam co tam Maas /czy ktos inny/
                    popisala!! ale obawiam sie, ze nie ma niczego do czytania...
              • pwrzes Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 22.12.02, 10:51
                sloggi napisał:

>> Maas - czy mogłabyś się uderzyć w piersi i prosto w oczy powtórzyć mi na
                żywo?
                > Nie sądzę abyś to zrobiła. Każdy, kto bywa na Dziupli wie kim jest Pyzia,
                która
                >
                > wiele rzeczy pisze bezpośrednio na forum.
                > No, chociażby dziś.
                Witam, sloggi a mozesz podac link do forum i do posta w ktorym sa dowody na
                lamanie prawa ?

Mors
                • eela Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 22.12.02, 11:16
                  pwrzes napisał:

> Witam, sloggi a mozesz podac link do forum i do posta w ktorym sa dowody na
                  > lamanie prawa ?
                  >

Mors, podobnie jak Ty, tez bym chciała zobaczyć te linki, bo to chodzi o moje
                  forum. Jak na razie dowodem na łamanie prawa są pomówienia w tym wątku.
                  • pwrzes Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 22.12.02, 15:34
                    W takim razie psy szczekaja a karawana jedzie dalej :-)
                    A jakie to forum ? Jestem zbyt leniwy by szukac :-)

Mors
                    • eela Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 22.12.02, 16:21
                      Dziupla na Towarzyskich
                      pozdrowienia, dawno Cię nie widziałam
                      • sloggi Eelu 23.12.02, 08:39
                        Święta to okres niespodzianek.
                        A zatem abyś Ty również taką miała powiem Ci w sekrecie, że dzięki dwóm
                        życzliwym osobom mam dostęp do Dziupli.
                        To nie blef. Wczoraj wieczorem, jak zwykle przed snem poczytałem sobie co w
                        Dziupli słychać.
                        Pewnie jesteś ciekawa kto mi użycza swoich haseł?
                        Podpowiedź - osoby te są różnej płci i obie o godz. 21 miały nadal pełny akces
                        do Dziupli. Nawet za ich zgodą napisałem miły pościk :)
                        Pewnie jesteś ciekawa kto mi użycza swoich haseł?

Nie napiszę Ci tego, albowiem wtedy to już nie byłaby niespodzianka :)
                        • Gość: Mors Sloggi IP: 217.11.133.* 23.12.02, 09:48
                          A moglbys podac *w koncu* linki bedace dowodem na twoje slowa o zdradzaniu
                          numerow ip ? bo tak na razie tylko rzucasz oskarzeniami by rzucac z nadzieja ze
                          cos sie przylepi.

Mors
                          • sloggi Re: Sloggi 23.12.02, 10:13
                            Gość portalu: Mors napisał(a):

> A moglbyś podac *w koncu* linki bedace dowodem na twoje slowa o zdradzaniu
                            > numerow ip ? bo tak na razie tylko rzucasz oskarzeniami by rzucac z nadzieja
                            > ze cos sie przylepi.
                            >
                            > Mors

Dlaczego ja mam podawać linki do zawartości forum. Poproś o to założyciela
                            wątku. Mi to wcale nie przeszkadza, nawet się cieszę, że powstało forum gdzie
                            można poczytać jak internet integruje ludzi o podobnych zamiłowaniach.
                            No i pewne osoby czują się bezpiecznie myśląc, że tam nie zaglądam :))))
                            A, że się mylą :)))
                            • Gość: maciek Re: Sloggi IP: 217.161.0.* 23.12.02, 11:28
                              Sloggi, to że w Dziupli są takie szmaty co donoszą nie jest żadną tajemnicą.
                              Jeszcze są takie szmaty, które z usług donosicieli korzystają bo nie umią się
                              bez nich obejść. Można wymienić jeszcze szmaty, których bardzo interesuje
                              korespondencja prywatna, obojętne na jaki temat. Nie wiem które szmaty są
                              gorsze, u mnie mieszczą jednakowo sie na samym dnie. Ty nie możesz znieść
                              faktu, że się do Dziupli nie dostałeś i że akurat to forum przoduje. To jest
                              cała przyczyna Twojej frustracji. Twoje prowokacje są mi obojętne. Rozumiem, że
                              gra w ping-pong jest Ci znana? Skoro chcesz konstruktywnie zabrać głos to
                              odpowiedz na zadane Ci pytanie zamiast odbijać po raz kolejny piłeczkę. Chyba
                              Twoi donosiciele dobrze robia swoją robotę i dostarczyli Ci czego trzeba?:)))
                              • sloggi Re: Sloggi 23.12.02, 11:47
                                Gość portalu: maciek napisał(a):

> Sloggi, to że w Dziupli są takie szmaty co donoszą nie jest żadną tajemnicą.
                                > Jeszcze są takie szmaty, które z usług donosicieli korzystają bo nie umią się
                                > bez nich obejść. Można wymienić jeszcze szmaty, których bardzo interesuje
                                > korespondencja prywatna, obojętne na jaki temat. Nie wiem które szmaty są
                                > gorsze, u mnie mieszczą jednakowo sie na samym dnie. Ty nie możesz znieść
                                > faktu, że się do Dziupli nie dostałeś i że akurat to forum przoduje. To jest
                                > cała przyczyna Twojej frustracji. Twoje prowokacje są mi obojętne. Rozumiem,
                                > że gra w ping-pong jest Ci znana? Skoro chcesz konstruktywnie zabrać głos to
                                > odpowiedz na zadane Ci pytanie zamiast odbijać po raz kolejny piłeczkę. Chyba
                                > Twoi donosiciele dobrze robia swoją robotę i dostarczyli Ci czego trzeba?:)))

Szanowny Bigmacku - bo takim Cię czytam na Dziupli.
                                Brzydko piszesz o innych ludziach, "szmata" to czasem bardzo przydatna rzecz.
                                Wszak wyciera się nią brudy po innych. Jasne, że interesuje mnie co się w
                                Dziupli dzieje. To miło patrzeć, jak jesteście wewnątrz niej mili i grzeczni.
                                Niektórzy z Was poza tym forum już tak mili nie są. Przecież nie mówię, że to
                                dwulicowość. Tam tiu-tiu-tiu, a na zewnątrz troszkę jakby inaczej. Forum
                                przoduje? I wspaniale, albowiem zaspokaja to potrzebę bycia najlepszymi
                                niektórych z jego użytkowników. Przeciez nie mówię, że ktoś jest łasy na
                                wyróżnienia. Owszem, moi donosiciele wspaniale odwalaja swoją robotę, to jedni
                                z najbardziej lubianych uczestników tego forum - ostatni, których można uznać
                                za podejrzanych :)
                                Ja niestety nie zrobię Wam tej przyjemności i nie podam linków będących
                                udokumentowaniem wypowiedzi Cognitora, zresztą Admin tamtego forum bardzo
                                szybko wycina niewygodne wątki (n.p. o mnie, wątek Palkera z linkiem na forum
                                Targówek). Nie mogę też podać żadnych linków, bo tak obiecałem "życzliwym".
                                A, że Cię to obchodzi, Drogi Bigmacku; świadczy ton Twojego milutkiego postu.
                                Czas pościć.
                                • maas Re: Sloggi 23.12.02, 11:59
                                  sloggi napisał:

> Ja niestety nie zrobię Wam tej przyjemności i nie podam linków będących
                                  > udokumentowaniem wypowiedzi Cognitora, zresztą Admin tamtego forum bardzo
                                  > szybko wycina niewygodne wątki (n.p. o mnie, wątek Palkera z linkiem na forum
                                  > Targówek). Nie mogę też podać żadnych linków, bo tak obiecałem "życzliwym".

Potwierdzajac zarzuty Cognitora, Ty rowniez oskarzasz adminow. Ja przejrzalam
                                  cala Dziuple wlacznie ze skasowanymi watkami i zadnego naruszenia prawa nie
                                  znalazlam. Jezeli widziales rzekome watki lamiace prawo, prosze po raz TRZECI
                                  (tym razem Ciebie po raz trzeci) o ich podanie. Lub o wycofanie sie z tak
                                  powaznych zarzutow.

Co do osoby zalozyciela watku: prosze bez prowokacji. Ja przeciez widze IP i
                                  jego, i Twoje.
                                  • sloggi Re: Sloggi 23.12.02, 12:27
                                    maas napisała:

> sloggi napisał:
                                    >
                                    > > Ja niestety nie zrobię Wam tej przyjemności i nie podam linków będących
                                    > > udokumentowaniem wypowiedzi Cognitora, zresztą Admin tamtego forum bardzo
                                    > > szybko wycina niewygodne wątki (n.p. o mnie, wątek Palkera z linkiem na fo
                                    > rum
                                    > > Targówek). Nie mogę też podać żadnych linków, bo tak obiecałem "życzliwym"
                                    > Potwierdzajac zarzuty Cognitora, Ty rowniez oskarzasz adminow. Ja
                                    przejrzalam
                                    > cala Dziuple wlacznie ze skasowanymi watkami i zadnego naruszenia prawa nie
                                    > znalazlam. Jezeli widziales rzekome watki lamiace prawo, prosze po raz TRZECI
                                    > (tym razem Ciebie po raz trzeci) o ich podanie. Lub o wycofanie sie z tak
                                    > powaznych zarzutow.
                                    >
                                    > Co do osoby zalozyciela watku: prosze bez prowokacji. Ja przeciez widze IP i
                                    > jego, i Twoje.

Poczułem się zdruzgotany.
                                    Ponieważ musiałbym stać się denuncjatorem nie będę pisał nic o konkursach na
                                    Dziupli. I ogólnie biorąc przykład z pewnych osób powiem, że się wycofuję.
                                    Chcąc te osoby w pełni naśladować nie użyję słowa "przepraszam" - byłoby
                                    niestosowne.
                                    A co co IP - to szafujecie nimi na prawo i lewo, jak przy grze w kapsle.
                                    Wystarczy tylko, że ktoś ma modem TP S.A. - i już tacy mocni nie jesteście.
                                    A co do prpwokacji - nie pisz, że z tego co widzisz po IP coś wynika - bo teraz
                                    to ja mógłbym powiedzieć, że to prowokacja. Nie powiem tego, bo masz ładne oczy.
                                    • maas Re: Sloggi 23.12.02, 12:38
                                      sloggi napisał:

> Poczułem się zdruzgotany.
                                      > Ponieważ musiałbym stać się denuncjatorem nie będę pisał nic o konkursach na
                                      > Dziupli. I ogólnie biorąc przykład z pewnych osób powiem, że się wycofuję.
                                      > Chcąc te osoby w pełni naśladować nie użyję słowa "przepraszam" - byłoby
                                      > niestosowne.

Wiec nie mowimy juz o IP, tylko o konkursach? :-)
                                      Rozumiem, ze jest to wycofanie sie z zarzutow - OK, przyjeto.

> A co do prpwokacji - nie pisz, że z tego co widzisz po IP coś wynika - bo
                                      teraz
                                      > to ja mógłbym powiedzieć, że to prowokacja. Nie powiem tego, bo masz ładne
                                      oczy.

Dla mnie wynika, dla innych nie musi. Dziekuje za komplement.
                                      • sloggi Re: Sloggi 23.12.02, 12:45
                                        To nie jest komplement tylko obiektywna prawda.
                                        Kiedys Lażka napisał, że Beata_ ma najpiękniejsze oczy portalu - być może, ale
                                        nie ona jedna.
                                    • ann.k Re: Sloggi 23.12.02, 14:10
                                      oj, oj... tu bym sie mocno zastanowila na Twoim miejscu; albo doedukowala ze
                                      znajomosci uslugi dial-up swiadczonej przez tpsa; w skrocie powiem Ci tak: to
                                      ze Ty, ja i inni uczestnicy widza na forum napis: cvx.warszawa.tpnet.pl, nie
                                      oznacza, ze i dla admina jestes anonimowy; wszystko zalezy od dobrej albo zlej
                                      woli odpowiednich osob i jednego telefonu aby natychmiast zlokalizowac
                                      konkretna osobe :) chwilowo anonimowe sa tylko kafejki internetowe, a i to moze
                                      byc zludne :) ja wystepujac z poziomu szeregowego uzytkownika internetu, moge
                                      Ci powiedziec gdzie dokladnie miesci sie centrala, z ktorej korzystasz; sam
                                      chyba wiesz w tej sytuacji, ze ustalenie skad dokladnie stukasz, jest kwestia
                                      jednej minuty i odpowiedniego programu lub jednego telefonu :))

pozdrowka
                                      • sloggi Re: Sloggi 23.12.02, 15:06
                                        To wspaniale, czyli można kogoś perfekcyjnie namierzyć :)
                                        • ann.k Re: Sloggi 23.12.02, 15:46
                                          a i owszem, tylko do perfekcji potrzeba albo dobrych znajomosci albo dobrych
                                          umiejetnosci, ewentualnie dobrych powodow; natomiast sam mozesz sobie sprawdzic
                                          lokalizacje centrali; cala reszta zapisywana jest w logach udostepnianych na
                                          zadanie odpowiednich sluzb;
                                • bykk Re: Sloggi 23.12.02, 12:00
                                  Sloggi,przykre to co wypisujesz,bardzo przykre.:(
                                  Może tak prz świętach się troszkę zastanowisz?:(
                                  • sloggi Re: Sloggi 23.12.02, 12:29
                                    bykk napisał:

> Sloggi,przykre to co wypisujesz,bardzo przykre.:(
                                    > Może tak prz świętach się troszkę zastanowisz?:(

Przy świętach? - mnie przed Wielkanocą (to też święta) posądzono o grzebanie w
                                    cudzej skrzynce mailowej i chociaż od dawna wiadomo kto grzebał, to nikt nie
                                    napisał sprostowania.
                                • Gość: maciek Re: Sloggi IP: 217.161.0.* 23.12.02, 17:12
                                  >
                                  > Szanowny Bigmacku - bo takim Cię czytam na Dziupli.
                                  > Brzydko piszesz o innych ludziach, "szmata" to czasem bardzo przydatna rzecz.
                                  > Wszak wyciera się nią brudy po innych. Jasne, że interesuje mnie co się w
                                  > Dziupli dzieje. To miło patrzeć, jak jesteście wewnątrz niej mili i grzeczni.
                                  > Niektórzy z Was poza tym forum już tak mili nie są. Przecież nie mówię, że to
                                  > dwulicowość. Tam tiu-tiu-tiu, a na zewnątrz troszkę jakby inaczej. Forum
                                  > przoduje? I wspaniale, albowiem zaspokaja to potrzebę bycia najlepszymi
                                  > niektórych z jego użytkowników. Przeciez nie mówię, że ktoś jest łasy na
                                  > wyróżnienia. Owszem, moi donosiciele wspaniale odwalaja swoją robotę, to
                                  jedni
                                  > z najbardziej lubianych uczestników tego forum - ostatni, których można uznać
                                  > za podejrzanych :)
                                  > Ja niestety nie zrobię Wam tej przyjemności i nie podam linków będących
                                  > udokumentowaniem wypowiedzi Cognitora, zresztą Admin tamtego forum bardzo
                                  > szybko wycina niewygodne wątki (n.p. o mnie, wątek Palkera z linkiem na forum
                                  > Targówek). Nie mogę też podać żadnych linków, bo tak obiecałem "życzliwym".
                                  > A, że Cię to obchodzi, Drogi Bigmacku; świadczy ton Twojego milutkiego postu.
                                  > Czas pościć.

Sloggi, jesteś dla mnie po prostu szmatą a powiem Ci teraz dlaczego. Otóż login
                                  bigmaciek nigdy się na forum nie ukazał. Może raz jako test kiedy go wymyśliłem
                                  a było to chyba we wrześniu 2001r. Zawsze używałem niezalogowanego
                                  nicka "maciek". Bigmaćka zacząłem używać kiedy na forach prywatnych była
                                  konieczność logowania się. I tak w Dziupli robię. Ale to był mój prywatny
                                  wybór. Nawet kiedy na ten adres do mnie napisałeś była to sprawa między mną a
                                  Tobą. W tej chwili Ty po raz pierwszy na forum ogólnym ujawniłeś mój login.
                                  Nawet się mnie nie zapytałeś. U mnie za coś takiego dostaje się po ryju. Ale
                                  jest druga strona medalu. Dzięki temu już niemal pewien jestem kto Ci donosi.
                                  Uspokoiłeś mnie, bo nie wiesz na czym prawdziwe donosicielstwo polega a to w
                                  Twoim wykonaniu to dziecinada. Takie szczeniackie zaglądanie przez dziurkę od
                                  klucza. Zyczę przyjemnej zabawy.
                              • zdzicha Maćku 28.12.02, 20:43
                                A powiedz Ty mi, tak na marginesie, czym jest spowodowana Twoja ogromna
                                nienawiśc do Sloggiego? Co on Ci takiego uczynił, że takim silnym uczuciem go
                                darzysz? Dlaczego piszesz na jego (i mój) temat przerózne kalumnie,
                                bezpodstawne zupełnie i ani trochę a propos? Czy uważasz, ze Ty, we własnej
                                osobie jesteś w porzadku i możesz spokojnie, wzorem Matki Założycielki swoich
                                wad dopatrywać się u innych?

> Ty nie możesz znieść faktu, że się do Dziupli nie dostałeś i że akurat to
                                > forum przoduje. To jest cała przyczyna Twojej frustracji.

Patrzaj, Sloggi, psycholog nadworny się znalazł. Przodownik pracy w dodatku. A
                                idźże nafedruj normę dzienną postów w próchnie, bo się Matka Założycielka
                                pogniewa.
                                • sloggi Re: Bigm aćku 28.12.02, 21:42
                                  Tyle osób opuściło Dziuplę na skutek referendum, nie tyle forumowego, co w
                                  mailach - a my nadal mamy dostęp do Dziupli.; czyż to nie jest miły akcent na
                                  Nowy Rok.
                                  Na moje 0k0 to dobrze wróży.
                                  • mikolaj7 Re: Bigm aćku 28.12.02, 23:13
                                    sloggi napisał:

> Tyle osób opuściło Dziuplę na skutek referendum, nie tyle forumowego, co w
                                    > mailach - a my nadal mamy dostęp do Dziupli.; czyż to nie jest miły akcent na
                                    > Nowy Rok.
                                    > Na moje 0k0 to dobrze wróży.

kiego referendum..?
                                    • zdzicha Re: Bigm aćku 28.12.02, 23:15
                                      Nie wiesz jakiego referendum???? Coś musiałes przeskrobać, ze nie zostałes
                                      uprawniony do głosowania..... Pilnuj się!
                                      • mikolaj7 Re: 29.12.02, 00:17
                                        zdzicha napisała:

> Nie wiesz jakiego referendum???? Coś musiałes przeskrobać, ze nie zostałes
                                        > uprawniony do głosowania..... Pilnuj się!

pff.. nie strasz mnie. juz zadrzalem.. ;-)
                                  • Gość: maciek Re: Bigm aćku IP: 217.161.0.* 30.12.02, 15:00
                                    sloggi napisał:

> Tyle osób opuściło Dziuplę na skutek referendum, nie tyle forumowego, co w
                                    > mailach - a my nadal mamy dostęp do Dziupli.; czyż to nie jest miły akcent na
                                    > Nowy Rok.
                                    > Na moje 0k0 to dobrze wróży.

Widzę, że nie przeczytałeś mojego postu i uwziąłeś sie na mój login, który mam
                                    tylko na użytek Dziupli. Jeśli myślisz, że tym sposobem pokazujesz, że do
                                    Dziupli masz dostęp to jesteś w błędzie. Jedynie utwierdziłeś mi w mojej opinii
                                    o Tobie. Życzę owocnych podchodów.
                                    • sloggi Re: Bigmaćku 30.12.02, 15:22
                                      Nie logujacy się poza pewnym forum Panie.
                                      Obiecałem pewnej osobie, że czytać pewnego forum nie będę - sprawdziłem tylko
                                      czy powierzone mi hasło działa. Otóż działa.
                                      A, że pewna Pani wywaliła niewinnych ludzi - to inna sprawa.
                                      Wszyscy, którzy mają ze mną kontakt poza forum wylecieli z pewnego forum.
                                      Myślę, że to były losowo wybrane osoby. Przecież nikt nie chciał żle.
                                      I rację na forum Targówek ma pewien Pan, że ja byłem tylko pretekstem do
                                      pozbycia się niewygodnych ludzi; ludzi, którzy na temat pewnego forum milczeli.
                                      No, ale pewna Pani wszystko wie lepiej - czyli bez zmian.
                                      A Twoje zdanie na mój temat naprawdę mnie nie interesuje, ponieważ zawsze
                                      poglady impertynentów były, są i będą mi obce.
                                      Ozieble żegnam.
                                      • Gość: maciek Re: Sloggi IP: 217.161.0.* 30.12.02, 17:59
                                        sloggi napisał:

> Nie logujacy się poza pewnym forum Panie.

To jest moja sprawa i nic Ci to tego. Poza tym gdyby na pewnym forum nie trzeba
                                        było się logować to bym tego nie robił.

> Obiecałem pewnej osobie, że czytać pewnego forum nie będę

To nie czytaj. Czas przejść od słów do czynów.

- sprawdziłem tylko
                                        > czy powierzone mi hasło działa. Otóż działa.

Pokusa okazała się silniejsza, nie?

> A, że pewna Pani wywaliła niewinnych ludzi - to inna sprawa.

Ta Pani założyła swoje forum i zaprasza tam kogo chce. Jak się nie jest
                                        zaproszonym to nie wchodzi sie na chama. Ale to już jest kwestia wychowania.
                                        Aż tak się tym przejmujesz?

> Wszyscy, którzy mają ze mną kontakt poza forum wylecieli z pewnego forum.
                                        > Myślę, że to były losowo wybrane osoby. Przecież nikt nie chciał żle.

Czyżby? Co to jest wg Ciebie "zło" o którym piszesz? Czy złem jest to, że nikt
                                        Ciebie nie ma prawa nie zaprosić? A skoro były losowo wybrane to o co się
                                        złościsz? Sam widzisz, że to nie na skutek kontaktów z Tobą tylko przez
                                        przypadek.

> I rację na forum Targówek ma pewien Pan, że ja byłem tylko pretekstem do
                                        > pozbycia się niewygodnych ludzi; ludzi, którzy na temat pewnego forum
                                        milczeli.

Czytałem ten żenujący wątek o pewnym Panu. Forma jego założenia przez Ciebie i
                                        potem dalsze wypowiedzi jednoznacznie wskazują na to o co chodzi. Poza tym
                                        zaprzeczasz sam sobie. Powinno być "nie milczeli". Czyżby milczenie u Ciebie
                                        było cnotą? Jest chyba odwrotnie.

> No, ale pewna Pani wszystko wie lepiej - czyli bez zmian.

W przeciwieństiwe do Ciebie mnie to nie przeszkadza. Mało tego, nie obchodzi
                                        mnie to. Mam w życiu ważniejsze sprawy niż obecnosć na jakimś forum. Zresztą to
                                        też jest moją prywatną sprawą i nic Ci do tego.

> A Twoje zdanie na mój temat naprawdę mnie nie interesuje, ponieważ zawsze
                                        > poglady impertynentów były, są i będą mi obce.

Czyżby? Mam Ci przypomnieć co napisałeś do mnie? Chyba leżało Ci to na sercu.
                                        Nie obawiaj się nie zrobię tego publicznie. Nie jest to w moim zwyczaju.
                                        Zresztą ten Twój post pokazuje, że jest odwrotnie.

> Ozieble żegnam.

Nie mam zwyczaju ani potrzeby zniżać się do takiego poziomu. Ponieważ jest
                                        okres radości tj. Świąt, Nowego Roku i nadchodzącego karnawału zrobię to co
                                        zazwyczaj wszyscy robią. Wszytkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku 2003.
                                        Oby spełniły Ci sie wszystkie Twoje marzenia.

Pozdrawiam
                                        maciek
                                        • sloggi Gościu portalu: Maćku 30.12.02, 19:04

> Ponieważ jest okres radości tj. Świąt, Nowego Roku i nadchodzącego karnawału
                                          zrobię to co zazwyczaj wszyscy robią. Wszytkiego najlepszego w nadchodzącym
                                          Nowym Roku 2003. Oby spełniły Ci sie wszystkie Twoje marzenia.
                                          >
                                          > Pozdrawiam
                                          > maciek

Szanowny Panie, potrafi Pan być miły.
                                          Ja rówież życzę na nadchodzący rok dużo miłości, zrozumienia, zdrowia i przede
                                          wszystkim, aby każdy Pana dzień rozpoczynał się wielkim promiennym uśmiechem.
                                          A w kwestii porządków domowych, aby Panu nigdy pod ręką szmat nie zabrakło,
                                          czasami są bardzo pomocne.
                                • Gość: maciek Re: Maćku IP: 217.161.0.* 30.12.02, 14:55
                                  zdzicha napisała:

> A powiedz Ty mi, tak na marginesie, czym jest spowodowana Twoja ogromna
                                  > nienawiśc do Sloggiego?

Jaka nienawiść? Sloggi jest po prostu szmatą, która się pcha tam gdzie nie jest
                                  proszona. Czy jest to również Twoją cechą?

Co on Ci takiego uczynił, że takim silnym uczuciem go
                                  > darzysz?

Sloggiego nie darzę żadnym uczuciem. Jest po prostu szmatą. Dlaczego?
                                  Przeczytaj wszystkie posty w tym wątku w tym dwa moje.

Dlaczego piszesz na jego (i mój) temat przerózne kalumnie,
                                  > bezpodstawne zupełnie i ani trochę a propos?

Na Twój temat? Na to nie mam czasu ani ochoty. Może byś dała jakiś przykład?

Czy uważasz, ze Ty, we własnej
                                  > osobie jesteś w porzadku i możesz spokojnie, wzorem Matki Założycielki swoich
                                  > wad dopatrywać się u innych?

U innych nie dopatruje się wad. Po prostu w pewnych kręgach zachowanie którego
                                  nie jestem zwolennikiem uchodzi za cnotę. Takich kręgów i osób unikam.

> Gość portalu: maciek napisał(a):
                                  > > Ty nie możesz znieść faktu, że się do Dziupli nie dostałeś i że akurat to
                                  > > forum przoduje. To jest cała przyczyna Twojej frustracji.
                                  >
                                  > Patrzaj, Sloggi, psycholog nadworny się znalazł. Przodownik pracy w dodatku.
                                  A
                                  > idźże nafedruj normę dzienną postów w próchnie, bo się Matka Założycielka
                                  > pogniewa.

Jakbyś zgadła. A jeśli uważasz mnie za przodownika pracy to coś kiepsko z
                                  waszymi przyjaciółmi.
                                  • zdzicha Re: Maćku 30.12.02, 23:33

> Sloggiego nie darzę żadnym uczuciem. Jest po prostu szmatą. Dlaczego?
                                    > Przeczytaj wszystkie posty w tym wątku w tym dwa moje.

Ach tak, no to przecież oczywiste. Ale z niego podła, śmierdząca szmata, ze tez
                                    ja byłam ślepa i tego nie zauwazyłam, o ja głupia, głupia, dajcie mi spaghetti,
                                    muszę się wychłostać.
                                    Coś nie pozwala ci spojrzec z dystansu na całą sprawę. Ciekawe co..... Przecież
                                    to nie o ciebie chodzi.

> Na Twój temat? Na to nie mam czasu ani ochoty. Może byś dała jakiś przykład?

Podałabym, ale nie chce mi się szukać, poza tym tego wątku, zdje się, już nie
                                    ma. Niemniej, jak ładnie poprosisz, to podam stosowny przykład.

> U innych nie dopatruje się wad. Po prostu w pewnych kręgach zachowanie
                                    > którego nie jestem zwolennikiem uchodzi za cnotę. Takich kręgów i osób unikam.

Chcesz sprawić wrażenie człowieka prawego i uczciwego? Przeczysz sam sobie.

> A jeśli uważasz mnie za przodownika pracy to coś kiepsko z
                                    > waszymi przyjaciółmi.

Bynajmniej. Nie uważam cie za nic. Absolutnie nic. Tak się tylko czepiam, dla
                                    zabawy. Upewnij się jednak, czy nie straciłeś punktów u Matki Założycielki za
                                    dyskutowanie z renegatką zajmującą jedno z pierwszych miejsc na czarnej liście.

Pozdrawiam noworocznie i życze więcej tego czego nie masz (bez złośliwości -
                                    każdy chce tego, czego mu brak).
                            • jolajola1 Re: Sloggi 23.12.02, 11:28
                              sloggi napisał:
                              > No i pewne osoby czują się bezpiecznie myśląc, że tam nie zaglądam :))))
                              > A, że się mylą :))

hehehe
                              mania wielkości chyba ci odbiła, dlaczego sadzisz,ze jesteś az tak ważny ?
                              może te "pewne osoby" po prostu cię ignorują, więcej - w ogóle nie pamietają o
                              twym istnieniu, gdy cię czytac nie są zmuszane
                              • sloggi Re: Sloggi 23.12.02, 11:56
                                jolajola1 napisała:

> sloggi napisał:
                                > > No i pewne osoby czują się bezpiecznie myśląc, że tam nie zaglądam :))))
                                > > A, że się mylą :))
                                >
                                > hehehe
                                > mania wielkości chyba ci odbiła, dlaczego sadzisz,ze jesteś az tak ważny ?
                                > może te "pewne osoby" po prostu cię ignorują, więcej - w ogóle nie pamietają
                                > o twym istnieniu, gdy cię czytac nie są zmuszane

Widzisz Dziewczynko, oglada się ten świat z wysokości 1.90 cm i widzi się
                                więcej niż Ci się zdaje.
                                Na moje szczęście nie mam potrzeby sądzić, że jestem ważny.
                                Ważne to jest mieć czyste sumienie - dopiero później można wymagać go od innych.
                                Ignorują mnie osoby, które mnie nie interesują - Ci co trzeba uważnie śledzą
                                każdy mój krok.
                                Wpisujesz słowo "eela" i już ich wszystkich masz gotowych do ataku.
                                Wyszukiwarka to cudowna rzecz.
                                A swoja drogą to piszesz jakbyśmy się znali, a z tego co wiem, nie mieliśmy
                                tzw. wątpliwej przyjemności (wzajemnej) poznania się, na żadnej stopie.
                                Żegnam Cię Joleńko nadzwyczaj ozięble, cóż - taki klimat.
                                • jolajola1 Re: Sloggi 23.12.02, 19:31
                                  slogi,
                                  wieloma postaciami byc mogę, ale za cholere nie można mnie nazwać "dziewczynką"
                              • kropka. Re: do Sloggiego 23.12.02, 12:05
                                wiesz, wydawało mi się, że jesteś mądrzejszy. Jesteś inteligentnym i niegłupim
                                facetem. Po czorta marnujesz czas i szare komórki na pseudo-afery godne magla
                                - nie wiem. Widać lubisz. Powtórzę swój post, ktory napisałam niedawno na
                                łódzkim forum. Jak bedziesz miał chwilkę, przemyśl go.

Bardzo często mam wrażenie, że znaczenie słowa "dyskusja" jest nam obce.
                                Wydawałoby się, że pisząc na publicznym forum dyskusyjnym można nauczyć się
                                sensownej wymiany poglądów. Tym bardziej, że technicznie jest to ułatwione jak
                                mało gdzie. Jest czas na spokojne przeczytanie, na spokojne zrozumienie treści
                                i na spokojną i rzeczową odpowiedź.
                                Kiedyś wydawało mi się, że to anonimowość zwalnia wszelkie hamulce i powoduje
                                zawieruchę nie do opanowania. Ale przecież w większości się znamy. Znamy nasze
                                poglądy i wiemy, jak i kto zareaguje. Ja mogę obstawiać w ciemno. Nie sądzę,
                                żebym była wyjątkiem.
                                Zastanówmy się proszę, czy w dyskusji "na żywo" powiedzielibyśmy to samo, co
                                piszemy na forum. Czy użylibyśmy tej samej formy wypowiedzi?
                                Wirtualna rzeczywistość, w jakiej się tutaj obracamy, jest wbrew pozorom
                                bardziej realna, niż nam się wydaje. Za każdym nickiem siedzi realny człowiek,
                                o realnych wadach i zaletach, o realnych, mniejszych lub większych zasługach
                                dla ludzkości. I jeśli portal uruchomi wreszcie archiwum forum, za 20 lat nasze
                                dzieci i wnuki odgrzebią nasze posty i wytkną nam arogancję, brak kultury czy
                                wręcz chamstwo.
                                Pamiętajmy o tym w forumowych dyskusjach, bo słowa wiatrem lecą i łatwo
                                przekraczają wszelkie granice. Bez paszportów.

bez pozdrowień
                                • sloggi Re: do Kropki. 23.12.02, 12:33
                                  A ja nadal uważam, że jesteś wspaniałą kobietą.
                                  Kobietą którą podziwiam za umiar, takt i grację.
                                  Podziwiam za wyrozumiałość, ciepło i wiele innych cech, których wymieniać nie
                                  będę. Szkoda, że forumowiczki mieniące się przyjaźnią z Tobą nie biorą nic, a
                                  nic z Twojej osoby.
                                  Nisko się kłaniam.
                                  • kropka. Re: do Sloggiego 23.12.02, 12:42
                                    twoje komplementy jakoś mnie nie cieszą. Jeśli czytasz Dziuplę, wiesz
                                    dokładnie, co myślę o twojej działalności. Jesli przeoczyłeś - powtórzę:
                                    wszawa jest, mówiąc najkrócej.
                                    • sloggi Re: do Sloggiego 23.12.02, 12:49
                                      kropka. napisała:

> twoje komplementy jakoś mnie nie cieszą. Jeśli czytasz Dziuplę, wiesz
                                      > dokładnie, co myślę o twojej działalności. Jesli przeoczyłeś - powtórzę:
                                      > wszawa jest, mówiąc najkrócej.

A nie sobie będzie wszawa i plugawa - no i co z tego.
                                      Lubię te dyskusje na Dziupli - sądy kapturkowe, kogo wywalić i za co - po czym
                                      taki wątek znika :)
                                      Lepsze to od Real TV, tu jest przynajmniej prawdziwa Big Sister - i to jaka
                                      wszechwładna. A jak się wszystkim przejmuje, zarywa noce - no miodzio.
                                      Wiesz Kropęcjo. myślałem, że ta Pani niczym mnie nie zdziwi - a tu takie miłe
                                      zaskoczenie.
                                      p.s. podobaja mi się te sądy, bo z reguły typowane osoby są na podstawie
                                      wróżenia z fusów - zawsze trafia na niewinnych - jak w filmie "Cube", tylko tu
                                      na żywo i realnie.
                                      • agata_30 Re: do Sloggiego 04.01.03, 15:25
                                        panie sloggi - jesetem na forum wyborczej od niedawna - i udzielam sie głównie
                                        na wyszydzanym przez pana forum.
                                        Stwierdzam, na podstawie z relacji znajomych, ktorzy siedza na nim od poczatku,
                                        że wszelki insynuacje na temat jakowys referendow, a zwłaszcza usuwania wątków
                                        przez administratora jakoby na podstawie jego widzimisie, sa idotyzmami
                                        wyssanymi z malego palca.
                                        Z pana wypowiedzi w tym watku, wynika ze cierpi pan na gleboko uraze do kilku
                                        osob.
                                        popatrzylam tez na pana pseudo-forum na ktorym prodokoje sie glownie pan pod
                                        kilkoma roznymi nickami.
                                        • sloggi Re: do Sloggiego 05.01.03, 01:42
                                          Przykro mi, ale nie jest prawdą, że bywasz na moim forum Salon Odrzuconych.
                                          Stąd nie wiem, jakie możesz mieć wnioski na temat forum - którego uczestniczką
                                          nie byłaś, nie jesteś i nie będziesz.
                                          A swoją drogą - nie wchodź tam, gdzie Ci się nie podoba.
                                        • zdzicha Pani Agato, jest pani naprawde tak głupia, 05.01.03, 20:09
                                          czy tylko pani udaje?
                            • Gość: Mors Re: Sloggi IP: 217.11.133.* 23.12.02, 15:15
                              sloggi napisał:

> Dlaczego ja mam podawać linki do zawartości forum. Poproś o to założyciela
                              > wątku. Mi to wcale nie przeszkadza, nawet się cieszę, że powstało forum gdzie
                              > można poczytać jak internet integruje ludzi o podobnych zamiłowaniach.
                              > No i pewne osoby czują się bezpiecznie myśląc, że tam nie zaglądam :))))

To ja, sloggi, teraz napisze, ze u ciebie sie propaguje pornografie dziecieca i
                              nie podam linkow do watkow. I co teraz ? Napiszesz, ze to nieprawda ? A ja na
                              to ze widzialem na twoim forum linki do pornografii. No i udowadniaj swoja
                              niewinnosc. Albo badz odpowiedzialny za swoje slowa (oskarzenia) i miej na to
                              dowody albo lepiej nic juz nie pisz na ten temat.

Mors
                              • sloggi Re: Sloggi 23.12.02, 15:16
                                Zawsze możesz oficjalnie wejść na to "moje" forum i spojrzeć.
                                • Gość: Mors Re: Sloggi IP: 217.11.133.* 23.12.02, 15:20
                                  Powiem, ze wykasowales :P

Mors
                                  • sloggi Re: Sloggi 23.12.02, 15:38

> Powiem, ze wykasowales :P
                                    >
                                    > Mors

Ale Ty jesteś sprytny :)))
                                    Gdzie Ty się tego nauczyłeś
                                    p.s. a do salonu naprawdę możesz wejść - spróbuj.
                                    • pwrzes Re: Sloggi 23.12.02, 17:00
                                      Juz jestem, chyba jestem :-)

Mors
                                      PS. Stosuje twoj styl argumentacji:-)
                                      • sloggi Re: Sloggi 23.12.02, 17:04
                                        Widzisz jakie to proste :)))
                        • zarlaczka Re: Eelu 23.12.02, 11:43
                          sloggi napisał:

> Święta to okres niespodzianek.
                          > A zatem abyś Ty również taką miała powiem Ci w sekrecie, że dzięki dwóm
                          > życzliwym osobom mam dostęp do Dziupli.
                          > To nie blef. Wczoraj wieczorem, jak zwykle przed snem poczytałem sobie co w
                          > Dziupli słychać.
                          > Pewnie jesteś ciekawa kto mi użycza swoich haseł?
                          > Podpowiedź - osoby te są różnej płci i obie o godz. 21 miały nadal pełny
                          akces
                          >
                          > do Dziupli. Nawet za ich zgodą napisałem miły pościk :)
                          > Pewnie jesteś ciekawa kto mi użycza swoich haseł?
                          >
                          > Nie napiszę Ci tego, albowiem wtedy to już nie byłaby niespodzianka :)

Gratuluję doboru towarzystwa i gratuluję zasad moralnych tobą kierujących.
                          Włazisz do kogoś kto cię nie chce w przebraniu, a potem na niego bezzasadne
                          donosy piszesz. I jeszcze się tym chwalisz.
                          >
                          • sloggi Re: Eelu 23.12.02, 11:48
                            Jak wiesz, w Salonie nic nie ma do ukrycia - chcesz to wchodzisz, nie chcesz -
                            nie wchodzisz.
                            Mam czyste ręce.
                            • zarlaczka Re: Eelu 23.12.02, 11:52
                              sloggi napisał:

> Jak wiesz, w Salonie nic nie ma do ukrycia - chcesz to wchodzisz, nie chcesz -

> nie wchodzisz.
                              > Mam czyste ręce.

Chyba mnie nie zrozumiałeś. Nie wchodzi się tam, gdzie cię nie chcą, a tym
                              bardzie nie donosi się później na osoby, które się tam znajdują.
                              • sloggi Re: Eelu 23.12.02, 12:10
                                zarlaczka napisała:

> sloggi napisał:
                                >
                                > > Jak wiesz, w Salonie nic nie ma do ukrycia - chcesz to wchodzisz, nie chce
                                > sz -
                                >
                                > > nie wchodzisz.
                                > > Mam czyste ręce.
                                >
                                > Chyba mnie nie zrozumiałeś. Nie wchodzi się tam, gdzie cię nie chcą, a tym
                                > bardzie nie donosi się później na osoby, które się tam znajdują.

Żarłaczko, lubię Cię i szanuję jak mało kogo (cóż, że bez wzajemności).
                                Otóż zawsze włażę tam gdzie mnie nie chcą - i patrz, że zawsze mi się to udaje
                                (ludzie to jednak świnie - tam piszą przymilne posty, a potem dają mi dostęp).
                                Nie donoszę na nich, zgodzili się na ujawnienie faktu, że co wieczór boli mnie
                                ze śmiechu brzuch (jak przeczytałem o kociej kupie na pościeli, albo opowiastki
                                o Eufemii to śmiałem się kilka dni).
                                • abc2001 Re: Eelu 23.12.02, 12:15
                                  sloggi napisał:

...że co wieczór boli mnie
                                  > ze śmiechu brzuch (jak przeczytałem o kociej kupie na pościeli, albo
                                  opowiastki
                                  >
                                  > o Eufemii to śmiałem się kilka dni).

to opowiedz jeszcze, po czym śmiałeś się wczoraj o 21.00 ?
                                  bo mnie skręca po twoich tutejszych postach :-)
                                  jesteś mniejszym ludkiem niż ci się wydaje, mimo 1.90
                                  jesteś żenujący
                                  a teraz mi nie odpisuj, nie mam ochoty z tobą gadać, i niech tak zostanie :(
                                  ps. myślałam, że w Wigilię przemówisz ludzkim głosem, ale widocznie to o
                                  zwierzętach- to zwykła plotka :(
                                • zarlaczka Re: Eelu 23.12.02, 12:40
                                  sloggi napisał:

> Żarłaczko, lubię Cię i szanuję jak mało kogo (cóż, że bez wzajemności).
                                  > Otóż zawsze włażę tam gdzie mnie nie chcą - i patrz, że zawsze mi się to
                                  udaje
                                  > (ludzie to jednak świnie - tam piszą przymilne posty, a potem dają mi
                                  dostęp).
                                  > Nie donoszę na nich, zgodzili się na ujawnienie faktu, że co wieczór boli
                                  mnie
                                  > ze śmiechu brzuch (jak przeczytałem o kociej kupie na pościeli, albo
                                  opowiastki
                                  >
                                  > o Eufemii to śmiałem się kilka dni).

Sloggi żebym Cię nie zupełnie nie lubiła to bym z Tobą nie gadała. Mogę jeszcze
                                  zrozumieć Twoją ciekawość i zaglądanie do dziupli. Ale naprawdę nie mogę pojąć
                                  dlaczego chcesz dokuczyć osobom, które, po pierwsze nic Ci złego nie zrobiły, a
                                  po drugie są jednymi z najmilszych osób na forum Gazety. I to jeszcze tuż przed
                                  świętami, gdy, moim zdaniem, powinno się zapomnieć o wszystkich waśniach,
                                  zadrach itd.
                                  Ps. Wiem, że nie powinnam się wtrącać, ale pomyślałabym jednak na Twoim miejscu
                                  nad doborem "przyjaciół".
                                  • sloggi Re: Eelu 23.12.02, 13:01
                                    zarlaczka napisała:

> Sloggi żebym Cię nie zupełnie nie lubiła to bym z Tobą nie gadała. Mogę
                                    jeszcze zrozumieć Twoją ciekawość i zaglądanie do dziupli. Ale naprawdę nie
                                    mogę pojąć dlaczego chcesz dokuczyć osobom, które, po pierwsze nic Ci złego nie
                                    zrobiły, a po drugie są jednymi z najmilszych osób na forum Gazety. I to
                                    jeszcze tuż przed świętami, gdy, moim zdaniem, powinno się zapomnieć o
                                    wszystkich waśniach, zadrach itd.
                                    > Ps. Wiem, że nie powinnam się wtrącać, ale pomyślałabym jednak na Twoim
                                    miejscu nad doborem "przyjaciół".

Żarłaczko - ja Cię lubię, czy tego chcesz, czy nie.
                                    Nie napisałem, że nic złego mi nie zrobiono :)
                                    Oj są kochani, dziś najbardziej lubię Bigmacka - ulubieniec dnia :)
                                    Sugerujesz, że Eela nie jest moją przyjaciółką? - dobrze, że mi o tym
                                    przypomniałaś - muszę zmienić dobór na dozór.
                                    A święta - złoczyńca (czyli ja) na te trzy dni nie stanie się świętym :)
                                  • zdzicha Jest już po świętach..... 28.12.02, 20:32
                                    ...i to niejednych, które minęły od początku konfliktu między moim przyjacielem
                                    Sloggim a panią eelą i doprawdy w dalszym ciągu trudno zapomnieć o tym, że ta
                                    pani swoimi winami obarcza zarówno jego jak i mnie, nie dając nawet możliwości
                                    obrony. Czy jestes w stanie to pojąć?
                                    • pwrzes Re: Jest już po świętach..... 28.12.02, 22:53
                                      Mozesz sie bronic podajac linki do inkriminowanych postow, ale ich nigdy nie
                                      bylo chyba , bo cos nie mozna sie ich doczekac

Mors
                                    • zarlaczka Re: Jest już po świętach..... 29.12.02, 12:57
                                      Pojąć to ja jestem w stanie bardzo dużo, nawet nie wiesz jak bardzo. Natomiast
                                      naprawdę trudno mi zrozumieć, że dwoje dorosłych, wydawałoby się, ludzi bawi
                                      się w zakładanie klonów Dziupli, podszywanie się pod Elę, nie mówiąc już o
                                      włażeniu tam gdzie się ich nie chce (i chwaleniu się tym) i donoszeniu. Nawet
                                      bez względu na to jakie urazy ma się w stosunku do ww. wymienionej. Myślę, że
                                      jedyną przyczyną może być kompletna nuda w salonie Sloggiego i szukanie wrażeń
                                      gdzie indziej, ale przecież jest jeszcze polonia i aktualności. Może tam
                                      poszukacie szczęścia.
                                      • Gość: Niech Re: Jest już po świętach..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 13:04
                                        Tak sadzisz?
                                        • zarlaczka Re: Jest już po świętach..... 29.12.02, 13:07
                                          Tak sądzę.
                                          • Gość: k`k Re: Jest już po świętach..... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.12.02, 13:51
                                            Żałosne
                                            • sloggi Re: Jest już po świętach..... 30.12.02, 08:39
                                              Gość portalu: k`k napisał(a):

> Żałosne

Żałosne to nie jest dobre słowo, raczej żenujące.
                                              • Gość: k`k Re: Jest już po świętach..... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.12.02, 15:03
                                                sloggi napisał:

>
                                                > >sloggi są Żałosne
                                                >
                                                > Żałosne to nie jest dobre słowo, raczej żenujące.
                                                >
                                                >
    • eela Re: Ludzieeeeeeeeee! 23.12.02, 12:46
      Nie dajcie sie zwariować! Sa osobnicy, z których zawiśc i zazdrość wylewa sie
      wszystkimim otworami. Stąd sfrustrowane posty. Nigdy się nie doczekacie takich
      linków, bo ich nie ma i nie było. Sloggi sam sobie przeczy. Gdyby w Dziupli
      były posty i wątki o których napisanie jest pomawiana Pyzia, dawno by one były
      skopiowane i wywleczone na swiatło dzienne. Powtarzam jeszcze raz, NIGDY sie
      ich nie doczekacie. To juz nie pierwsza sprawa, gdy Sloggi proszony o podanie
      linków, robi elegancki unik.
      Proponuję sprawę zakończyć, bo rzeczowa dyskusja odbywa się tylko wtedy, gdy
      jest poparta konkretnymi argumentami.

Życze wszystkim Wesołych Swiąt!
      • sloggi Re: Ludzieeeeeeeeee! 23.12.02, 12:57
        eela napisała:

> Nie dajcie sie zwariować! Sa osobnicy, z których zawiśc i zazdrość wylewa sie
        > wszystkimim otworami. Stąd sfrustrowane posty. Nigdy się nie doczekacie
        takich
        > linków, bo ich nie ma i nie było. Sloggi sam sobie przeczy. Gdyby w Dziupli
        > były posty i wątki o których napisanie jest pomawiana Pyzia, dawno by one
        były
        > skopiowane i wywleczone na swiatło dzienne. Powtarzam jeszcze raz, NIGDY sie
        > ich nie doczekacie. To juz nie pierwsza sprawa, gdy Sloggi proszony o podanie
        > linków, robi elegancki unik.
        > Proponuję sprawę zakończyć, bo rzeczowa dyskusja odbywa się tylko wtedy, gdy
        > jest poparta konkretnymi argumentami.
        >
        > Życze wszystkim Wesołych Swiąt!

Kiedyś postanowiliśmy z moją ukochaną pomocnicą, że nie będziemy nic kopiować :)
        Elegancki to ja nie jestem - wiesz o tym doskonale - ostatnio zaś jestem
        chorobliwie sprawiedliwy. Czy naprawiłaś już skrzynkę po tym jak Ci się do niej
        włamałem?
        Wycofałaś pomówienia? Nie, więc szanuj się - bo to podstawa.
        Trzeba mieć klasę. A na Dziuplę bedziemy wchodzić i tylko czytać, możesz być
        pewna, że nic nie skopiujemy i dosłownie nie zacytujemy, linków robić też nie
        będziemy - to byłoby zbyt proste, wycięłabyś 1/10 zawartości forum, a przecież
        walczyłaś po to o likwidację liczników, aby teraz się tym szczycić - cóż za
        brak konsekwencji.

Miłej Wigilii przed monitorem Pani Dziuplanko.

p.s. czy już wiesz o czym porozmawiasz z kotem w wigilijną noc - czy nadal masz
        problem z tematyką? Gorzej jak powie Ci parę rzeczy, których nie chciałabyś
        usłyszeć.
      • mir-elka Re: Ludzieeeeeeeeee! 23.12.02, 13:16
        eela napisała:

> Nie dajcie sie zwariować! Sa osobnicy, z których zawiśc i zazdrość wylewa
        sie
        > wszystkimim otworami. Stąd sfrustrowane posty. Nigdy się nie doczekacie
        takich
        > linków, bo ich nie ma i nie było. Sloggi sam sobie przeczy.

Przeczą sobie wszyscy kolejni "donosiciele". Jednej rzeczy tylko nie
        rozumiemn - kto jest atakowany - Eela, Pyzia, czy Dziupla jako taka?
        Do kogo to jest donos - chyba nie do Adminów, bo przecież mogą bez przeszkód
        tam wchodzić i czytać? więc wiedzą, o czym się mówi.
        Jedzie mi to chęcią zamieszania i narobienia smrodu wokół ...
        Tylko tych ukochanych pomocników żal ... jak im musi być ciężko dźwigać taki
        ciężar.
        • sloggi Re: Ludzieeeeeeeeee! 23.12.02, 13:24
          mir-elka napisała:

> eela napisała:
          >
          > > Nie dajcie sie zwariować! Sa osobnicy, z których zawiśc i zazdrość wylewa
          > sie
          > > wszystkimim otworami. Stąd sfrustrowane posty. Nigdy się nie doczekacie
          > takich
          > > linków, bo ich nie ma i nie było. Sloggi sam sobie przeczy.
          >
          > Przeczą sobie wszyscy kolejni "donosiciele". Jednej rzeczy tylko nie
          > rozumiemn - kto jest atakowany - Eela, Pyzia, czy Dziupla jako taka?
          > Do kogo to jest donos - chyba nie do Adminów, bo przecież mogą bez przeszkód
          > tam wchodzić i czytać? więc wiedzą, o czym się mówi.
          > Jedzie mi to chęcią zamieszania i narobienia smrodu wokół ...
          > Tylko tych ukochanych pomocników żal ... jak im musi być ciężko dźwigać taki
          > ciężar.

Nie wiem jak inni, ale ja moim "życzliwym" obiecałem, że jak przeze mnie wyleci
          z Dziupli choć jedna niewinna osoba - to otwarcie napiszę, że czytam. Obiecałem
          (wyleciały trzy osoby)- więc piszę.
          Ciebie znam tylko z lektury, jesteś bardzo sympatyczna. Pomocników Ci żal? -
          Wasza sympatia dla nich im wszystko wynagrodzi.
          Od momentu przyznania się do lektury jest mi milej - przynajmniej jesteście
          świadomi mojej obecności. Może teraz będzie więcej maili, a mniej postów?
          Piszesz o smrodzie - za oknem mróz, w domach świąteczne porządki; to nie smród -
          to choinka (może ktoś kupił kradzioną i w cieple śmierdzi).
          Pozdrawiam Cię Mir-elko.
          • mir-elka Re: Ludzieeeeeeeeee! 23.12.02, 13:32
            nie jestem tak gładka i fałszywa, ja Ty. Oto moja odpowiedź:
            :P
            • sloggi Re: Ludzieeeeeeeeee! 23.12.02, 13:35
              Jest mi bardzo przykro.
              Chyba zafunduję sobie załamanie nerwowe na święta - a co mi tam, raz się żyje.
              A swoja drogą już się cieszę na myśl o opisach kocich świąt :)
          • maas Re: Ludzieeeeeeeeee! 23.12.02, 15:48
            sloggi napisał:

> Od momentu przyznania się do lektury jest mi milej - przynajmniej jesteście
            > świadomi mojej obecności. Może teraz będzie więcej maili, a mniej postów?

I tu sie musze wtracic. Serwis forow prywatnych zostal przez nas stworzony po
            to, zeby kazdy mogl sobie wygodnie rozmawiac o czym chce w wybranym przez
            siebie gronie. Nie zalezy nam na tym, zeby jacys podgladacze nawiedzali fora
            prywatne z intencja "wyploszenia forumowiczow na maila".

Ja rowniez nie rozumiem, gdzie tak naprawde lezy problem. Ze sa fora prywatne?
            Ze admini pisza na forach prywatnych? Ze nie dla wszystkich sa otwarte? Ze
            niektore piszace osoby nie spelniaja Twoich wymagan intelektualnych? W takim
            razie ukryte forum prywatne jest idealne, piszacy tam sami sie separuja, aby
            Ciebie i innych nie draznic. Po co tak desperacko szukac wstepu na nie?

Etyka i dobre maniery Twoje oraz osoby, ktora dala Ci haslo, to Wasze
            zmartwienie, nie mamy w tej chwili paragrafu na takie akcje, bo tez nie
            wpadlismy na to, ze kogos to moze bawic i ze nie bedzie sie wstydzil publicznie
            przyznac. Natomiast jezeli takie akcje beda sie powtarzac (akurat Dziupla sie
            chyba specjalnie nie przejela) to bedzie to dla nas adminow powazny problem do
            rozwiazania i postaramy sie go rozwiazac jak najskuteczniej. Nie po to
            tworzylismy serwis, zeby ktos go rozwalal w ten sposob. Jest to powazne
            naruszenie Netykiety - moze nie litery, ale ducha.
            • sloggi Re: Ludzieeeeeeeeee! do maas 23.12.02, 15:51
              A może czas najwyższy skrupulatniej dobierać sobie towarzystwo na takim forum?
              • maas Re: Ludzieeeeeeeeee! do maas 23.12.02, 15:54
                Nie rozumiem, bede wdzieczna za rozwiniecie i argumenty.
                • sloggi Re: Ludzieeeeeeeeee! do maas 23.12.02, 16:13
                  Nie będę się rozpisywał o sprawach oczywistych.
      • sloggi I jeszcze jedno. 23.12.02, 13:16
        To nie ja rozsyłałem maile z kim nie należy się zadawać.

Kto został wymieniony?
        Jeśli masz Elu honor - to wymień osoby wymienione w tym mailu.
        • kropka. Re: I jeszcze jedno. 23.12.02, 13:57
          Wiesz Sloggi, to strrrrrrrrrraszne! Nie wiem, czy przezyję, że czytasz posty w
          Dziupli. Nie rób tego, bo jeszcze sie nauczysz sensownej wymiany poglądów na
          każdy temat, artyzmu krótkich i celnym ripost, poczucia humoru i kultury
          wypowiedzi. To będzie okropne. Zarazisz się, a tego nie przeżyję. Koniec!!
          Idę się zastrzelić
          • sloggi Re: I jeszcze jedno. 23.12.02, 14:03
            kropka. napisała:

> Wiesz Sloggi, to strrrrrrrrrraszne! Nie wiem, czy przezyję, że czytasz posty
            w
            > Dziupli. Nie rób tego, bo jeszcze sie nauczysz sensownej wymiany poglądów na
            > każdy temat, artyzmu krótkich i celnym ripost, poczucia humoru i kultury
            > wypowiedzi. To będzie okropne. Zarazisz się, a tego nie przeżyję. Koniec!!
            > Idę się zastrzelić
            Kropęcjo.
            Masz rację, jest tam kilka osób, których cechy wyżej wymieniłaś. Chciałbym się
            od nich nauczyć nie tylko umiejetności zgrabnego wypowiadania poglądów, ale
            również niezauważania tzw. kmiotów.
            Poniewaz jednak jestem prostym człowiekiem z gminu, nigdy chyba nie sięgnę im
            wyżej niżli do kolana.
            Chyba rozumiesz mój nieskalany wziosłą myślą umysł i proste te, jak miedza
            wśród pól słowa.
            O ja nikczemy. O ja zgubiony, niechże ktoś poda mi spaghetti, a wychłoszczę się
            do siódmej krwi.
            • Gość: kroolik Re: I jeszcze jedno. IP: *.chello.pl 23.12.02, 14:05
              biedny ten majtkowy.
              odporny na wiedzę
              odporny na dobre wychowanie
              z moralnościa zaimpregnowaną wścibstwem
              • sloggi Re: I jeszcze jedno. 23.12.02, 14:15
                Wstrętny jestem, prawda.
        • Gość: Mors Re: I jeszcze jedno. IP: 217.11.133.* 23.12.02, 15:19
          sloggi napisał:

[ciach]
          sloggi jak masz 'cojones' podaj dowody na oskarzenia, jak nie masz , przepros i
          wroc do piaskownicy :-)

Mors
          • sloggi Re: I jeszcze jedno. 23.12.02, 15:40

> sloggi napisał:
            >
            > [ciach]
            > sloggi jak masz 'cojones' podaj dowody na oskarzenia, jak nie masz , przepros
            i
            >
            > wroc do piaskownicy :-)
            >
            > Mors

Musiałbym sypnąć osoby, które umożliwiają mi kwadrans zdrowego śmiechu co
            wieczór - a tego się życzliwym nie robi :)
            • maas Re: I jeszcze jedno. 23.12.02, 15:55
              Dlaczego musialbys je sypnac? Wystarczy podac link. Albo przyznac, ze jestes w
              bledzie, delikatnie mowiac. To proste.
            • Gość: Mors Re: I jeszcze jedno. IP: *.acn.waw.pl 24.12.02, 06:57
              sloggi napisał:

> Musiałbym sypnąć osoby, które umożliwiają mi kwadrans zdrowego śmiechu co
              > wieczór - a tego się życzliwym nie robi :)

Bredzisz i tyle, nic nie masz i nie miales, tylko rzucasz klamstwa i
              oszczerstwa a sposob w jaki zaczynasz sie tlumaczyc, ze nie przekazesz jest
              smieszny. A kto ci udostepnia haslo jest przeciez proste do sprawdzenia przez
              adminow. Jedynm slowem koncz wasc i wstydu sobie oszczedz. Chciales pograzyc
              kogos z forum eeli a jak na razie pograzyles sie sam.

Mors
              PS Jednak na twoje forum nie zajrze, po twoim sposobie zachowania tutaj widac
              ze nie warto.

• kubajek Jak ja nie cierpię tych wstretnych intrygantów! 23.12.02, 14:18
      ---
      Kot Jinks
      :)
      • sloggi Re: Jak ja nie cierpię tych wstretnych intrygantó 23.12.02, 14:21
        Intyganctwo to okropna cecha, najgorsze jest to, że Ci potworni ludzie
        nagłaśniają tematy, o których powinno się milczeć. Po co mówić o takich
        sprawach, co ludzie powiedzą.
        • kubajek Jak ja nie cierpię tych wstretnych intrygantów 23.12.02, 14:25
          1, 2, 3, 4, 5, 6, ... 100!
          ok
          przeszło mi
          miłej zabawy sloggi
          :)))
          • sloggi Re: Jak ja nie cierpię tych wstretnych intrygantó 23.12.02, 14:28
            kubajek napisał:

> 1, 2, 3, 4, 5, 6, ... 100!
            > ok
            > przeszło mi
            > miłej zabawy sloggi
            > :)))

Widzisz Kubajku jakie to proste.
            • Gość: kroolik Re: re: i jeszcze jedno IP: *.chello.pl 23.12.02, 15:14
              • Re: I jeszcze jedno.
              sloggi :
              > Wstrętny jestem, prawda

niestety, ale nie
              tylko żenujący
              • sloggi Re: re: i jeszcze jedno 23.12.02, 15:18
                Jak mogłem pominąć fakt, że pisanie o sprawach oczywistych jest żenujące.
                To prawda, niezalogowany krooliku jest to bardzo żenujące. Chyba zacznę na
                Salonie wycinać niewygodne wątki.
                • zarlaczka Re: re: i jeszcze jedno 23.12.02, 17:38
                  sloggi napisał:

Chyba zacznę na
                  > Salonie wycinać niewygodne wątki.

A nie wycinasz?
                • jolajola1 Re: re: i jeszcze jedno 23.12.02, 19:41
                  sloggi napisał:
                  > Jak mogłem pominąć fakt, że pisanie o sprawach oczywistych jest żenujące.

to nie pisanie o tym jest żenujące, tylko twe zachowanie, przechwalanie się
                  szpiegowaniem, donosicielstwo, etc

> To prawda, niezalogowany krooliku jest to bardzo żenujące.

nigdy się, od kiedy tu bywam, nie logowałem; czyżby "dyskusja" z donosicielem
                  tego wymagała ?
                  • Gość: kroolik Re: re: i jeszcze jedno IP: *.chello.pl 23.12.02, 19:46
                    jolajola1 napisała: ........ POMYŁKA, POMYŁKA
                    mamo, przepraszam, nie wylogowałem cie

• sloggi Re: re: i jeszcze jedno 24.12.02, 12:38
                      Gość portalu: kroolik napisał(a):

> jolajola1 napisała: ........ POMYŁKA, POMYŁKA
                      > mamo, przepraszam, nie wylogowałem cie
                      >
                      Nie rób z tego tragedii, zdarza się.
                      Wesołych świąt.
    • mikolaj7 Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 23.12.02, 20:06
      Sloggi, no to ty jestes taki prawdziwy orwellowski wielki
      brat :) nie widac go, a jest i dziala, jak sie cos dzieje
      niedobrze, hehe
      • miltonia Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 24.12.02, 10:59
        Sloggi, czy Ty aby przy zdrowych zmysłach jesteś? Musisz mieć bardzo
        pasjonujące życie, że zakradanie się tam , gdzie Ciebie nie chcą i czytanie o
        drobnych codziennych sprawach daje Tobie tyle uciechy i satysfakcji. Nie dość,
        że wygłupiłeś się tym podglądactwem, to doszczętnie skompromitowałeś
        przechwałkami o swoim wyczynie.
        W historii tego forum, to chyba jeszcze nikt z siebie takiego wała nie zrobił.
        Tajni agenci, podstęp i spisek. Po co tyle trudu? Aż tak Eela i reszta Cię
        intrygują, że musisz o nich wszystko wiedzieć, znać ich każdy krok?
        Sloggi, czy Ty naprawdę nie widzisz jaki jesteś żałosny? Jaki śmieszny i
        małostkowy?.
        Wiesz, dotąd nawet Cię lubiłam, mimo twego sztywniactwa, nudziarstwa i braku
        poczucia humoru. Teraz stałeś się człowiekiem wobec którego można sobie
        pozwolić na wszystko, tylko nie na szacunek.
        Po forum grasują różne indywidua. Chamstwo, ordynarność, obscena to rzecz
        codzienna. Ty to wszystko przebiłeś. Brawo! Możesz wyjść do ukłonów razem ze
        swoimi pomagierami - cognitorem i sową z dziupli, która po raz kolejny nie
        miała odwagi podpisać się swoim powszechnie znanym nickiem.
        Miltonia
        • sloggi Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 24.12.02, 11:56
          Czy coś jeszcze moja miła masz mi do powiedzenia?
          • Gość: k`k 100% IGNOR IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.12.02, 23:59
            Do tej pory uważałem cie za nudziarza
            Teraz jestes dla mnie wszą
            • Gość: Niech Re: 100% IGNOR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 03:33
              Do tej pory uważałem cie za wesz
              Teraz jestes dla mnie nudziarzem
              PS. Czy jakos tam. Wybieraj sam.
              PS2. Smiales sie ze smierci Strummera? Z twojego zycia nikt nawet sie nie
              zasmieje.
    • pan_laga Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 26.12.02, 01:13
      cognitor napisał:

> Czy jeden z adminów będący uczestnikiem forum prywatnego może wykorzystywać
      > i przekazywać współforumowiczom informacje uzyskane przy użyciu środków ,
      > do których nie może mieć dostępu zwykły forumowicz ?
      > To , że admin może uczestniczyć w forum prywatnym jest zrozumiałe .
      > Myślę , że nie może wykorzystywać informacji zdobytych drogą służbową do
      > celów prywatnych , czyli właśnie do przekazywania współuczestnikom forum
      > prywatnego .
      >
      >
      >
      >
      przyznam, że nie byłem w stanie przeczytać całego wątku. zbyt mnie zniesmaczył
      i znużył. nie spodziewałem się i jestem zawiedziony. zobaczyłem, po raz
      kolejny, jak te same osoby, nie mając żadnych podstaw, uiłują zrobić
      bezsensowną awanturę, oskarżają adminów, w tym maas, osobę, której opanowanie
      można tylko podziwiać. kiedy widzę jak od miesięcy maas odpowiada na
      beznadziejnie bezpodstawne pomówienia - z kulturą, czasem udając dla dobra
      sprawy, że aluzju nie paniała, obracając czyjeś gówno w pachnący żart, by nie
      rozpętywać bydła i nikogo nie urazić, naprawdę cenię tę dziewczynę. wysoka
      kultura i intuicja. maas - raz jeszcze gratulacje.
      jeśli chodzi o Ciebie, Sloggi, to wiesz - wejście tu i chwalenie się tym,
      że,wchodzisz do domu, gdzie nikt Cię nie zaprasza i potem usiłujesz wmawiać
      innym, że w tym domu śmierdzi, choć de facto, roztacza się tam jedynie zapach
      czystego kota, róż albo poezji - to to mi się nie podoba.
      to, że ktoś tam robi coś nielegalnie, jest, tak samo, jak pomawianie maas o
      stronniczość, kłamstwem.
      mylicie bycie obiektywną ze stronniczoscią.
      qurwa - jak można być slepym na jej cierpliwosc i na to, że ona stara się
      tylko, by nie było syfu.
      jak dla mnie, jest najlepsza. koledzy ze stołka, mogą się w dupę pocałować z
      okazji bydła na jakie pozwalają na warszawskim. to już teraz wielkie rzyg,
      rzyg, a nie forum.jedyna, która zrobiła tam coś, gdy się ją odciągało od jej
      własnych obowiązków, to maas.
      nie podoba mi się, że, jak kiedyś wobec mnie,Sloggi, ponownie stosujesz zwykłe
      pomówienia - nie podajecie żadnych dowodów. na tamtym forum jest zwyczajnie
      czysto. może nudnawo bywa dla niektórych, ale tam nikt z adminów niczego
      niedozwolonego nie wyczynia. sprawa jest dla mnie prosta - jest to forum mocno
      oblegane i chyba o to chodzi. to się Wam nie podoba ?
      po co tam poszedłeś ? po co sie tym chwalisz ? czemu nie chcesz przestrzegać
      nowych zasad, dzięki którym, gdy ktos z kimś nie chce być, to zakłada własne
      forum i wpuszcza tylko tych z którymi byc chce ? co Ci przeszkadzają rozmowy na
      eeli forum ? wytłumaczenie jest jedyne. chodzi o porażająco dużą, w prównaniu z
      innymi forami, liczbe postów. lepiej byłoby, gdyby eela poniosła porażkę - czyż
      nie, Sloggi ? fajniej byście się czuli.............
      qrwa. co za nieprzytomna nienawiść i upór w trzymaniu się założeń czy tez
      walących się jak stodoła u Potęgowej, ale przy lada zefirku.
      amen
      pan laga
      /Świąteczne ahoj i tak dalej dla wszystkich znajomych.
      Wkrótce jadę z Polski, tym razem, na dłużej./
      • hiro Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 26.12.02, 01:18
        .
        > Wkrótce jadę z Polski, tym razem, na dłużej./
        NOOOOOOOOOOOOO I FAJNIE!!!!!!!!!!!!
      • sloggi Re: do Lagi 26.12.02, 02:08
        Masz rację. Od tej chwili - przysięgam Ci, nie zajrzę do Dziupli.
        Możesz mi w tej kwestii zaufać.
        • mir-elka Re: do Sloggiego 26.12.02, 02:50
          No proszę, Sloggi jeszcze bawi w necie ...
          Sloggi napisał :
          >Podpowiedź - osoby te są różnej płci i obie o godz. 21 miały nadal pełny
          akces do Dziupli. Nawet za ich zgodą napisałem miły pościk :)<

Mam dla Ciebie dobrą radę Sloggi - następnym razem, jak Ci się to zdarzy (bo
          nie wierzę w przysięgę złożoną Panu_ladze) obniż ciut loty i dostosuj poziom
          do życzliwych ci osób. Nie będzie się tak rzucało w oczy :P
          • miltonia Re: do Sloggiego 26.12.02, 11:13
            mir-elka napisała:

> Mam dla Ciebie dobrą radę Sloggi - następnym razem, jak Ci się to zdarzy (bo
            > nie wierzę w przysięgę złożoną Panu_ladze) obniż ciut loty i dostosuj poziom
            > do życzliwych ci osób. Nie będzie się tak rzucało w oczy :P

Chyba mało kto uwierzy w tę przysiegę. Cóż by zrobił biedny sloggi bez 15-
            minutowej porcji codziennego śmiechu? Jeszcze nad sobą by zapłakał. Po co?
            Żałosne. Tak sądzę....
            • sloggi Re: do Sloggiego 26.12.02, 13:52
              Myślę Miltoniu, że nie czytasz swoich własnych wypowiedzi.
              Jeśli czytałabyś je z subiektywnym podejściem - raczej nie mądrzyłabyś się.
              Naprawdę nie masz się czym chwalić.
              • zarlaczka Re: do Sloggiego 26.12.02, 13:59
                Po pierwsze Miltonia się nie chwali. Po drugie nie ma się czego wstydzić, bo w
                żadnym poście na nikogo nie doności i nie włazi tam gdzie jej nie chcą.
                • sloggi Re: do Sloggiego 26.12.02, 14:02
                  A Ty Kochanie Ty nie moje jesteś jej klonem czy adwokatem - bo to intyrygujące.
                  • zarlaczka Re: do Sloggiego 26.12.02, 14:04
                    Kim ja jestem to moja sprawa, ale na pewno nie jestem donosicielem i
                    podglądaczem.
                    • sloggi Re: do Sloggiego 26.12.02, 14:05
                      Wiem, do Salonu weszłaś z czystej miłości do mnie.
                      Wogóle nie chciałaś się żreć ze Zdzichą - prawda?
                      • zarlaczka Re: do Sloggiego 26.12.02, 14:17
                        sloggi napisał:

> Wiem, do Salonu weszłaś z czystej miłości do mnie.
                        > Wogóle nie chciałaś się żreć ze Zdzichą - prawda?

Do salonu weszłam z ciekawości, ale że nic tam ciekawego się nie dzieję, więc
                        rzadko bywam, jak wiesz zapewne. Ze Zdzichą to ja się mogę żreć gdzie chcę i
                        nikt mnie wtedy nie będzie cenzurować.
                        A tobie powiem jeszcze jedno. Żebyś miał choć odrobinę godności to byś
                        przeprosił wszystkie osoby na które napadłeś i które obmawiałeś. Sądzę, że tymi
                        swoimi wystąpieniami straciłeś sympatię wielu osób. Szczecze mówiąc naprawdę mi
                        ciebie żal.
                        • sloggi Re: do Sloggiego 26.12.02, 14:24
                          zarlaczka napisała:

> sloggi napisał:
                          >
                          > > Wiem, do Salonu weszłaś z czystej miłości do mnie.
                          > > Wogóle nie chciałaś się żreć ze Zdzichą - prawda?
                          >
                          > Do salonu weszłam z ciekawości, ale że nic tam ciekawego się nie dzieję, więc
                          > rzadko bywam, jak wiesz zapewne. Ze Zdzichą to ja się mogę żreć gdzie chcę i
                          > nikt mnie wtedy nie będzie cenzurować.
                          Oczywiście, na forum ogolnym Twoje teksty kwalifikowałyby się na Oślą.

> A tobie powiem jeszcze jedno. Żebyś miał choć odrobinę godności to byś
                          > przeprosił wszystkie osoby na które napadłeś i które obmawiałeś. Sądzę, że
                          tymi swoimi wystąpieniami straciłeś sympatię wielu osób. Szczecze mówiąc
                          naprawdę mi ciebie żal.

Nie dbam o to. Najwyżej cenię ludzi lubiących mnie mimo wszystko. Wypróbowane
                          przyjaźnie są najlepsze.
                          • zarlaczka Re: do Sloggiego 26.12.02, 15:09
                            W przeciwieństwie do twoich, żaden mój post nie znalazł się na Ośle. Nie
                            wstydzę się też żadnego słowa, które wypowiedziałam na Forum.
                            Współczuję twoim prawdziwym przyjaciołom, bo mieć za przyjaciela szpicla i
                            donosiciela, to tragedia.
                            • Gość: k`k Re: do Zarlaczki IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 15:28
                              Gowna nalezy ruszac ,bo potem smrod sie ciagnie
                              • zarlaczka Re: do Zarlaczki 26.12.02, 15:37
                                Kaska jak zawsze muszę się z Tobą zgodzić.
                              • Gość: k`k Re: do Zarlaczki IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 16:09
                                Gość portalu: k`k napisał(a):
                                mialo byc
                                > Gowna NIE nalezy ruszac ,bo potem smrod sie ciagnie

• miltonia Re: do Sloggiego 26.12.02, 19:17
                sloggi napisał:

> Myślę Miltoniu, że nie czytasz swoich własnych wypowiedzi.
                > Jeśli czytałabyś je z subiektywnym podejściem - raczej nie mądrzyłabyś się.
                > Naprawdę nie masz się czym chwalić.

I znowu myślenie ci nie idzie. Daruj, ale nie odwzajemnie się ci tym samym, nie
                będę w wyszukiwarce czytała twoich wynurzeń. Pewnie z obawy, że ich głęboka
                treść, ich błyskotliwość, wdzięk i odkrywczość zwaliłyby mnie z nóg. Zresztą
                skondensowana próbka twoich możliwości jest w tym wątku. Dla mnie aż nadto.
                Możesz nie trudzić się odpisywaniem, bo więcej nie zaszczycę cię odpowiedzią.
                Na koniec dodam, że gdybym była na twoim miejscu po takim wyczynie zaszyłabym
                się ze wstydu w mysią dziurę. Ale do tego potrzebny jest honor (pewnie o czymś
                takim nie słyszałeś). A ty jeszcze pyskujesz, śmiesz innych pouczać. Dla mnie i
                dla wielu osób kapuś i donosiciel to dno absolutne. Teraz to dno nazywa się
                sloggi.
          • sloggi Re: do mir - coś tam 26.12.02, 14:04
            mir-elka napisała:

> No proszę, Sloggi jeszcze bawi w necie ...
            > Sloggi napisał :
            > >Podpowiedź - osoby te są różnej płci i obie o godz. 21 miały nadal pełny
            > akces do Dziupli. Nawet za ich zgodą napisałem miły pościk :)<
            >
            > Mam dla Ciebie dobrą radę Sloggi - następnym razem, jak Ci się to zdarzy (bo
            > nie wierzę w przysięgę złożoną Panu_ladze) obniż ciut loty i dostosuj poziom
            > do życzliwych ci osób. Nie będzie się tak rzucało w oczy :P

Nie Tobię obiecuję - więc wejdź na szczyt choinki i pełnij nadal powierzoną Ci
            funkcję.
            • mir-elka Re: do mir - coś tam 26.12.02, 15:49
              Jak każda gwiazda, lubię od czasu do czasu wystąpić gościnnie. Pozwól, że sama
              sobie wybiorę scenę ;)
              • sloggi Re: do mir - coś tam 26.12.02, 16:24
                Myślałem, że już wybrałaś tą właściwą :)
      • chaladia Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 26.12.02, 10:09
        Pan_Laga the Expatriate?
        jeśli dobrze zgadłem,
        to gratuluję i witam w Klubie!
    • hiro Re: Zaangażowanie admina w forum prywatne 26.12.02, 02:02
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=4069563&a=4069563&v=2
      • slloggi To do Was moi adwersarze 06.01.03, 00:16
        שׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁשׁוֹכֿﺂﺆ
        ﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤﻑﻑﺤשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤﻑﻑﺤשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁשׁוֹכֿﺂﺆ
        ﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤﻑﻑﺤשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤשׁוֹכֿﺂﺆﬠﯼﻃﻗﻁﻑﻑﺤ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka