Gość: antoni IP: *.strong / *.strong-pc.com 27.04.06, 16:49 dołączycie w końcu kanały np. z opiniami? bo lud zaczyna brać sprawy w swoje ręce :) feed43.com/gazetapl_kraj_komentarze.xml Link Zgłoś Obserwuj wątek
jabbur Kiedy będzie? 27.04.06, 19:18 Z wrażenia zapomniałem o pytaniu W RSS wątek opiniowy bez tekstu artykułu ma mało sensu. Równocześnie jeżeli masz RSSa z artykułów to wiesz przecież, że pod nim jest jakaś dyskusja. Po co ma być jeszcze dodatkowy RSS z komentarzy na forum? Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Kiedy będzie? IP: *.strong / *.strong-pc.com 27.04.06, 21:03 jabburze, z wrażenia nie podłapałeś też treści mojego zapytania! nie chodzi o komentarze czytelników pod artami, ino o odautorskie opinie/komentarze/analizy GW/g.pl. są kanały njusowe, ale nie ma tych z rzeczonymi opiniami/komentarzami/analizami, jak np. tych: serwisy.gazeta.pl/kraj/0,34314.html serwisy.gazeta.pl/swiat/0,34181.html (choć nie wiem czy to akurat należy do twojej kompetencji:) Link Zgłoś
Gość: antoni Re: a propos rss-ów IP: *.strong / *.strong-pc.com 27.04.06, 21:09 jak się mówi a, należy też powiedzieć i be;) nie proszę abyście za-rss-owali wszystko jak leci, ale te kilka kanałów z opiniami (kraj, świat, gospodarka), tudzież feed z DF dałoby się przecież dołożyć. a jeśli nie, to przynajmniej nie zmieniajcie za często w kodzie, bo te kanały z feed43 robione są pod określony szablon;) Link Zgłoś
tebe Re: a propos rss-ów 28.04.06, 10:16 To się zgadzam. My jesteśmy tacy, że jak ktoś prosi o kanał RSS to mówimy, że założymy albo nie a potem zakładamy albo nie. Tylko jeszcze nikt nie wołał. Wkrótce będzie ;-) Link Zgłoś