mikolaj7 08.01.03, 17:00 czemu z dnia na dzien odjeto krakowowi 5-6 tysiecy postow? archiwizacja? haha:)) to powinno juz zejsc ze dwadziescia tysiecy. wiec czemu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Zbigniew Re: LICZNIK forum_Krakow IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 21:57 mikolaj7 napisał: > czemu z dnia na dzien odjeto krakowowi 5-6 tysiecy > postow? archiwizacja? haha:)) to powinno juz zejsc ze > dwadziescia tysiecy. wiec czemu? > Dołączam się do pytania:) A co z indywidualnymi licznikami zmniejszają się z dnia na dzień. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: LICZNIK forum_Krakow 10.01.03, 16:14 > A co z indywidualnymi licznikami zmniejszają się z dnia na dzień. o nich to juz mozesz zapomniec:) mnie sie codziennie odpisuje kilkanascie, kilkadziesiat, czasem wiecej... Link Zgłoś
application.developer Re: LICZNIK forum_Krakow 10.01.03, 12:37 mikolaj7 napisał: > czemu z dnia na dzien odjeto krakowowi 5-6 tysiecy > postow? archiwizacja? haha:)) to powinno juz zejsc ze > dwadziescia tysiecy. wiec czemu? > Archiwizacja mogła zawyżyc bo sie blokuje i wtedy zalicza podwójnie zarchiwizowane, wiem jedno, obecny licznik jest prawidłowy. pozdrawiam. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: LICZNIK forum_Krakow 10.01.03, 16:14 application.developer napisał: > mikolaj7 napisał: > > > czemu z dnia na dzien odjeto krakowowi 5-6 tysiecy > > postow? archiwizacja? haha:)) to powinno juz zejsc ze > > dwadziescia tysiecy. wiec czemu? > > > > Archiwizacja mogła zawyżyc bo sie blokuje i wtedy zalicza podwójnie > zarchiwizowane, wiem jedno, obecny licznik jest prawidłowy. czyli to ten, co byl jakis tydzien temu, byl zly? spoko... bo do 90000 dobijamy juz chyba po raz trzeci;-) Link Zgłoś
tebe Re: LICZNIK forum_Krakow 10.01.03, 17:22 Nie chce nic mówić, ale czy to nie emocjonujące? ;-) Link Zgłoś