kropka. 07.02.03, 14:06 Gdzie wpadły komentarze do odpowiedzi Michnika Kuroniowi? Nie mogę znaleźć, choć nalatałam sie jak durna. I skąd wiadomo, na jakie forum wpada artykuł? Z regionalnych wiem, że na regionalne. Gdzie Michnik?!!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: poszukiwany - poszukiwana 07.02.03, 14:25 No jestem w kropce. A gdzie widzisz artykuł? Link Zgłoś
Gość: kropka. Re: poszukiwany - poszukiwana IP: *.artlogistic.com.pl 07.02.03, 14:44 No własnie nie widzę i w tym sĘk. Dostałam go wczoraj w newsach. Był jeden komentarz i dodałam swój. Czyli powinien już gdzieś wpaść. Tylko gdzie? Moment. Sprawdzę, może jakimś cudem nie wykasowałam... ... a tiu: www1.gazeta.pl/swiat/1,42324,1313186.html Link Zgłoś
Gość: Niech Re: poszukiwany - poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:52 Czy zaprenumerowalas juz NN (newsy Niecha)? Sa lepsze, duzo lepsze, niz to gazetowe badziewie. Naszym haslem jest: po co nam mowa i trawa, nam starcza kawa i lawa. Link Zgłoś
kropka. Re: poszukiwany - poszukiwana 07.02.03, 15:23 nie zaprenumerowałam i nie zaprenumeruję. Newsy Niecha są świetne, ale niektóre. Jakby mi przychodziło całe badziewie, zapchałabym sobie skrzynkę błotem i czort wie, czy w ogóle dało by się ją oczyścić kiedykolwiek :) Link Zgłoś
Gość: Niech Re: poszukiwany - poszukiwana IP: 217.197.165.* 07.02.03, 16:12 Nawet nie wiesz co tracisz. Tutaj to ja sie nie przepracowuje, pisze bzdury, a w zasadzie przepisuje je z postow adminow. Za to w moich newsach odnajdziesz sens zycia i przepisy na swiateczne ciasteczka. Sprobuj, warto. PS. Promocyjnie seriws jest na razie bezplatny. Pozniej bede przyjmowal daniny. W ciasteczkach. Link Zgłoś
kropka. Re: poszukiwany - poszukiwana 07.02.03, 14:50 o.k. znalazłam. Wprawdzie weszłam oknem, ale mam. Jest na forum Świat. Tylko tego forum w spisie nie widzę. Ech, starość nie radość. Ślepnę. dzięki za inspirację :)) Link Zgłoś