Dodaj do ulubionych

poszukiwany - poszukiwana

07.02.03, 14:06
Gdzie wpadły komentarze do odpowiedzi Michnika Kuroniowi? Nie mogę znaleźć,
choć nalatałam sie jak durna. I skąd wiadomo, na jakie forum wpada artykuł?
Z regionalnych wiem, że na regionalne.
Gdzie Michnik?!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • tebe Re: poszukiwany - poszukiwana 07.02.03, 14:25
      No jestem w kropce. A gdzie widzisz artykuł?
      • Gość: kropka. Re: poszukiwany - poszukiwana IP: *.artlogistic.com.pl 07.02.03, 14:44
        No własnie nie widzę i w tym sĘk. Dostałam go wczoraj w newsach. Był jeden
        komentarz i dodałam swój. Czyli powinien już gdzieś wpaść. Tylko gdzie?
        Moment. Sprawdzę, może jakimś cudem nie wykasowałam...
        ... a tiu: www1.gazeta.pl/swiat/1,42324,1313186.html
        • Gość: Niech Re: poszukiwany - poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:52
          Czy zaprenumerowalas juz NN (newsy Niecha)? Sa lepsze, duzo lepsze, niz to
          gazetowe badziewie. Naszym haslem jest: po co nam mowa i trawa, nam starcza
          kawa i lawa.
          • kropka. Re: poszukiwany - poszukiwana 07.02.03, 15:23
            nie zaprenumerowałam i nie zaprenumeruję. Newsy Niecha są świetne, ale
            niektóre. Jakby mi przychodziło całe badziewie, zapchałabym sobie skrzynkę
            błotem i czort wie, czy w ogóle dało by się ją oczyścić kiedykolwiek :)
            • Gość: Niech Re: poszukiwany - poszukiwana IP: 217.197.165.* 07.02.03, 16:12
              Nawet nie wiesz co tracisz. Tutaj to ja sie nie przepracowuje, pisze bzdury, a
              w zasadzie przepisuje je z postow adminow. Za to w moich newsach odnajdziesz
              sens zycia i przepisy na swiateczne ciasteczka. Sprobuj, warto.
              PS. Promocyjnie seriws jest na razie bezplatny. Pozniej bede przyjmowal daniny.
              W ciasteczkach.
    • kropka. Re: poszukiwany - poszukiwana 07.02.03, 14:50
      o.k. znalazłam. Wprawdzie weszłam oknem, ale mam. Jest na forum Świat. Tylko
      tego forum w spisie nie widzę. Ech, starość nie radość. Ślepnę.
      dzięki za inspirację :))
      • eela Re: poszukiwany - poszukiwana 07.02.03, 16:05
        Świat jest na Aktualnosciach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka