vladip 09.02.03, 12:58 wczoraj zgubiła mi wszystkie ustawienia łącznie z listą zablokowanych adresów dlaczego nie uprzedzacie o takich zmianach? Link Zgłoś Obserwuj wątek
postmaster Re: co jest z pocztą??? 10.02.03, 13:14 vladip napisał: > wczoraj zgubiła mi wszystkie ustawienia > łącznie z listą zablokowanych adresów > dlaczego nie uprzedzacie o takich zmianach? > Witam, Z powodu zmiany sposobu logowania, w celu poprawy jego wydajnosci, nastapily chwilowe komplikacje w wyciaganiu danych o uzytkownikach. Obecnie sytuacja jest opanowana. Zadne dane uzytkownikow nie zaginely, byly tylko chwilowo niedostepne. Mamy nadzieje, ze zauwaza panstwo poprawe szybkosci logowania do portalu . Przepraszamy za wszelkie niedogodnosci. Link Zgłoś
mic Re: co jest z pocztą??? 10.02.03, 20:35 Drogi adminie moj imienniku:) owszem dzieki za wszystko co robicie, zeby logowanie bylo lepsze, ale jesli mogliscie sie spodziewac tego ze listy nie beda sie zapisywac i ze wszystkie ustawienia zarzadzania katalogami uciekna w kosmos na chwile to poinformujcie kochani o tym, bo brak takiej informacji jest wpadka!!! heh... Link Zgłoś
jan.kran Re: co jest z pocztą??? 16.02.03, 12:47 postmaster napisał(a): > vladip napisał: > > > wczoraj zgubiła mi wszystkie ustawienia > > łącznie z listą zablokowanych adresów > > dlaczego nie uprzedzacie o takich zmianach? > > > > Witam, > > Z powodu zmiany sposobu logowania, w celu poprawy jego > wydajnosci, nastapily chwilowe komplikacje w wyciaganiu danych > o uzytkownikach. Obecnie sytuacja jest opanowana. Zadne dane > uzytkownikow nie zaginely, byly tylko chwilowo niedostepne. > Mamy nadzieje, ze zauwaza panstwo poprawe szybkosci > logowania do portalu . > Przepraszamy za wszelkie niedogodnosci. Ja nie zauwazylam zadnej poprawy w szybkosci. Link Zgłoś
rena_gd Re: co jest z pocztą??? 15.02.03, 14:30 A tak poza tym.... skoro wiedzieliście, że robicie jakieś dziwne "porządki" na kontach użytkowników, to może warto byłoby ich o tym poinformować i uprzedzić, że jest ryzyko, że stracą swoje maile. Rozumiem, że to darmowa skrzynka, ale to nie znaczy chyba, że aż tak niepewna. Można było dać jakiś komunikat, żeby ludzie zapisali sobie ważne maile na dysk. Pozdrawiam i smutno mi po prostu, że tak traktujecie ludzi, którzy wam zaufali... rena Link Zgłoś
Gość: maagdzia@gazeta.pl poczta@gazeta.pl IP: *.chello.pl 15.02.03, 16:11 wedlug mnie poczta z gazety .pl stracila wiarygodnosc .Zastanawiam sie czy mozna wobec was wyciagnac jakies konsekwencje prawne-pewnie tak.Zamierzam to zrobic.Nikomu juz nie polece zalozenia konta mailowego na portalu gazety. Cala ta sytuacja podchodzi pod hakerstwo a jak wiemy ono jest karalne.... Link Zgłoś
Gość: olga. Re: co jest z pocztą??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 18:22 to logoczne. ja poprostu rezygnuje. pa Link Zgłoś
Gość: olga. no i lipa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 19:29 jesli juz moje konto zostało zlikwidowane ze względu na kropkę w loginie to jaka mam pewność ze ktos w przyszłosci nie wykorzysta mojej własnej korespondencji do niecnych celów? przeciwko mnie? przecież to zwykłe chamstwo. i jaką mam gawrancję ze koleje posty przesyłane na ten adres tam nie trafią? raczej chyba nikt nie da mi takiej gwarancji prawda? Link Zgłoś