Gość: A.S. IP: *.mirkas.pl 15.02.03, 16:04 A ja myslalam ze FORUM jest anonimowe...nie podoba mi sie ze wyswietla sie moje IP lub adres dostawcy internetowego! SZOK! Spotkalam sie z tym po raz pierwszy ... Link Zgłoś Obserwuj wątek
neutralny.nick Re: IP ?!?!?!?!?!?!? 15.02.03, 16:27 Gość portalu: A.S. napisał(a): > A ja myslalam ze FORUM jest anonimowe...nie podoba mi sie ze wyswietla sie moje > IP lub adres dostawcy internetowego! SZOK! Spotkalam sie z tym po raz pierwszy > ... Twoje IP nie jest widoczne. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 17:26 Twoj tez. Link Zgłoś
Gość: pollak Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: *.shalom.gov.il 15.02.03, 19:03 Gość portalu: A.S. napisał(a): > A ja myslalam ze FORUM jest anonimowe...nie podoba mi sie ze wyswietla sie moje > IP lub adres dostawcy internetowego! SZOK! Spotkalam sie z tym po raz pierwszy > ... A jak wysyłasz komuś maila to też nad tym ubolewasz? Link Zgłoś
sternalka Re: IP ?!?!?!?!?!?!? 15.02.03, 19:11 Nie, widzisz jak wysylam komus maila to nie wysylam go na forum na caly swait tylko do tej jednej osoby!!! To duza roznica... Link Zgłoś
Gość: pollak Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: *.shalom.gov.il 15.02.03, 19:27 sternalka napisała: > Nie, widzisz jak wysylam komus maila to nie wysylam go na forum na caly swait t > ylko do tej jednej osoby!!! To duza roznica... Pisząc na forum piszesz dla 'całego świata'. Żadna różnica. Link Zgłoś
Gość: A.S Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: *.mirkas.pl 16.02.03, 13:27 Czy Ty wogole czytasz co ja pisze i rozumiesz to?? Jak pisze na forum To pisze NA CALY SWIAT!!!!!!!!!! A jak pisze maila to DO JEDNEJ OSOBY!!!!!!!! Jesli Ty nie widzisz różnicy to chyba jest źle...Bo ja widzę ogromną!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: pollak Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: *.shalom.gov.il 16.02.03, 13:57 Gość portalu: A.S napisał(a): > Czy Ty wogole czytasz co ja pisze i rozumiesz to?? Jak pisze na forum To pisze > NA CALY SWIAT!!!!!!!!!! A jak pisze maila to DO JEDNEJ OSOBY!!!!!!!! Jesli Ty n > ie widzisz różnicy to chyba jest źle...Bo ja widzę ogromną!!!!!!!!!!!!! Tak więc piszęc maila do jednej osoby dajesz informację skąd piszesz jednej osobie, a pisząc na forum, dajesz informację skąd piszesz - całemu forum. :) Nie licząc tego że IP jest niepiełne - niestety oraz jest możliwość aby nie było weświetlane oraz to co jest wyświetlane nie zawsze jest adresem IP, oraz to co jest wyświetlane to może być cokolwiek. Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: *.proxy.aol.com 16.02.03, 14:24 Gość portalu: A.S. napisał(a): > A ja myslalam ze FORUM jest anonimowe...nie podoba mi sie ze wyswietla sie moje > IP lub adres dostawcy internetowego! SZOK! Spotkalam sie z tym po raz pierwszy > ... To widocznie mloda jestes i niewiele w zyciu widzialas. Na usenecie widac nie tylko cale Twoje ip (bez gwiazdek, jak tutaj), ale i system operacyjny Twojego komputera, czytnik niusow, ktorego uzywasz itp. Zreszta nie tylko w usenecie, jest wiele forow dyskusyjnych, gdzie widoczne jest pelne ip. Uwazam, ze tak jest bardzo dobrze, chociazby ze wzgledu na rownosc dostepu do informacji. Dlaczego tylko admin ma znac Twoje ip, a normalni uczestnicy forum juz nie? Jurek Link Zgłoś
Gość: A.S Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: *.mirkas.pl 16.02.03, 16:44 Nie przypuszczalam ze wiek ma tu znaczenie. Po prostu nie jestem manikaiem komputerowych, a przypuszczam ze jestem starsza od Ciebie. A w zyciu duzo rzeczy widzialam... Link Zgłoś
Gość: k`k Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 20:18 Czy ktoś Cie zmusza do pisania na tym forum??? Link Zgłoś
Gość: A.S Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: *.mirkas.pl 16.02.03, 22:59 Alez skad...pisze tylko dlatego zeby Wam odpowioedziec i juz wiecej nie bede... Link Zgłoś
pollak Re: IP ?!?!?!?!?!?!? 16.02.03, 23:07 Gość portalu: A.S napisał(a): > Alez skad...pisze tylko dlatego zeby Wam odpowioedziec i juz wiecej nie bede... Nie odchodź. Przeżyłaś wymianę zdań na Forum o Forum, to znaczy że już wszystko przeżyjesz (nie liczę Forum Aktualności). Jak sie zalogujesz to ten fragment nieszczęsnego adresu nie będzie widoczny. A tak swoją drogą to przeczytaj sobie np. FAQ forum (link jest chyba na stronie głównej forum). Link Zgłoś
Gość: A>S Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: *.mirkas.pl 17.02.03, 00:03 Hi hi dzieki... Pozdrawiam serdecznie... Link Zgłoś
pollak Re: IP ?!?!?!?!?!?!? 17.02.03, 00:26 Gość portalu: A>S napisał(a): > Hi hi dzieki... Pozdrawiam serdecznie... No. I o to chodzi :). Ja na ten przykład, to ludziom zawsze dobrze radzę ;) pzdr Link Zgłoś
pollak Re: IP ?!?!?!?!?!?!? 17.02.03, 00:27 pollak napisał: > Gość portalu: A>S napisał(a): > > > Hi hi dzieki... Pozdrawiam serdecznie... > > No. I o to chodzi :). Ja na ten przykład, to ludziom zawsze dobrze radzę ;) PS. I jestem pierońsko ugodowy :) Link Zgłoś
sternalka Re: IP ?!?!?!?!?!?!? 17.02.03, 20:34 Wiesz...to rzadkie u mezczyzn...i Ci sie to ceni!!! Pozdrawiam! Link Zgłoś
pollak Re: IP ?!?!?!?!?!?!? 17.02.03, 20:56 sternalka napisała: > Wiesz...to rzadkie u mezczyzn...i Ci sie to ceni!!! Pozdrawiam! :) Czuję się podbudowany ;) pzdr Link Zgłoś
pan_pndzelek Alka słuchaj tego tłumoka pollaka 18.02.03, 05:37 Alka słuchaj tego tłumoka pollaka, ma tym razem rację. Na tym się akurat zna... PS. A mi się wyświetla nawet twoje imię i nazwisko: Alka Stern... Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Alka słuchaj tego tłumoka pollaka IP: *.shalom.gov.il 18.02.03, 07:21 pan_pndzelek napisał: > Alka słuchaj tego tłumoka pollaka, ma tym razem rację. Na tym się akurat zna... O sk_rwielek, jak tam rozbity łeb? Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Alka słuchaj tego tłumoka pollaka 18.02.03, 09:45 Przecież to ty tłumoku byłeś jakiś taki rozbity... PS. Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś, ja tej Alce pisałem, że ty naprawdę się znasz na takich mykach (np. twoje IP). I gdybyś się ograniczył do pisania o tym to byłoby po prostu zajebiście... Ale ty niestety piszesz jeszcze o wielu innych sprawach, czar pryska... z twojego pyska... Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Alka słuchaj tego tłumoka pollaka IP: *.pan.pndzelek.frendzelek.najwiekszy.idiota.forum 18.02.03, 16:58 pan_pndzelek napisał: > Przecież to ty tłumoku byłeś jakiś taki rozbity... Ja? Wydawać by się mogło że mówiłeś do siebie. > PS. Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś, ja tej Alce pisałem, że ty naprawdę > się znasz na takich mykach (np. twoje IP). I gdybyś się ograniczył do pisania o > > tym to byłoby po prostu zajebiście... Ja cię dobrze rozumiem, bowiem tok twojego rozumowania jest bardzo prosty. > Ale ty niestety piszesz jeszcze o wielu innych sprawach, czar pryska... z > twojego pyska... A ty mendo forumowa, faszystowski pomiocie, chcesz ludziom tematy wytyczać do rozmów? Co dalej, kontrola umysłów? Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Alka słuchaj tego tłumoka pollaka 18.02.03, 18:14 Gość portalu: pollak napisał(a): > A ty mendo forumowa, faszystowski pomiocie, chcesz ludziom tematy wytyczać do > rozmów? Co dalej, kontrola umysłów? Masz na myśli siebie PAROBASIE? Trudno jest kontrolować coś czego nie ma, chyba że jesteś postacią z Warcrafta... Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Alka słuchaj tego tłumoka pollaka IP: *.shalom.gov.il 18.02.03, 22:14 pan_pndzelek nabredził: > Masz na myśli siebie PAROBASIE? Trudno jest kontrolować coś czego nie ma, chyba > > że jesteś postacią z Warcrafta... Won z forum, włochaty sk_rwielku o faszystowskich zapędach. Link Zgłoś
Gość: A.S. Re: Alka słuchaj tego tłumoka pollaka IP: *.mirkas.pl 19.02.03, 23:09 Alez chłopcy dalejjjj...Runda nr 6... Fajnie sie czyta...Tzn. nie, zartuje nie fajnie...nie kłóccie sie...Asia...a nie Alka...Pozdrawiam!!! Link Zgłoś
pollak Re: Alka słuchaj tego tłumoka pollaka 20.02.03, 10:55 Gość portalu: A.S. napisał(a): > Tzn. nie, zartuje nie fajnie...nie kłóccie sie...Asia...a nie Alka...Pozdrawiam!!! Ależ szanowna Asiu. My się ze sk_rwielkiem (Panie, ześlij na niego wszystkie plagi egipskie, tylko mnie pollaka z nim nie pomyl, z resztą nie ma obawy bo takiej mordy jak jego nigdzie indziej nie zobaczysz) nie kłócimy. Po prostu wymieniamy przyjacielskie serdeczności. Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: 212.185.202.* 17.02.03, 20:05 Gość portalu: A.S napisał(a): > Nie przypuszczalam ze wiek ma tu znaczenie. Wyraziłem się nieprecyzyjnie. Nie o wiek tu chodzi, a raczej o staż w korzystaniu z grup dyskusyjnych. W początkach usenetu było rzeczą normalną, że wiadomo było, kto skąd pisze, ludzie podpisywali się pełnym imieniem i nazwiskiem, dopiero niedawno wraz z rozpowszechnieniem tej formy komunikacji pojawiła się moda na stwarzanie użytkownikom grup dyskusyjnych złudzenia anonimowości. A jest to złudzenie, ponieważ administrator serwisu i tak wie, z jakiego adresu ktoś pisze. > Po prostu nie jestem manikaiem komp > uterowych, a przypuszczam ze jestem starsza od Ciebie. Ciekawe na jakiej podstawie tak przypuszczasz? Czyżby moje ip zdradziło, że mam dopiero 45 lat? > A w zyciu duzo rzeczy wi > dzialam... Nie wątpię. Zasugerowałem tylko, że pewnie mało widziałaś forów dyskusyjnych, gdzie upubliczniane jest pełne ip postującego. Pozdrawiam Jura Link Zgłoś
sternalka Re: IP ?!?!?!?!?!?!? 17.02.03, 20:36 Dobrze dobrze , jestem młodsza... Przyznaje hih Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: IP ?!?!?!?!?!?!? IP: 212.185.202.* 17.02.03, 20:43 sternalka napisała: > Dobrze dobrze , jestem młodsza... Przyznaje hih Od razu wiedziałem! Na podstawie Twojego ip ;) > Pozdrawiam! Wzajemnie :) Stary Jur Link Zgłoś