17.02.03, 20:27

Nie wiem czy Pani odbiera pocztę, więc piszę tutaj.
Na nowe konto kropka (bez kropki) może się Pani logować ze
starym hasłem. Proszę dać znać kiedy będzie można definitywnie
skasować stare konto.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Jureek Re: do adama IP: 212.185.202.* 17.02.03, 20:35
      To miłe, że zajmujecie się nietypowymi loginami, ale ja korzystając z Twojej obecności chciałbym dowiedzieć się, czy poczta, którą wcięło (również wtedy, gdy ligin był "normalny"), wróci kiedyś, czy też przepadła bezpowrotnie.
      Jurek
      • adam Re: do adama 17.02.03, 20:52
        Gość portalu: Jureek napisał(a):

> To miłe, że zajmujecie się nietypowymi loginami, ale ja korzystając z Twojej
        > obecności chciałbym dowiedzieć się, czy poczta, którą wcięło (również
        > wtedy, gdy ligin był "normalny"), wróci kiedyś, czy też przepadła
        > bezpowrotnie.
        > Jurek

Przykro mi, ale nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć, ponieważ poczta się
        wogóle nie zjmuję. Ewentualnie popytam jutro kolegów.

• hm` Re: do adama 17.02.03, 23:22
          Hm, czy cale zamieszanie wokol konta kropki moze dac mi asumpt do konstatcji,
          ze wczesniej czy pozniej moj: hm`, bedzie zlikwidowany??????
          Jesli tak, to mam pytanie, kto ma nick: hm?????? I czy jest on uzywany.
          pozdr. hm`
          • adam Re: do adama 18.02.03, 10:25
            hm` napisał(a):

> Hm, czy cale zamieszanie wokol konta kropki moze dac mi asumpt do
            > konstatcji,
            > ze wczesniej czy pozniej moj: hm`, bedzie zlikwidowany??????
            > Jesli tak, to mam pytanie, kto ma nick: hm?????? I czy jest on uzywany.
            > pozdr. hm`

niestety hm i h.m są świeżo używane, wolne są: h-m, h_m, hmm

pozdrawiam
            • Gość: hm` Re: do adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 11:46
              Kiedy bedzie likwidacja nieprawidlowych kont?????
              pozdr. hm`
              • Gość: Niech Re: do adama IP: 217.197.165.* 18.02.03, 12:01
                O raaaany, ludzie, pisze do was jak do normalsow, a nie przyglupow. Stracilem
                kilka kont - nie moge sie na nich zalogowac. Miedzy innymi to bylo konto a` .
                Tak wiec ty masz swoje tylko dlatego, ze go uzywales - a ja uzywalem dawno i
                stracilem. Stracisz swoje jak na to pozwolisz - nie wczesniej i nie pozniej.
                Nie ma zadnego technicznego powodu do likwidacji takich kont. Ja mialem takie:
                a^_+|=-{}[:"<>?;',./~`a i pisalem spod niego listy na inne serwery i odwrotnie,
                i wszystko dzialalo. Nie ujawniono rzeczywistego powodu takiej czystki - choc
                pewnych rzeczy mozna sie domyslac. Uwazam ze potraktowano mnie jak zlamanego
                chuja, a ze takim nie jestem i nawet nie zamierzam byc, takie traktowanie
                uwazam za megaskurwysynsto.
            • yarro_ Re: do adama 18.02.03, 20:39
              A co wiesz o yarro? Co możwesz mi zaproponowac miast mojego "yarro_"

Czekam cierpliwie ;)

Pozdrawiam!!
    • Gość: kropka Re: do Adama IP: *.artlogistic.com.pl 18.02.03, 10:31
      Dziękuję bardzo. Przykro, ale nie loguje się ani jako kropka z kropką, ani bez
      kropki. Odpowiada, ze hasło jest nieprawidłowe.
      • Gość: Niech Nie do Adama IP: 217.197.165.* 18.02.03, 10:37
        Kropka, ale ty glupia jestes. Po prostu haslo jest nieprawidlowe.
      • adam Re: do Adama 18.02.03, 11:24
        Gość portalu: kropka napisał(a):

> Dziękuję bardzo. Przykro, ale nie loguje się ani jako kropka z kropką, ani

teraz na pewno pójdzie

• sceptyk do Kropki - zagadka egzystencjalna 18.02.03, 11:56
        Kropka, ale skoro piszesz, ze Ciebie, czyli kropki nie ma bez kropki, to
        oznacza, ze Ciebie w ogole nie ma. Stwierdzam to z niejaka przykroscia.
        • kropka Re: do Kropki - zagadka egzystencjalna 18.02.03, 12:53
          Ty nie bądx taki sceptyk. Nie ma kropki? Nie licz na to. jestem i to calkiem
          żwawa :))
          • sceptyk Kropko, 18.02.03, 14:57
            przyjmij wyrazy mej glebokiej, bliskiej entuzjazmowi radosci z powodu faktu, ze
            nie Cie nie ma. Czyli, ze jestes, mowiac na odwrot. Choc niektorzy probowali,
            to jednak musimy sie zgodzic, ze swiat, a zwlaszcza slowo pisane, czyli Forum,
            bez kropki bylyby jedynie ersatzem, licha namiastka prawdziwego zycia.
            • kropka Re: Sceptyku, 18.02.03, 15:12
              w pełni podzielam Twój entuzjazm :))
    • kropka Re:JEST!!! :)) 18.02.03, 12:31
      jestem. Legalnie, oficjalnie, zalogowana i bez kropki :)
      Dziękuję bardzo bardzo. Wieczorem wyślę maile informujące o przeprowadzonej
      operacji kosmetycznej i myślę, ze za pare dni będzie mozna kropke z kropka
      oddać do utylizacji.
      Jeszcze raz bardzo dziękuję, Adamie
      bukietybaranowska.com.pl/images/roze6.jpg
      Do hm`:
      nick "hmm" fajnie wygląda i fajnie brzmi :)
      • Gość: Niech Wy sie bawicie!!! IP: 217.197.165.* 18.02.03, 12:37
        A mi chodzi o zycie! O zycie moich nickow. Nie na darmo ludzie mowia - wejdz na
        forum gazety, a dowiesz sie czym jest solidarnosc. Przydupasy adminow -
        nadejdzie i wasza godzina!!!
        • kropka Re: Wy sie bawicie!!! 18.02.03, 12:57
          A czego Ty znów marudzisz? Przecież solidarnie walczymy o nicki, podpowiadamy,
          płaczemy i narzekamy. Podaj swoje nicki, coś wspólnie wymyślimy :)
          • Gość: Niech Re: Wy sie bawicie!!! IP: 217.197.165.* 18.02.03, 13:10
            Taaa, solidarnie walczycie o wlasne nicki. Bo macie po jednym. Tylko. A ja mam
            setki, a kazdy jest dla mnie jak dziecie jedyne, a nawet wiecej, bo pozostale
            pozbawione jego obecnosci usychaja mi z zalu. Wrzucilem tu dowod na posiadanie
            kilku z nich - innego nie mam, bo nie moge sie juz pod nimi zalogowac. Eeech,
            nie chcemi sie z wami gadac. Ale z adminami to ja jeszcze nie skonczylem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka