Dodaj do ulubionych

Jeszcze jedno pytanie

27.02.03, 17:38
Pewnie znów nie zostanie mi udzielona odpowiedź, ale nie mogę pozwolić, by ta
drobna niedogodność, stanęła mi na drodze do jego zadania. Czy jeżeli jedna z
forumowiczek (nicka nie wymienię, coby o donosicielstwo nie być posądzoną)
dopisuje się do prawie każdego postu Pana Normalsa (bez względu na jego
tematykę)i w sposób niewybredny proponuje mu randkę, to czy to jest spam?
Obserwuj wątek
    • abc2001 Re: Jeszcze jedno pytanie 27.02.03, 18:57
      nie, to jest natręctwo
      • eela Re: Jeszcze jedno pytanie 27.02.03, 19:01
        może ją oskarżyć o molestowanie :-)
        • Gość: nieNormals Re: Jeszcze jedno pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.03, 19:04
          I co on na to? Lekarz jeszcze nie zwalczył jego przypadłości? Bidulek...
          • kicior99 Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 17:01
            A Normals co na to? Nieczuly?
            • eela Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 17:27
              Tak, wykręca się od spotkania. Pewnie nie lubi natrętnych :-)
    • miltonia Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 16:50
      zarlaczka napisała:

> Pewnie znów nie zostanie mi udzielona odpowiedź, ale nie mogę pozwolić, by ta
      > drobna niedogodność, stanęła mi na drodze do jego zadania. Czy jeżeli jedna z
      > forumowiczek (nicka nie wymienię, coby o donosicielstwo nie być posądzoną)
      > dopisuje się do prawie każdego postu Pana Normalsa (bez względu na jego
      > tematykę)i w sposób niewybredny proponuje mu randkę, to czy to jest spam?

Uważam, że to skandal. To gorsze od spamu i zabanowania razem wziętych.
      Przecież wiadomo, jak wrażliwym i delikatnym człowiekiem jest Normals. Jak to
      może niekorzystnie odbić się na jego psychice i pracy zawodowej. Proszę coś
      zrobić z tą natrętną forumowiczką, bo przez nią Normals nie chce się ze mną
      umówić!
      • zarlaczka Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 20:49
        miltonia napisała:

> zarlaczka napisała:
        >
        > > Pewnie znów nie zostanie mi udzielona odpowiedź, ale nie mogę pozwolić, by
        > ta
        > > drobna niedogodność, stanęła mi na drodze do jego zadania. Czy jeżeli jedn
        > a z
        > > forumowiczek (nicka nie wymienię, coby o donosicielstwo nie być posądzoną)
        >
        > > dopisuje się do prawie każdego postu Pana Normalsa (bez względu na jego
        > > tematykę)i w sposób niewybredny proponuje mu randkę, to czy to jest spam?
        >
        > Uważam, że to skandal. To gorsze od spamu i zabanowania razem wziętych.
        > Przecież wiadomo, jak wrażliwym i delikatnym człowiekiem jest Normals. Jak to
        > może niekorzystnie odbić się na jego psychice i pracy zawodowej. Proszę coś
        > zrobić z tą natrętną forumowiczką, bo przez nią Normals nie chce się ze mną
        > umówić!

Nareszcie ktoś na tym Forum wreszcie przyznał się do błędów. Może jak na
        przyszłość będziesz z nim postępowała delikatniej, to w końcu osiągniesz swój
        cel. Podziwiam Cię za samokrytykę i mam nadzieję, że admini pójdą za Twoim
        przykładem. A w ostatnim zdaniu to zdaje się coś pokręciłaś, ale rozumiem, że
        to z emocji.
        • kwik Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 20:59
          wypijmy za bledy oraz bystry umysl. czy jakos tak.
          • zarlaczka Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 21:09
            I za jedno i za drugie wypić nie zaszkodzi.
            • kwik Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 21:11
              oraz trzecie i 4
              (domyslnie i b/podtekstow).
        • miltonia Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 21:55
          zarlaczka napisała:

> Nareszcie ktoś na tym Forum wreszcie przyznał się do błędów. Może jak na
          > przyszłość będziesz z nim postępowała delikatniej, to w końcu osiągniesz swój
          > cel. Podziwiam Cię za samokrytykę i mam nadzieję, że admini pójdą za Twoim
          > przykładem. A w ostatnim zdaniu to zdaje się coś pokręciłaś, ale rozumiem, że
          > to z emocji.

A kto się przyznał do błędów? Przecież tu na forum sami nieomylni i mający
          jedynie słuszną rację występują.
          Z Normalsem postępuję bardzo delikatnie, niech sam zaświadczy.
          Owszem jestem samokrytyczna i owszem jest co podziwiać, bo to wyjątkowo rzadka
          cecha.
          Niczego w ostatnim zdaniu nie pokręciłam, mimo emocji, które zawsze u mnie się
          pojawiają, gdy piszę ten piękny nick: Normals.
          • zarlaczka Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 22:12
            Przecież sama, droga Miltonio, na moją uwagę, że pewna forumowiczka dopisuje
            się się do prawie każdego postu Pana Normalsa (bez względu na jego
            > > tematykę) (teraz już mogę napisać do każdego) i w sposób niewybredny
            proponuje mu randkę, napisałaś, cytuję: "Uważam, że to skandal. To gorsze od
            spamu i zabanowania razem wziętych. Przecież wiadomo, jak wrażliwym i
            delikatnym człowiekiem jest Normals. Jak to może niekorzystnie odbić się na
            jego psychice i pracy zawodowej. Proszę coś zrobić z tą natrętną forumowiczką"
            Czyż to nie jest przyznanie się do błędów i samokrytyka.
            • miltonia Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 22:33
              A Ty zawsze taka nudna jesteś?
              • zarlaczka Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 22:35
                Nie tylko jak Ciebie czytam.
                • miltonia Re: Jeszcze jedno pytanie 28.02.03, 23:13
                  Przecież nie musisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka