Gość: Victoria IP: *.gv.shawcable.net 03.05.03, 09:52 Czy ktos mi moze powiedziec kiedy rozsylane sa zawiadomienia do tych osob ktore wygraly w Loteri 2004? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Loteria - USA IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.03, 10:57 Gość portalu: Victoria napisał(a): > Czy ktos mi moze powiedziec kiedy rozsylane sa zawiadomienia do tych osob > ktore wygraly w Loteri 2004? > Dzieki a po co tam sie pakowac.... sprzatac kibble...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornelka Re: Loteria - USA IP: *.otd.pl 03.05.03, 12:18 Ale tam za sprzatanie kibli zarobisz nawet do 2000zl tygodniowo.. co jest w Polsce nie do pomyslenia. Wiec jak ktos w Polsce zarabia ledwo 500 zl miesiecznie, to chyba sie bardziej oplaca wyjechac tam, nie uwazasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Loteria - USA IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.03, 13:46 Gość portalu: kornelka napisał(a): > Ale tam za sprzatanie kibli zarobisz nawet do 2000zl tygodniowo.. co jest w > Polsce nie do pomyslenia. Wiec jak ktos w Polsce zarabia ledwo 500 zl > miesiecznie, to chyba sie bardziej oplaca wyjechac tam, nie uwazasz ? ale w tym zawodzie to tam jest konkurencja nie z tej ziemi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Loteria - USA IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 05.05.03, 04:54 a co tobie nawet takiej pracy odmowili za trudna dla ciebie ? Gość portalu: . napisał(a): > a po co tam sie pakowac.... sprzatac kibble...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornelka Re: Loteria - USA IP: *.otd.pl 03.05.03, 12:22 Victoria, gdzies na przelomie maja i czewca maja rozsylac. A najgorsze to to,ze 40% zgloszen odpadnie, tylko dlatego, ze sa zle wypelnione :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Loteria - USA IP: *.80-202-238.nextgentel.com 05.05.03, 13:43 co sie martwisz, tym lepiej ze tyle na wstepie odpada. Jakies zasady wypelniania musza byc. Jak ktos tepy nie potrafi wypelnic wniosku to niech sie nie pcha gdzie sobie nie da rady.'tyle Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Loteria - USA 12.05.03, 22:36 Tepota nie ma tu nic do rzeczy.Wniosek moze byc rowniez odrzucony z powodu zdjecia ,ktore nie spelnia ich wymagan. Wiadomos o wygraniu ziel.karty otrzymuje sie od maja do lipca. Sam fakt wylosowania tej karty nie oznacza jeszcze ,ze ja dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś