Gość: skks IP: *.chello.pl 02.03.03, 22:10 do loginu:((((( co zrobić? Nie mogę wejść do poczty:((( Nic nie mogę. :-))) skks Link Zgłoś Obserwuj wątek
suczysko [...] 02.03.03, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
sceptyk Re: :(((( zapomniałem hasła 02.03.03, 22:45 Gość portalu: skks napisał(a): > Nic nie mogę. ----------------- Zazyj Viagre. Link Zgłoś
Gość: gulczas87 Re: :(((( zapomniałem hasła IP: *.awacom.pl 02.03.03, 22:57 A podpowiedź??? Rób sobie następnym razem hasło które zapamiętasz lub zapisz sobie na komórce (skuteczne, nigdy nie zapomniałem) Miej jeden PIn, hasło na poczte, kompa itp... nigdy nie zapomnisz... ;-) A narazie masz przekichane bo raczej nic nie zrobisz... Znajdz sobie program który znajduje hasła zapisane w windows, napewno tam musi być,... są programy które potrafią łamać hasła... znajdź taki i wejdzesz bez problemu.... cze Link Zgłoś
Gość: skks Re: :(((( zapomniałem hasła IP: *.chello.pl 02.03.03, 23:15 :((( chciałem zmienić haslo i coś naprzyciskałem:( nie ma nic:( :-))) skks Link Zgłoś
zarlaczka Re: :(((( zapomniałem hasła 02.03.03, 23:21 sceptyk napisał: > Zazyj Viagre. Tobie pomaga? Link Zgłoś
Gość: pollak Re: :(((( zapomniałem hasła IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.03.03, 23:15 Gość portalu: skks napisał(a): > do loginu:((((( > co zrobić? Udać się do lekarza specjalisty. Ponoć problemy z pamięcią da się leczyć. ;) Link Zgłoś
maas Re: :(((( zapomniałem hasła 02.03.03, 23:59 Napisac do postmastera, podajac jak najwiecej szczegolow zmiany hasla oraz danych osobowych podanych przy zalozeniu konta. Jesli sie zgadzaja, postmaster moze zmienic haslo sila na nowe, ale stare przepadlo. Link Zgłoś
skks Re: :(((( zapomniałem hasła 05.03.03, 08:33 Dzięki!!! Jak widać już nie jestem zanumerowany!!!! Gdyby tak się zdazyło, że "główne bossy i nie tylko" tego forum były w Krakowie to z wdzięczności zapraszam na Placyk przy Ciemnej na jabolka:))) I proszę nie traktowac tego jako "płatnej..." Placyk przy Ciemnej to samo centrum krakowskiego Kazimierza - jabole smakują tu od .... od kiedy pija się jabole. Jeszcze raz dziękuję za dostarczenie nowego hasła:) Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: :(((( zapomniałem hasła IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 18:51 skks napisał: > Dzięki!!! > Jak widać już nie jestem zanumerowany!!!! > Gdyby tak się zdazyło, że "główne bossy i nie tylko" tego forum były w > Krakowie to z wdzięczności zapraszam na Placyk przy Ciemnej na jabolka:))) i na grilla ;)) Link Zgłoś