maciej_ow 13.03.03, 22:47 czy to prawda, że od kwietnia likwidujecie część forów regionalnych ? tych które mają najmniej postów, czy najmniejszą dynamikę ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: O likwidacji 13.03.03, 23:04 Prywatyzujemy. Jak się nie znajdą chętni do opieki nad nimi - znikną. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: O likwidacji IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 00:37 czy forum warszawa jest w ofercie prywatyzacyjnej? a. ewentualnie zainteresowana zarzadzaniem Link Zgłoś
tebe Re: O likwidacji 14.03.03, 10:08 Warszawa to raczej nie :-) Fora miast w których są redakcje GW są pod opieką tychże redakcji. Plus co większe z pozostałych. Ale tak naprawdę chodzi o to, żeby zostały tylko te aktywne fora. Link Zgłoś
kicior99 Re: O likwidacji 14.03.03, 12:25 oj tebe... Mowiles cos kiedys o (ze uzyje komuszego terminu) o forach wyzszej uzytecznosci. Jak zlikwidujecioe forum PIŁA to pojade pod redakcje i bede blokowal wyjscie do ustepow w AGORZE =) Link Zgłoś
Gość: Niech Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 12:42 ...warszawska edukacje i napoje. Jako bonus mozecie dorzucic forum o forum. Link Zgłoś
tebe Re: Rezerwuje... 14.03.03, 13:17 Żeby było jasne: Pod młotek pójda fora małych miast, na których nie ma zbyt dużej aktywności. Jeśli nie będzie chętnych, zlikwidujemy. Jeśli się znajdzie - oddamy i przerzucimy do prywatnych. To może dotyczyć około połowy z obecnego składu forów miejskich. Nie będziemy rozdawać podforów dużych miast ani aktywnych forów miast średnich. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 13:26 Tebe, nie mieszaj. Zeby bylo jasne: pod mlotek pojda wszystkie fora. Jesli nie bedzie chetnych, dane forum zostanie zlikwidowane. Administratorzy dostana po jednym forum prywatnym w kategorii "rozne". Nastepnie fora prywatne zostana zlikwidowane. Teraz chyba juz wszystko jasne. Link Zgłoś
gregus Re: Rezerwuje... 14.03.03, 13:37 a forum "erotica"? chyba już dawno sprywatyzowane... przez niejakich lubiczów, o ile się nie mylę?? :) Link Zgłoś
aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 13:43 przejęte albo zawlaszczone prawdopodobnie (nie wiem bo sladu stopy tam nie odcisnelam) podobnie jak pare innych for (-ów?), na pierwszy rzut oka ogolniedostepnych. Link Zgłoś
tebe Re: Rezerwuje... 14.03.03, 13:51 Erotica sprywatyzowana. Aktywni dyskutanci przenieśli się na forum Erotica Nova i mają się dobrze. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 14:14 Ja lubie mieszac. Powiem wiecej, jestem uzalezniony od mieszania. PS. Tebe, jak juz bedziesz cos zlikwidowal, zlikwiduj aniele. Albo zaloz jej forum "ORMO czuwa". Link Zgłoś
aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 14:22 tak tebe. i zapewnij mi biezącą dostawę paznokci do wyrwania, bo to moj ulubiony sposob spedzania czasu wolnego. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 14:37 Tylko niech beda brudne, w przeciwnym wypadku ich widok moze speszyc aniele. Link Zgłoś
aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 14:55 tak. nic mnie bowiem tak nie peszy jak widok czystych paznokci. a teraz pozwolisz ze niespeszona Twoim widokiem zwroce jednak twarz w kierunku przeciwnym do rzeczonego. z roznych przyczyn, o ktorych mowic mi nie wypada. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 15:03 Droga anielo. Oprocz wiedzy o tym co kogo peszy, posiadasz wiedze o tym co kogo cieszy. Mnie cieszy twoje znikniecie, wiesz o tym dobrze i starasz sie mnie cieszyc jak tylko mozesz. Sek w tym, ze aby znikac trzeba sie pojawic. Czy nie moglabyc popracowac troche nad soba i znikac bez pojawiania sie? Link Zgłoś
aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 15:17 rozwaze Twoja prosbe a nastepnie wydam odmowną decyzję. nie czując w sobie potrzeby jej uzasadnienia. polecam Ci natomiast rezygnacje nierozklejanie kopert z moimi postami, to powinno Cie ukoic. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 15:24 Sprostowanie: skresla sie slowo (?) aniela. Ufff... po co jedlismy te zabe. Link Zgłoś
aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 15:32 w moze popiją ją piwem sobie nawarzonym? a teraz wybacz ale Imperatyw nakazuje mi pozegnać sie nie zalaczajac jednak wyrazow szacunku. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 15:39 Znowu? Znowu sie zegnasz? Pozegnaj sie jakos skuteczniej niz dotychczas. Link Zgłoś
aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 15:44 zle mnie rozumiales (co przy ogromie woli zlej widzianej nawet stąd nie dziwi mnie wcale). zegnam sie z Toba nie z tym forum i badz uprzejmy szarogesic sie na "swoim" terenie, wzorem innych gatunkow zwierzat. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 15:51 To jest jakis ogrod o rozwidlajacych sie sciezkach, ona wychodzi zeby zaraz raczo wbiec z innej flanki! Aniela w krainie czarow? Dajcie jej napoju z tej flaszeczki, ale przedawkujcie prosze, a nuz ktos ja niechcacy rozdepcze. Na chcacy nie licze, ludzie dbaja o swoje obuwie. Link Zgłoś
aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 15:35 w moze popiją ją piwem sobie nawarzonym? a teraz wybacz ale Imperatyw nakazuje mi pozegnać sie nie zalaczajac jednak wyrazow szacunku. Link Zgłoś
aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 14:59 tak. nic mnie bowiem tak nie peszy jak widok czystych paznokci. a teraz pozwolisz ze niespeszona Twoim widokiem zwroce jednak twarz w kierunku przeciwnym do rzeczonego. z roznych przyczyn, o ktorych mowic mi nie wypada. Link Zgłoś