Dodaj do ulubionych

O likwidacji

13.03.03, 22:47
czy to prawda, że od kwietnia likwidujecie część forów regionalnych ? tych
które mają najmniej postów, czy najmniejszą dynamikę ?
Obserwuj wątek
    • tebe Re: O likwidacji 13.03.03, 23:04
      Prywatyzujemy. Jak się nie znajdą chętni do opieki nad nimi - znikną.
      • Gość: aniela Re: O likwidacji IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 00:37
        czy forum warszawa jest w ofercie prywatyzacyjnej?

a. ewentualnie zainteresowana zarzadzaniem
        • tebe Re: O likwidacji 14.03.03, 10:08
          Warszawa to raczej nie :-) Fora miast w których są redakcje GW są pod opieką tychże redakcji. Plus co większe z pozostałych.
          Ale tak naprawdę chodzi o to, żeby zostały tylko te aktywne fora.
          • kicior99 Re: O likwidacji 14.03.03, 12:25
            oj tebe... Mowiles cos kiedys o (ze uzyje komuszego terminu) o forach wyzszej
            uzytecznosci. Jak zlikwidujecioe forum PIŁA to pojade pod redakcje i bede
            blokowal wyjscie do ustepow w AGORZE =)
            • Gość: Niech Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 12:42
              ...warszawska edukacje i napoje. Jako bonus mozecie dorzucic forum o forum.
              • tebe Re: Rezerwuje... 14.03.03, 13:17
                Żeby było jasne:
                Pod młotek pójda fora małych miast, na których nie ma zbyt dużej aktywności. Jeśli nie będzie chętnych, zlikwidujemy. Jeśli się znajdzie - oddamy i przerzucimy do prywatnych.
                To może dotyczyć około połowy z obecnego składu forów miejskich.
                Nie będziemy rozdawać podforów dużych miast ani aktywnych forów miast średnich.
                Pozdrawiam
                • Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 13:26
                  Tebe, nie mieszaj. Zeby bylo jasne: pod mlotek pojda wszystkie fora. Jesli nie
                  bedzie chetnych, dane forum zostanie zlikwidowane. Administratorzy dostana po
                  jednym forum prywatnym w kategorii "rozne". Nastepnie fora prywatne zostana
                  zlikwidowane. Teraz chyba juz wszystko jasne.
                  • gregus Re: Rezerwuje... 14.03.03, 13:37
                    a forum "erotica"? chyba już dawno sprywatyzowane... przez niejakich lubiczów,
                    o ile się nie mylę?? :)
                    • aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 13:43
                      przejęte albo zawlaszczone prawdopodobnie (nie wiem bo sladu stopy tam nie
                      odcisnelam) podobnie jak pare innych for (-ów?), na pierwszy rzut oka
                      ogolniedostepnych.
                    • tebe Re: Rezerwuje... 14.03.03, 13:51
                      Erotica sprywatyzowana. Aktywni dyskutanci przenieśli się na forum Erotica Nova i mają się dobrze.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 14:14
                        Ja lubie mieszac. Powiem wiecej, jestem uzalezniony od mieszania.
                        PS. Tebe, jak juz bedziesz cos zlikwidowal, zlikwiduj aniele. Albo zaloz jej
                        forum "ORMO czuwa".
                        • aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 14:22
                          tak tebe. i zapewnij mi biezącą dostawę paznokci do wyrwania, bo to moj
                          ulubiony sposob spedzania czasu wolnego.
                          • Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 14:37
                            Tylko niech beda brudne, w przeciwnym wypadku ich widok moze speszyc aniele.
                            • aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 14:55
                              tak. nic mnie bowiem tak nie peszy jak widok czystych paznokci. a teraz
                              pozwolisz ze niespeszona Twoim widokiem zwroce jednak twarz w kierunku
                              przeciwnym do rzeczonego. z roznych przyczyn, o ktorych mowic mi nie wypada.
                              • Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 15:03
                                Droga anielo. Oprocz wiedzy o tym co kogo peszy, posiadasz wiedze o tym co kogo
                                cieszy. Mnie cieszy twoje znikniecie, wiesz o tym dobrze i starasz sie mnie
                                cieszyc jak tylko mozesz. Sek w tym, ze aby znikac trzeba sie pojawic. Czy nie
                                moglabyc popracowac troche nad soba i znikac bez pojawiania sie?
                                • aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 15:17
                                  rozwaze Twoja prosbe a nastepnie wydam odmowną decyzję. nie czując w sobie
                                  potrzeby jej uzasadnienia. polecam Ci natomiast rezygnacje nierozklejanie
                                  kopert z moimi postami, to powinno Cie ukoic.
                                  • aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 15:18
                                    sprostowanie: skresla sie slowo "rezygnacja". a.
                                    • Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 15:24
                                      Sprostowanie: skresla sie slowo (?) aniela. Ufff... po co jedlismy te zabe.
                                      • aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 15:32
                                        w moze popiją ją piwem sobie nawarzonym?
                                        a teraz wybacz ale Imperatyw nakazuje mi pozegnać sie nie zalaczajac jednak
                                        wyrazow szacunku.
                                        • Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 15:39
                                          Znowu? Znowu sie zegnasz? Pozegnaj sie jakos skuteczniej niz dotychczas.
                                          • aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 15:44
                                            zle mnie rozumiales (co przy ogromie woli zlej widzianej nawet stąd nie dziwi
                                            mnie wcale). zegnam sie z Toba nie z tym forum i badz uprzejmy szarogesic sie
                                            na "swoim" terenie, wzorem innych gatunkow zwierzat.
                                            • Gość: Niech Re: Rezerwuje... IP: 217.197.165.* 14.03.03, 15:51
                                              To jest jakis ogrod o rozwidlajacych sie sciezkach, ona wychodzi zeby zaraz
                                              raczo wbiec z innej flanki! Aniela w krainie czarow? Dajcie jej napoju z tej
                                              flaszeczki, ale przedawkujcie prosze, a nuz ktos ja niechcacy rozdepcze. Na
                                              chcacy nie licze, ludzie dbaja o swoje obuwie.
                                      • aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 15:35
                                        w moze popiją ją piwem sobie nawarzonym?
                                        a teraz wybacz ale Imperatyw nakazuje mi pozegnać sie nie zalaczajac jednak
                                        wyrazow szacunku.
                            • aniela_ Re: Rezerwuje... 14.03.03, 14:59
                              tak. nic mnie bowiem tak nie peszy jak widok czystych paznokci. a teraz
                              pozwolisz ze niespeszona Twoim widokiem zwroce jednak twarz w kierunku
                              przeciwnym do rzeczonego. z roznych przyczyn, o ktorych mowic mi nie wypada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka