theseus 04.05.03, 13:31 Rozumiem że prace zostały zakończone i wszystko według obsługi jest ok. Więc pragnę zwrócić uwage że na wyszukiwarce nie działa funkcja " Liczba wyników na stronie " pokazuje zawsze tylko 10. pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
buzby.matol Re: fuszerka 04.05.03, 14:38 Znajdywanie technicznych usterek portalu nie wystawia ci najlepszego swiadectwa. Wpierw znienawidza cie admini, potem forumowicze, na sam koniec sam przestaniesz sie lubic. PS. Aha, i przestaniesz dostawac kubki. Link Zgłoś
Gość: theseus Re: fuszerka IP: 66.123.101.* 04.05.03, 15:34 buzby.matol napisała: > Znajdywanie technicznych usterek portalu nie wystawia ci najlepszego > swiadectwa. Wpierw znienawidza cie admini, potem forumowicze, na sam koniec sam > > przestaniesz sie lubic. > PS. Aha, i przestaniesz dostawac kubki. Bardzo to smutna perspektywa i wszystko bym wytrzymał tylko te kubki żyć mi nie dają. A tak przy okazji dążenie do doskonalości jest cnotą ;-))) Link Zgłoś
buzby.matol Re: fuszerka 04.05.03, 15:43 Dazenie do doskonalosci jest cnota, ale dazenie do cnoty nie jest doskonaloscia. Czy cos w tym stylu. W kontekscie utraty kubkow nic co piszesz nie jest ci bliskie. PS. Oni tez maja dlugi lykend. Wspolczuje. Link Zgłoś
Gość: theseus Re: fuszerka IP: 66.123.101.* 04.05.03, 16:37 buzby.matol napisała: > Dazenie do doskonalosci jest cnota, ale dazenie do cnoty nie jest > doskonaloscia. Czy cos w tym stylu. W kontekscie utraty kubkow nic co piszesz > nie jest ci bliskie. > PS. Oni tez maja dlugi lykend. Wspolczuje. Buzby bardzo prosze nie szukaj usprawiedliwienia dla fuszerki. Mnie to zaraz przypomina PRL. Link Zgłoś
buzby.matol Re: fuszerka 04.05.03, 17:32 W tym kraju jest tyle usprawiedliwien, ze nawet fuszerka sie nie udaje. Link Zgłoś
miltonia Re: fuszerka 05.05.03, 18:33 Gość portalu: theseus napisał(a): > Bardzo to smutna perspektywa i wszystko bym wytrzymał tylko te kubki żyć mi > nie dają. A tak przy okazji dążenie do doskonalości jest cnotą ;-))) Daleko jestes od tej cnoty? Kubki masz zalatwione. Link Zgłoś
theseus Re: fuszerka 09.05.03, 17:26 miltonia napisała: >> Daleko jestes od tej cnoty? > Kubki masz zalatwione. Daleko, daleko Miltoniu do niej ;-))) a za kubki dziekuje :-))) podr. Link Zgłoś
miltonia Re: fuszerka 09.05.03, 17:27 theseus napisał: > Daleko, daleko Miltoniu do niej ;-))) Na szczescie! Link Zgłoś