Dodaj do ulubionych

Pytanie technicze

14.05.03, 12:18
czy można by zegar wysyłania postów rozszerzyć o sekundy?
To poważna sprawa.
Obserwuj wątek
    • niech Odpowiedz technicza 14.05.03, 12:24
      Tak. To znaczy nie. (zaslyszane wczoraj w radio)
      PS. I o nazwy dni tygodnia. Bo ja strasznie zapominalski jestem.
      • kropka Re: Odpowiedz technicza 14.05.03, 13:13
        zawiązuj sobie supełki
        • niech Re: Odpowiedz technicza 14.05.03, 13:29
          A co ma siedem rogow?
          PS. Prosze nie pic do mnie. Ze mna prosze tylko pic.
          • basia Re: dziś pytanie.. 14.05.03, 13:47
            ...dziś odpowiedź.Dziękuję za zainteresowanie:)
            • sceptyk A ja bym chcial, aby 14.05.03, 14:21
              daty podawane byly rowniez wedlug kalendarza muzulmanskiego i zydowskiego. W
              tym kontekscie, istotne byloby tez informowanie o aktualnych fazach ksiezyca. A
              czas nadawania postow (z sekundami, oczywiscie, bo to b. wazne) powinien
              uwzgledniac strefy czasowe. Proponuje na poczatek piec: Bejing, Moskwa, Berlin,
              Washington DC i Los Angeles. Jestesmy w koncu portalem czytanym na calym
              swiecie, przez ludzi z roznych kultur.

Wygladaloby to mniej wiecej tak:

Autor: Ziutek03
              Temat: jak czensto macie wzwut?
              Data: 14 Maj 2003, 27 abdul 1346, 02 izbrim 7038,
              godzina: Bejing 14:17, Moskwa 19:17, Berlin 21:17, Washington (koniecznie DC
              trzeba dodac) 27:17, Los Angeles 32:17. Sekund 58.
              Ksiezyc: w fazie lekkiego nowiu.

Ja mam czensto. A wy? Czekam na wasze wypowiedzi.

-----------------------------

Jesli moj pomysl sie przyjmie i sprawdzi w praktyce to proponuje stopniowe
              dokladanie kalendarzy i stref czasowych. Pozdrawiam adminow. I Basie.
              • basia Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 14:26
                jeszcze horoskop i biorytm.

ps.a co ja ci zrobiłam ,że mnie pozdrawiasz?

• sceptyk Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 14:31
                  basia napisała:

> ps.a co ja ci zrobiłam ,że mnie pozdrawiasz?

To z grzecznosci. Juz tak jestem wychowany.

Pozdrawiam
                  sc-k
              • miltonia Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 14:28
                O jejku, nie muf.
                14 maj 2003, 27 dubel 1346, 02 brizmin 7038 itd...

• Gość: gitman Re: A ja bym chcial, aby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.03, 14:55
                  no i admini szanowni powinniscie napisac kto ma danego dnia imieniny (mozna
                  nawet dac maly link do dzialu z prezentami i kwiatami, jeszcze byscie sobie
                  dorobili) i podac skrotowa prognoze pogody dla miejsca, skad pisze forumowicz
                  (to zaden problem, znacie przeciez jego ip).
                  • aniela_ Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 14:58
                    czuję sie pozdrowiona.

a.dmin
                    • Gość: gitman Re: A ja bym chcial, aby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.03, 15:00
                      a niby z jakiej racji???
                      • aniela_ Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 15:03
                        aha nie zauwazyles ze jestem jakas taka odmieniona ? ;)
                        • Gość: gitman Re: A ja bym chcial, aby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.03, 15:05
                          no to zaloguj sie na czerwono, chyba masz takie konto?
                        • miltonia Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 15:06
                          Co czy kto Cie odmienil(o)?
                          • aniela_ Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 15:07
                            hehe a nienie bynajmniej nie ogorki kiszone ani sledzie w smietanie mi na
                            mysli, Miltonio droga :)

• miltonia Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 15:22
                              I ja tego sie nie spodziewalam, jeno odmiany duchowej bardziej. Ciekawam w
                              jakim kierunku sie ona udala, chyba ze to jeszcze jakas inna odmiana.
                              • aniela_ Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 15:52
                                aha jestem ubogacona o nożyczki. a poza tym bez zmian jak to na zachodzie
                                dzikim.
                                • miltonia Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 16:01
                                  A gdzie tniesz?
                                  • aniela_ Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 16:05
                                    okrezną Ci wskaze droge

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5934179
                                    • miltonia Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 16:11
                                      To Normals sie Toba wysluguje? A to cwaniak jeden.
                                      • aniela_ Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 16:14
                                        znaczy powiedzialabym ze kwestionuje moje wycinanki podwazajac tym moj adminski
                                        autorytet. nie pozwala mi sie wykazac.
                                        • miltonia Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 16:24
                                          To Cie podszedl do kwadratu, czy nawet do szescianu. Nie dosc, ze sie Toba
                                          wysluguje, to spowodowal, ze sadziz, iz spotkal Cie awantaz.
                                          • aniela_ Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 16:27
                                            znaczy to to juz ja sama sobie wmowilam. :) (jesu ide,)
                                            • miltonia Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 16:29
                                              Przed Normalsem nie ma ucieczki.
                                              • Gość: aniela Re: A ja bym chcial, aby IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 17:23
                                                aha ale ja przed nim nie usiluje uciec nawet. znaczy gdybym swisnela mu jego
                                                opa to moze faktycznie bym probowala, teraz brak mi motywacji
                                                • miltonia Re: A ja bym chcial, aby 14.05.03, 18:06
                                                  Napisalas, ze idziesz (sobie), gdy Normals zostal poruszony. Stad mylny wniosek
                                                  wyciagnelam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka