ememzet 12.04.07, 16:45 Szeregi NKA ponownie się poszerzyły, tym razem przedstawiamy koleżankę mali.sa. Mali.sa będzie się zajmować głównie forami prywatnymi, a czasem redakcyjnymi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
radca Re: Nowy admin: mali.sa 12.04.07, 17:57 mali.sa napisała: > Dzień dobry Państwu:) - czesc :) " witaj w domu " :) radca Link Zgłoś
olo_olszewski Re: Nowy admin: mali.sa 12.04.07, 18:28 mali.sa napisała: > Dzień dobry Państwu:) Dzien dobry. Jestem zaskoczony twoja malomownoscia. A gdzie przemowa w tym stylu - dziekuje rodzicom, bratu, siostrze, mezowi i wszystkim innym ktorzy przyczynili sie do tego sukcesu....................... Link Zgłoś
ontarian Re: Nowy admin: mali.sa 12.04.07, 19:37 olo_olszewski napisał: > - dziekuje rodzicom, bratu, siostrze, mezowi i wszystkim innym ktorzy > przyczynili sie do tego sukcesu....................... twoim zdaniem to sukces? Link Zgłoś
abstrakt2003 przestań ściemniać 12.04.07, 20:52 i weź sie za sprzątanie! ================================== Link Zgłoś
nnike Re: Nowy admin: mali.sa 13.04.07, 07:46 mali.sa napisała: > Dzień dobry Państwu:) Dzień dobry, Droga Babciu :D Link Zgłoś
ontarian Re: Nowy admin: mali.sa 12.04.07, 17:27 ememzet napisała: > Mali.sa będzie się zajmować głównie forami prywatnymi, a czasem redakcyjnymi. a kto sie w koncu zajmie spoleczniakami z ktorych adminy jak z koziej ... traba na przyklad arie i orissa Link Zgłoś
radca Re: Nowy admin: mali.sa 12.04.07, 17:56 ememzet napisała: > Szeregi NKA ponownie się poszerzyły, tym razem przedstawiamy koleżankę mali.sa. > Mali.sa będzie się zajmować głównie forami prywatnymi, a czasem redakcyjnymi. > - powodzenia zycze :))) radca Link Zgłoś
olo_olszewski Re: Nowy admin: mali.sa 12.04.07, 18:31 ememzet napisała: > Szeregi NKA ponownie się poszerzyły, Tylko jedno zdanie a ile w nim uwielbienia dla wlasnej osoby. Jestem porazony twoja skromnoscia. Link Zgłoś
ememzet Re: Nowy admin: mali.sa 13.04.07, 10:00 olo_olszewski napisał: > Jestem porazony twoja skromnoscia. To się zdarza. W razie niedosytu mogę jeszcze trochę popisac o tym, jacy jesteśmy fajni ;) Link Zgłoś
olo_olszewski Re: Nowy admin: mali.sa 13.04.07, 12:54 ememzet napisała: > To się zdarza. W razie niedosytu mogę jeszcze trochę popisac o tym, jacy jesteś > my fajni ;) > Nie watpie w to ze jestescie fajni :-) Jak podpowiada mi moja krysztalowa czaszka - cieszycie sie jak male dzieci z nowego miejsca gdzie kroluje watek o NKA. Potraktuj to z przymrozeniem oka jako element zabawy z UFO :-) pozdrawiam i zycze milego dnia Link Zgłoś
olo_olszewski Re: Nowy admin: mali.sa ps. 13.04.07, 12:57 Powinnno byc "przymruzeniem" mam nadzieje ze wybaczysz mi moj blad. Link Zgłoś
abstrakt2003 co to znaczy "zajmować się forami prywatnymi"? 12.04.07, 20:51 do tej pory sądziłem że fora prywatne mają autonomię i nikt z adminów zawodowców nimi specjalnie się nie zajmuje, a tu prosze.... Link Zgłoś
active.x Re: co to znaczy "zajmować się forami prywatnymi" 12.04.07, 21:33 Problemami i pytaniami dotyczącymi forów prywatnych forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10003 Link Zgłoś
siwa Re: co to znaczy "zajmować się forami prywatnymi" 13.04.07, 20:50 Nie każda tematyka forum jest dozwolona. Trochę się zajmujemy sprawdzaniem tego. Czasami wzywają nas na pomoc forumowicze z zaginionym założycielem. Link Zgłoś
settembrini Re: Nowy admin: mali.sa 12.04.07, 21:16 mila aparycja (wnioskujac ze zdjecia) :) powodzenia! Link Zgłoś
marxx Re: Nowy admin: mali.sa 13.04.07, 19:30 czesc! Mali daj wiecej zdjec aby mozna bylo Ciebie lepiej zobaczyc, musim wiedziec kto nami sie opiekuje. Panowow adminow to nie dotyczny. Link Zgłoś