IP: 194.83.36.* 21.07.07, 19:34
Dlaczego ta redakcja ma tyle problemow z cenzura i narzekan nie ma konca? Im
by sie przydalo odpowiednie dochodzenie i sa na to sposoby. Z czyms takim sie
jeszcze nie spotkalam na zadnym innym forum.
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: o forum 21.07.07, 20:39
      Gość: gość, gość:zula, a tak dokładniej o co ci chodzi? Podobno u was zimno i
      deszcz. Stąd ten zły nastrój?
      • Gość: zula Re: o forum IP: 194.83.36.* 21.07.07, 21:33
        a ty w dobrym nastroju bo pracujesz dla Agory?
        • jan-w Re: o forum 21.07.07, 21:40
          Ja zazwyczaj jestem w dobrym nastroju, chociaż nie pracuję dla Agory.
          • mateuszwierzbicki Re: o forum 21.07.07, 23:12
            gość zula bardzo by chyba chciała
    • ememzet Re: o forum 22.07.07, 12:38
      Redakcja nie ma żadnych problemów z cenzurą. Im forum większe, tym więcej użytkowników. Im więcej użytkowników, tym więcej z czegoś jest niezadowolonych. Taka natura ludzka.
      • brumbak Re: o forum 22.07.07, 13:57
        ememzet napisała:

> Redakcja nie ma żadnych problemów z cenzurą. Im forum większe, tym więcej użytk
        > owników. Im więcej użytkowników, tym więcej z czegoś jest niezadowolonych. Taka
        > natura ludzka.
        >
        ignorancja ?
        próba wykręcenia się sianem ?
        na tym poziomie ogolności ta odpowiedx nic nie znaczy

a konkretnie ?
        na jednym forum tkwi uzywany papier toaletowy - mimo zgloszen i protestów
        , lecą wyzwiska

na blizniaczym (dwujajowo) forum kuchnia nawet padlina jest usuwana natychmiast
        bez potrzeby zglaszania

• Gość: zula Re: o forum IP: 194.83.36.* 22.07.07, 16:22
          > Redakcja nie ma żadnych problemów z cenzurą. Im forum większe, tym więcej
          > użytk
          > > owników. Im więcej użytkowników, tym więcej z czegoś jest niezadowolonych
          > . Taka
          > > natura ludzka.

Czyli wszystko w porzadku z cenzurka! Nie ma sprawy. Nikt nigdy niczego nie
          cenzurowal, wspniala redakcja i jak widac na tym forum, zyc nie umierac.
          Wspaniala odpowiedz ememzet, ale lepiej bys nic innego nie pisala bo sie
          kompromitujesz.
          Jesli chodzi o przyklady, ktorych sie tak strasznie DOMAGASZ, to mam pytanie do
          Ciebie: Co ty robisz w pracy dla Gazety? Potrafisz czytac? Wyglada na to, ze
          tak, skoro mi odpowiedzialas/es.

Jesli myslisz, ze to forum sluzy gloryfikowaniu ciebie i calej reszty to
          niestety bradzo sie mylisz. Upieranie sie przy podawaniu przykladow jest
          kompletnie bez sensu....to 100% calego forum. Z wyjatkiem jakis "sztucznych"
          wynaturzen, ktorych nie brakuje pod moim mailem. Wasze przyglupawe odpowiedzi
          mam juz spisane, wiec w przyszlosci bardzo sie przydadza.

> ignorancja ?
          > próba wykręcenia się sianem ?

uwazaj co mowisz. Ja mam prawo do czytania calego forum i sprawdzania
          wypowiedzi, ktore uwazam za interesujace.

Nowa regula administracji: "Nie wykrecaj sie sianem, nie pisz bez podawania
          przykladow, nie pisz negatywnie o redakcji, bo "szanownej" redakcji to sie nie
          podoba".

zula

• eela Re: o forum 22.07.07, 17:33
            A gdzie Ememzet napisała, że mysli, że forum służy do jej gloryfikacji? 3 razy czytałam 25 słów jej postu i nijak nie mogę znaleźć. Możesz mi zacytowac? Wklikałas mnóstwo słów, ale nic z tego nie wynika. I gdzie Ememzet napisała, ze nie masz prawa do czytania całego forum?
            Jeśli uwazasz, że tutaj panuje krwawa cenzura, zawsze możesz przeciez znaleźć sobie bardziej wolnościowe forum z adminami, którzy nie dają głupawych odpowiedzi, bo nie dają żadnych. Po co masz sie stresowac? :-)
          • ememzet Re: o forum 22.07.07, 18:01
            Nie mam pojęcia o co chodzi i niestety, ale bez żadnych linków lub choćby opisu problemu nie jestem w stanie domyśleć się do czego się odnosisz.
      • Gość: mamb2 Re: o forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:54
        taaaa innej odp nie mozna byli sie spodziewac
    • Gość: mamb Re: o forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:06
      ja tez nie spotkalem sie z tym nigdy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka