Gość: zula IP: 194.83.36.* 21.07.07, 19:34 Dlaczego ta redakcja ma tyle problemow z cenzura i narzekan nie ma konca? Im by sie przydalo odpowiednie dochodzenie i sa na to sposoby. Z czyms takim sie jeszcze nie spotkalam na zadnym innym forum. Link Zgłoś Obserwuj wątek
jan-w Re: o forum 21.07.07, 20:39 Gość: gość, gość:zula, a tak dokładniej o co ci chodzi? Podobno u was zimno i deszcz. Stąd ten zły nastrój? Link Zgłoś
Gość: zula Re: o forum IP: 194.83.36.* 21.07.07, 21:33 a ty w dobrym nastroju bo pracujesz dla Agory? Link Zgłoś
jan-w Re: o forum 21.07.07, 21:40 Ja zazwyczaj jestem w dobrym nastroju, chociaż nie pracuję dla Agory. Link Zgłoś
ememzet Re: o forum 22.07.07, 12:38 Redakcja nie ma żadnych problemów z cenzurą. Im forum większe, tym więcej użytkowników. Im więcej użytkowników, tym więcej z czegoś jest niezadowolonych. Taka natura ludzka. Link Zgłoś
brumbak Re: o forum 22.07.07, 13:57 ememzet napisała: > Redakcja nie ma żadnych problemów z cenzurą. Im forum większe, tym więcej użytk > owników. Im więcej użytkowników, tym więcej z czegoś jest niezadowolonych. Taka > natura ludzka. > ignorancja ? próba wykręcenia się sianem ? na tym poziomie ogolności ta odpowiedx nic nie znaczy a konkretnie ? na jednym forum tkwi uzywany papier toaletowy - mimo zgloszen i protestów , lecą wyzwiska na blizniaczym (dwujajowo) forum kuchnia nawet padlina jest usuwana natychmiast bez potrzeby zglaszania Link Zgłoś
Gość: zula Re: o forum IP: 194.83.36.* 22.07.07, 16:22 > Redakcja nie ma żadnych problemów z cenzurą. Im forum większe, tym więcej > użytk > > owników. Im więcej użytkowników, tym więcej z czegoś jest niezadowolonych > . Taka > > natura ludzka. Czyli wszystko w porzadku z cenzurka! Nie ma sprawy. Nikt nigdy niczego nie cenzurowal, wspniala redakcja i jak widac na tym forum, zyc nie umierac. Wspaniala odpowiedz ememzet, ale lepiej bys nic innego nie pisala bo sie kompromitujesz. Jesli chodzi o przyklady, ktorych sie tak strasznie DOMAGASZ, to mam pytanie do Ciebie: Co ty robisz w pracy dla Gazety? Potrafisz czytac? Wyglada na to, ze tak, skoro mi odpowiedzialas/es. Jesli myslisz, ze to forum sluzy gloryfikowaniu ciebie i calej reszty to niestety bradzo sie mylisz. Upieranie sie przy podawaniu przykladow jest kompletnie bez sensu....to 100% calego forum. Z wyjatkiem jakis "sztucznych" wynaturzen, ktorych nie brakuje pod moim mailem. Wasze przyglupawe odpowiedzi mam juz spisane, wiec w przyszlosci bardzo sie przydadza. > ignorancja ? > próba wykręcenia się sianem ? uwazaj co mowisz. Ja mam prawo do czytania calego forum i sprawdzania wypowiedzi, ktore uwazam za interesujace. Nowa regula administracji: "Nie wykrecaj sie sianem, nie pisz bez podawania przykladow, nie pisz negatywnie o redakcji, bo "szanownej" redakcji to sie nie podoba". zula Link Zgłoś
eela Re: o forum 22.07.07, 17:33 A gdzie Ememzet napisała, że mysli, że forum służy do jej gloryfikacji? 3 razy czytałam 25 słów jej postu i nijak nie mogę znaleźć. Możesz mi zacytowac? Wklikałas mnóstwo słów, ale nic z tego nie wynika. I gdzie Ememzet napisała, ze nie masz prawa do czytania całego forum? Jeśli uwazasz, że tutaj panuje krwawa cenzura, zawsze możesz przeciez znaleźć sobie bardziej wolnościowe forum z adminami, którzy nie dają głupawych odpowiedzi, bo nie dają żadnych. Po co masz sie stresowac? :-) Link Zgłoś
ememzet Re: o forum 22.07.07, 18:01 Nie mam pojęcia o co chodzi i niestety, ale bez żadnych linków lub choćby opisu problemu nie jestem w stanie domyśleć się do czego się odnosisz. Link Zgłoś
Gość: mamb2 Re: o forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:54 taaaa innej odp nie mozna byli sie spodziewac Link Zgłoś
Gość: mamb Re: o forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:06 ja tez nie spotkalem sie z tym nigdy Link Zgłoś