istna 06.08.07, 22:52 powinni sobie na godzinkę ustawić skórkę "georgia". Dopiero wtedy zobaczycie, co to znaczy nieczytelnie:> Link Zgłoś Obserwuj wątek
no_login Re: Malkontenci 06.08.07, 22:55 jakby mieli możliwość zmiany skórek to może by i ustawili... a skoro nie mają to zostaje narzekanie... Link Zgłoś
istna Re: Malkontenci 06.08.07, 23:01 Żałuj, Enel, żałuj. Oczy mi skośnieją od patrzenia na to. Link Zgłoś
no_login Re: Malkontenci 06.08.07, 23:03 > Żałuj, Enel, żałuj. nawet nie wiesz jak żałuję :-( zabrali mi, wszystko mi zabrali :-( wylogować się nie mogę a automat wylogowujacy znowu popsuty Link Zgłoś
nessie-jp Re: Malkontenci 06.08.07, 23:03 No właśnie. Ja bym sobie nawet ustawiła, chociaż słowo skórka obrzydliwie mi się kojarzy (z tym kleistym cielistym różowym syfem, który sprzedają pod cmentarzami... BRRR!!!). Ale, kurczę felek, NIE MOZNA! Ja nic nie mam do nowego układu, trudno, jak musi taki być, to niech będzie, my biedne owieczki grzecznie pogodzimy się z wolą pastuszków. Ale jako owieczka czarna i zbuntowana domagam się udostępnienia paska bocznego, ulubionych forów i funkcji zmiany kolorów :)) No i dlaczego na 5 schematów kolorystycznych (które się wyświetlają, ale nie działają) są 2 beżowe, 2 szare i 1 zielony? Może by tak jakiś róż, jakaś fuksja...? Gorący oranż? Link Zgłoś