Dodaj do ulubionych

po raz setny pytanie do adminów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 06:04
dlaczego forum nie działa pod przegladarką opery.
zupełnie inny wygląd ma w IE izupełnie odmienny w operze.(jest po prostu-zwłaszcza strona główna zdekompletowane w porównaniu do tego co widzę w IE)
Obserwuj wątek
    • ols Re: po raz setny pytanie do adminów 09.08.07, 07:24
      Działa. Używamy Opery i nic nie brakuje. Pisałeś wcześniej, że używasz 7.23 - zaktualizuj do bieżącej wersji.
      • Gość: gość portalu Re: po raz setny pytanie do adminów IP: *.acn.waw.pl 09.08.07, 08:20
        bezczelna odpowiedź.
      • Gość: aaki Re: po raz setny pytanie do adminów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 10:29
        odpowiada mi stara wersja.nie rozumiem dlaczego moze ona działac poprawnie na stronach dzisiatków serwerów z całego swiata natomiast jest niekompatibilna z waszym genialnym wytworem?
        • markus.kembi Re: po raz setny pytanie do adminów 09.08.07, 10:45
          Jest niekompatybilna, bo twórcy nowego forum uzywają najnowszych wersji
          wszystkich przeglądarek i poprawiają tylko te błędy, które sami zauważą. Sam
          tworzę teraz swoją własną stronę i specjalnie korzystam z IE5 i Firefoksa 1,5
          żeby wyłapać więcej błędów, ale Operę mam już dziewiątkę, więc też coś mi może
          umknąć. Ale moją stronę będzie odwiedzało co najwyżej kilkanaście osób.
        • ols Re: po raz setny pytanie do adminów 09.08.07, 10:53
          Zapewniam Cię, że 7.23 nie działa poprawnie na dziesiątkach stron świata.

Wszystkie nasze strony testujemy pod następującymi przeglądarkami:
          - IE6, Opera 9.22, Firefox 2.0.0.6 (Win XP)
          - IE7, Opera 9.22, Firefox 2.0.0.6 (Vista)
          - Safari 2.0.4,Firefox 2.0.0.6 (Mac OS X)
          W dalszej kolejności Opera Mini i Mozilla 1.7.13

Opery starszej niż 9.0x używa jedynie 0,6% naszych użytkowników (w większości jest to 8.5), w tym 7.2x około 0,01%.
          Zainstaluj aktualną wersję, nie ma sensu tkwić przy 7.23. Zwłaszcza, że 9 działa szybciej.
          • ols Re: po raz setny pytanie do adminów 09.08.07, 10:55
            (zgubiłem jeszcze IE5 i Firefoksa 1.5.0.7)
          • Gość: aaki jesli na dzisiatkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:25
            to nie jest zle bo szacuje sie ze stron jest juz od 4-6 mld.
            nota bene widocznie odwiedzamy rózne strony
            ale powiem ci szczerze ols wolę starą opere niz wasze nowe forum.
            po prostu ograniczę na nim wizyty do kilku stron a reszte ol(s)leję
            i niech tak juz zostanie
            • ols Re: jesli na dzisiatkach 09.08.07, 11:45
              Zajrzyj proszę na stronę: www.opera.com/docs/changelogs/windows/ - tam jest lista zmian w kolejnych wersjach Opery.
              Od listopada 2003 można naliczyć dziesiątki poprawek związanych z bezpieczeństwem oraz dodanie wsparcia dla wielu obowiązujących standardów sieciowych. Użuwanie 7.23 jest zwyczajnie niebezpieczne.

Nie będziemy dostosowywać forum ani żadnego innego serwisu do Opery 7.x, IE4, Netscape 3.x i innych muzealnych przeglądarek. Przykro mi.

• Gość: aaki Re: jesli na dzisiatkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:53
                nie jest ci przykro, więc proszę bez zdawkowych konwenansów w amerykańskim stylu .
                forumowicze dosyc dobitnie i jednoznacznie ocenili wasz nowy wynalazek i sposób w jaki go wprowadziliscie.
                • ols Re: jesli na dzisiatkach 09.08.07, 11:55
                  Jest, bo szkoda mi tracić użytkonika tylko dlatego, że postanowił nie aktualizować oprogramowania.
                  • Gość: aaki nie wciskaj kitu ols IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 15:50
                    odwiedziłem juz pewnie kilka tysięcy stron na kilku tysiącach serwerów.
                    stron amatorskich, jak gigantów medialnych stworzonych pewnie przez programistów najwyzszej klasy.
                    Można policzyc na palcach obu rak jakies istotne problemy w ich ogladaniu,problemy stworzone przez moja,przestarzałą wersje opery.
                    u was sa zdecydowanie najwieksze problemy i to problemy praktycznie uniemozliwiające korzystanie ze strony głównej.
                    wiec prosze nie wciskaj mi kitu bo obrażasz moją inteligencje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka